106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Shep
    Street Fighter Legend of Chun-Li

Elég egyszerű már már gagyisztikus történet (mondjuk a játékban sem igazán volt story), közepes színészi alakítás, néhány látványos, de rövid akció (néhány jelenet azért elég mókásan festett) kb. ennyi az új SF. Egy közepes akciófilm, 90 perces szórakoztatás de semmi több.

7,5/10
  • Japep

Köszi mindenkinek!
  • SötétBarom
    Oppá télleg :D Nem láttam a IIVH részt :D
  • sandor8206
    ja én is megnéztem, elég érdekes, hogy nézz ki egy film még ilyen állapotban! Eleje elég "darabos", remélem ide vették fel a + jelenteteket! A főcím és film vége kifejezetten erős! Moziban tutira nézős! De egy 2 és fél órás film jobb lett volna, főleg az elejét bővíteni, ott néha túl kapkodó! CG-val ütni fog, zene sztem kiváló, na jó film lesz az a lényeg!
  • viizo
    Amikor megállt a Föld (The Day the Earth Stood Still)

A film biztató kezdése, az első fél óra után már-már elkezdtem örvendezni, hogy végre itt van nekünk egy 2008-as '"Függetlenség Napja", vagyis egy igazán jó kis agykikapcsolós, blockbuster földönkívülis movie.
    De ahogy pörögtek, jobban mondva inkább lelassultak az események, úgy vált egyre érdektelenebbé - míg a végén szomorúan konstatáltam hogy ez bizony egy nagy-nagy kihagyott ziccer.

A végére már idegesített a mindenbe belekötő és csakazértis ellentmondó néger kisfiú, akit én elég hamar kiírtam volna a forgatókönyvből, de legalábbis az anyja helyében adtam volna neki pár pofont (két pont levonás). Zavart az addig eltökélten és agyatlanul háborút erőltető amerikaiak hirtelen megjavulása, zavart az összecsapott és kb két perc alatt lezavart végkifejlet, zavart hogy a főszereplőnőn kívül egy szereplőt sem ismerünk meg, és még sorolhatnám (újabb két pont mínusz).

Az a pár speciális effekt amit félóránként elénktesznek az jól néz ki, különösen tetszett a gömb(ök) felépítése és célja, viszont annyira rövidek ezek az akció-szekvenciák, hogy mire belemelegednénk és elkezdenénk élvezni a látványt, vége is.

A kifejezetten biztató kezdés, és a film első feléig kitartó lendület miatt 10/6, azonban ha külön kellene értékelni a film második felét, nem kapna 10/4-nél többet.
  • PetruZ
    Inkheart (2008)
    Újabb Brendan Fraser mesefilm, kevesebb akcióval, kevesebb CG-vel, inkább családi délutánra szabva. Az alapötlet (vannak emberek, akik ha hangosan olvasnak, képesek a könyvekből áthozni a valóságba szereplőket és egyebeket) nem volt rossz, de a megvalósítás több helyen is enyhe logikai bukfencbe ütközött, a rózsaszín nyál minimális, a félelmetes gonoszok vhogy nem elég félelmetesek és nem is olyan gonoszok, a vége meg hülyeség. :) Nézhető, de semmi komoly. 6/10
  • Iori
    Observe and Report (uj Seth Rogen film)

jo poenok, durr a vege es sok RENGETEG pocsmutogatas. sztori 0. ennek ellenere en jol szorakoztam rajta, tipikus haver film.

6/10
  • Kojiro
    Néha nincs háttér, csak acélszürke üresség, meg egyik pillanatban van karma Rozsinak utána nincs, majd megint van, a robbanások helyén egy nagyon gagyi rajzolt fény van csak, meg ilyesmi, hogy repülőgép helyett egy szürke papírdoboz szerü alakzat...

De ettől elvonatkoztatva a story meg az egész film über, az effekteket meg csak nem basszák el. Teljesen készre van vágva.

Ja olyan is van hogy Rozsi ugrik és látszik a hátán a kötél
  • zaki
    Valami Amerika 2

Szerintem meg jóval gyengébb volt az első résznél. Itt sok volt az eröltetett poén. Bala, meg a bandája jó volt, amúgy semmi extra. Első rész 9/10-es volt, ez maximum 6/10.
  • Riddick21
  • sweech
    :D
  • Bandee1987
    Valami Amerika 2

8/10

Szerintem jó lett, poénok is jók voltak, talán még az elsőnél is jobban sikerült.
  • ProGabe #45594

• ForzaInter
    "speciális effektek nélkül :)."

az hogy?.d
  • Kojiro
    Nézd, ez kb olyan, hogy megnézel egy Watchment és van benne két karakter, a Komédiás meg Rorschach, akiket már karakterüknél meg szerepüknél, szövegüknél és tetteiknél fogva "könnyebb" szeretni, mindenki teljesen odáig is van értük, a többit meg lehúzzák, mert ezzel a kettővel állítják őket szembe. Nem azt mondom, hogy rosszak, szerintem is határozottan jók, de azért áljon meg a menet, a karakterét az is überfaszán hozza, aki nem ilyen helyet kapott a filben kapott.
    Az, hogy a fociban mai napig így van, az pontosan ezért van így, mert mindenben (!) így van.
    Ahogy Phil Connors mondaná: "Az emberek barmok." :))
  • Riddick21
    LOL...
    Ezekből kemény 2 II.VH-s...
  • desigo
    Stalingrad
    Flags of Our Fathers
    Letters from Iwo Jima
    Der Untergang
    Cross of Iron

ezeket is ajánlanám...
    iszonyat komolyak
  • fifi
    utálom a háborús filmeket, bár láttam párat, de pl a Ryan közlegényt nem, mint sokak szerint non plusz ultrát, de két film nagyon bejött, és ami nekem kell el is mondta a háborúkról:

