[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Underworld trilógia
"...A vámpírokról szóló históriákat gyakorlatilag az anyatejjel szívjuk magunkba, még nem tudunk összeadni két számot, de olyan hasznos információkkal vagyunk felvértezve, hogy tudjuk, ha az utcán ne adj’ Isten szembejön egy vérszívó vámpír, akkor ajánlatos karót húzni a szívébe, feszülettel kergetni vagy ha nagyon gonoszak vagyunk, meghívni egy fokhagymás piritósra. Murnau Nosferatujától a Lugosi féle Drakulán keresztül egészen a Penge filmekig és az Alkonyatig, a vámpírok mindenhol ott vannak, történetüket minden létező médium kiaknázta. Kétszer. És mégis egymást követik az újabb és újabb próbálkozások, az emberek pedig tódulnak a mozikba. Így történt ez az Underworld filmek esetében is, én naiv pedig elhittem, hogy Len Wiseman, aki lerakott egy Die Hard 4.0-t az asztalra, tényleg nagyon erős filmeket hozott össze, így a harmadik rész apropóján úgy határoztam, bepótolom eme hiányosságaimat. Legközelebb kétszer is meggondolom."