1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • viizo
    Amikor megállt a Föld (The Day the Earth Stood Still)

A film biztató kezdése, az első fél óra után már-már elkezdtem örvendezni, hogy végre itt van nekünk egy 2008-as '"Függetlenség Napja", vagyis egy igazán jó kis agykikapcsolós, blockbuster földönkívülis movie.
    De ahogy pörögtek, jobban mondva inkább lelassultak az események, úgy vált egyre érdektelenebbé - míg a végén szomorúan konstatáltam hogy ez bizony egy nagy-nagy kihagyott ziccer.

A végére már idegesített a mindenbe belekötő és csakazértis ellentmondó néger kisfiú, akit én elég hamar kiírtam volna a forgatókönyvből, de legalábbis az anyja helyében adtam volna neki pár pofont (két pont levonás). Zavart az addig eltökélten és agyatlanul háborút erőltető amerikaiak hirtelen megjavulása, zavart az összecsapott és kb két perc alatt lezavart végkifejlet, zavart hogy a főszereplőnőn kívül egy szereplőt sem ismerünk meg, és még sorolhatnám (újabb két pont mínusz).

Az a pár speciális effekt amit félóránként elénktesznek az jól néz ki, különösen tetszett a gömb(ök) felépítése és célja, viszont annyira rövidek ezek az akció-szekvenciák, hogy mire belemelegednénk és elkezdenénk élvezni a látványt, vége is.

A kifejezetten biztató kezdés, és a film első feléig kitartó lendület miatt 10/6, azonban ha külön kellene értékelni a film második felét, nem kapna 10/4-nél többet.