1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Extreme Movie

semmi koze a tobbi vigjatek "movie"-hoz.

es azt kell mondanom hogy barcsak lenne... komolyan. ehhez kepest a tobbi "movie" kiralysagos filmek.

volt benne egy ket poen.. egy ket cici es kesz!

A film tipikus : beindult tinik vagyunk szexelni akarunk temaval indul sztan jon par jelenet aminek semmi koze a filmnek.
    Ilyen pl az elnokos resz ami meg jol is indul de annnnnnnyira gaz lett a vege, hogy szanalmasnak ereztem magam hogy ilyen filmet nezek masokkal.

a masik resz amikor az utcasarkon kerdezoskodnek az arra jarokrol. amcsiban van ilyen komoly hangvetelu musor es azt figuraztak ki. jipppiii de amugy teljesen nem oda illo volt. baromsag.

Mindenesetre teljesen kiakadtam, hogy milyen szineszeket bevalogattak a filmbe.
    Amikor meglattam az elso parost a filmben azt hittem hogy ez egy fasza film lesz. ( Marmint a szinesz srac miatt)

3/10

Yes Man
    Ez mentette meg az ejszakat attol, hogy el legyek kuldve a melegebb eghajlatra.

Jo film es a csattanot szvsz zsenialisan oldottak meg. Termeszetesen minden jonak eljon a vege de en erre nem gondoltam volna :D

7.5/10 et minimum megerdemel. ( kategoriajan belul)