Hajnali mentőakció
    Soha többé háborút
  • Tyler1
    hát ez azóta sem változott. egy csatár mindig nagyobb rajongást kap mint egy kapus. de akkor azért nem csak a magyarok hanem az egész világ a legjobb játékosnak tartották Puskást!
  • kaposi1
    Én ezt ajánlom.
    Assembly(2007)
  • CSOCSO
    megorulok!!!egyutt dolgozom valami spanyol sraccal aki ugy nez ki mint az egyik szinesz.de nemtom ki az meg mibol. huzottabb szemei vannak.vekony bajusz.nagyon erdekes elcsuklo hanggal...valaki?
  • SötétBarom
    Így már világos miért volt hiányérzetem a Kutyám Jerry Lee közben. ,^^
  • SötétBarom
    Black Hawk Down, Elit alakulat összes, Apokalipszis most, Szakasz, Nap Könnyei, Rambo 4, Ellenség a kapuknál

Most így hirtelen..
  • Japep

Hello!

Mostanában rászoktam a háborús filmekre...már láttam 1-2-t, de lassan elfogynak.
    Tudom, hogy nem igazán erre való ez a topik, de tudnátok nekem ajánlani (régi) II.vh-s filmeket? :)

(Amiket eddig láttam: Kelly hősei, A híd túl messze van, A halál 50 órája, Piszkos 12, Navarone ágyúi, meg még sok újabb.)

Köszi előre is! :D
  • Sir Quno Jedi
    Hülye-e vaty?! Ezt moziban full-osban kell megnézni! ÉS SOHA nem lehet elég mutánst rakni egy filmbe se!!! :DDD
  • Riddick21
    na pont így ;)
  • Kojiro
    Szerintem úgy érti, hogy túságosan nagyra tartják és ezért ideológizálják, de ő is csak egy ember volt. Nem beszélve arról, hogy a pályán eltöltött szerepe miatt is "könnyebb" szeretni, mint pl egy kapust, holott voltak ott akkor azért sokan olyan focisták, mint ő.
  • Tyler1
    nem akarok kötekedni télleg, de h lehet Puskás Ferencet túldimenzionálni???
  • Kojiro
    Nem vagyok rá büszke, de megnéztem a X-Men Origins: Wolverin-t speciális effektek nélkül :).
    Hát nem volt száz százalékos muvi, de a maga nemében tökéletes lesz, ha majd elkészül :)

Vannak benne jó kis fordulatok, egy-két fantasztikusan jó jelenet (pláne a főcím mindent visz), de sajna szerintem túl sok mutánst raktak bele, így pl Gambit-nek kb 5 perce van a filmben, bár az a helyén van.

De minek is ecsetelni, úgyis mindenki meg fogja nézni :)).

Najnundnajcig/hundert :))) (az odaképzelt effektekkel persze :))
  • Riddick21
    Nyereményjáték ;)
  • Riddick21
    17 filmről röviden

...ha nem baj, akkor nem idézek mindegyikből ;)
  • ba32107
    Azt már láttam régen :D
  • Larvin
    Megnéztem, és egyetértek az osztályzattal. Frenetikus volt.
    Nem egy korszakalkotó film, de nagyon tetszett. Egyszerre vidám, és megható. Csupa pozitív érték jön át a filmből. Igazi kikapcsolódás.
  • Tyler1
    hát télleg az, de nem jutott eszembe rá jobb jelző :D

#45568: nem lehet mindenki olyan intelligens mint te!
  • Seten

Na azt a filmet nem bírtam végignézni.

(illetve "pörgettem" az egészet) :)

• poppe
    nézd meg a salo-t (avagy sodoma 120 napja), az inkább olyan, amilyeneket írnak róla :DD
  • Seten

"focifilm"?

Azért az túlzás. :)

• ba32107
    Ken Park 6/10

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amit olvastam róla, az alapján egy beteg, polgárpukkasztó filmre számítottam, de semmi különös nem volt benne a szexet kivéve. Mondjuk ott mindegyik jelenet überelte az előzőt, csodálkoztam hogy mit be nem vállaltak a színészek. Bár azt nem értettem, hogy Ken Parknak úgy alapjában véve mi köze volt a filmhez.
  • Riddick21
    jézusom
  • CSOCSO
    Extreme Movie

semmi koze a tobbi vigjatek "movie"-hoz.

es azt kell mondanom hogy barcsak lenne... komolyan. ehhez kepest a tobbi "movie" kiralysagos filmek.

volt benne egy ket poen.. egy ket cici es kesz!

A film tipikus : beindult tinik vagyunk szexelni akarunk temaval indul sztan jon par jelenet aminek semmi koze a filmnek.
    Ilyen pl az elnokos resz ami meg jol is indul de annnnnnnyira gaz lett a vege, hogy szanalmasnak ereztem magam hogy ilyen filmet nezek masokkal.

a masik resz amikor az utcasarkon kerdezoskodnek az arra jarokrol. amcsiban van ilyen komoly hangvetelu musor es azt figuraztak ki. jipppiii de amugy teljesen nem oda illo volt. baromsag.

Mindenesetre teljesen kiakadtam, hogy milyen szineszeket bevalogattak a filmbe.
    Amikor meglattam az elso parost a filmben azt hittem hogy ez egy fasza film lesz. ( Marmint a szinesz srac miatt)

3/10

Yes Man
    Ez mentette meg az ejszakat attol, hogy el legyek kuldve a melegebb eghajlatra.

Jo film es a csattanot szvsz zsenialisan oldottak meg. Termeszetesen minden jonak eljon a vege de en erre nem gondoltam volna :D

7.5/10 et minimum megerdemel. ( kategoriajan belul)