106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Tokyo Zombie, az egyik kedvencem. :) Az Idiocracy meg a másik. ;)
De belefér még: Escape from L.A. / New York, Tank Girl, Brazil, Children of Men, Equilibrium, The Island, Resident Evil filmek, Ultraviolet, ...
-
Hát igen én pont az ilyen vontatott semmiről beszélünk 10 perceket jelenetek miatt nem igazán szeretem az ázsiai filmeket, pedig akciórészeket igen jól kivitelezik, de az ilyen semmirevaló részekkel töltök ki az akciók közötti hézagot és ez gáz, nekik nyilván nem az ha már évtizedek óta ez megy. Csak hát ugye mi nem ehhez vagyunk szokva, az olyan üresjáratokhoz képest még egy BK rész is felüdülés. -
ba32107 #45924 Ezek jók, köszi. Persze jöhet még bőven :) -
Ha a Waterworld tetszett, akkor A Jövő Hírnökét se hagyd ki! -
Igen, a Doomsdayt mindenképp nézd meg.
Esetleg még a Jericho című sorozatot, bár az kb olyan mint ha a Dawson's Creek-et néznéd atomtámadás után :D -
Ajánlom figyelmedbe a Doomsday-t az is ilyen posztapokaliptikus Mad Max feelinges film ! -
ba32107 #45920 Tudtok nekem ajánlani jó poszt-apokaliptikus filmeket? Vírus, atombháború, mindenféle érdekel, nagyon tetszenek az ilyen filmek. Eddig láttam a Legenda vagyok-ot, a 28 nappal/héttel később filmeket, Vízivilágot. Mad Max trilógiát most töltöm. Mik vannak még? -
xxxpaulxxx #45919 Nos... mozimaratonoztunk:D
4 film... 1 este/éjszaka alatt... húzós volt... leginkább a sorrendválasztás miatt...de sajna nem csak rajtunk múlott, hanem hogy mit mikor játszottak, illetve hogy először nem jutottunk be a Halálos Iramban-ra
Ezért kezdtük a sort az Egy boltkóros naplója c. filmmel... asszonyka választotta... húztam a szám, de vevő vagyok mindenre, ezért erre is... nem volt rossz, kellemes vígjátéknak mondanám... picit túl csajszis elemekkel... de még elviseltem:D 6/10
Halálos iramban Nah ez már igen:O Jobb volt, mint az első sokkal de sokkal... sokkal izgalmasabb és dögösebb... már pedig nekem eddig az első volt a kedvencem a sorozatból, de most már ez. 7/10
Elrabolva Hát... ennél nagyot néztem... nem erre számítottam. Nem gondoltam volna sose, hogy az egykor békés Qui Gon Jin-t játszó Liam Neeson képes egy ilyen nemzetvédelmi "szuperembert" játszani... nah és amit a lányáért csinál... azt valahogy öröm volt nézni:) Ez a film számomra tökéletes volt tele izgalommal és adrenalinnal... lehet nem értetek vele egyet, de 10/10et adnék rá.
Gran Torino nos igen... itt van az, hogy inkább ez lett volna első és az a csajszis cucc az utolsó... itt már eléggé fáradtak voltunk, asszonyka be is aludt, én csak pár percig bóbiskoltam el... de nem is ez a lényeg, hanem hogy egy nagyszerű film volt, bár én valami durva akciófilmre számítottam (nem néztem utána, hogy mi... plakát alapján mondtam ezt:D) és végülis egy beszélgetős, filózgatós, olykor-olykor puffogtatós drámát kaptunk. Eleinte nem is tetszett, mert valahogy lassan indultak be az események és úgy tűnt mintha csak így történnének a dolgok de nem tudtam miért... aztán a felétől rájöttem, hogy mindennek van értelme a filmben.:) Eastwood bácsi még mindig nagyon tud:) 9/10 -
Na én is túl vagyok ezen a Casshern őrületen! :D
Én egész mostanáig nem vágtam, h volt ilyen anime, azt meg főleg nem, film is készült belőle! A filmnek viszont olyan szinten van anime hatása, h az vmi embertelen! Igaz nem ismerem az eredeti történetet, és h hasonlít-e egyátalán a rajzfilmhez, de maga a látvány az elképesztő! Mind a szereplők, mind a táj, és mind a részletek totálisan ilyen benyomást keltenek! Az effectek hát 2004-es film és japán készitők révén egész türhetőek. Ami viszont a totális negatívum az a vontatás, és az üresjáték a filmben. Katasztrófálisan sok benne az unalmas vontatott jelenet, és ezt olyan hirtelen vágásokkal szakítják meg, h a jelenet végére azt sem tudod mi történt! 3x majdnem sikerült elaludnom, mert egyszerűen a semmiről szólnak ezek a jelenetek. Ez nálam komoly hiba a filmben!
Összesítve egy igazi anime film, durva Final Fantasy-s hatással(nálam legalább is), végig olyan érzésem volt mintha egy japán videojáték kib*szott hosszú introját nézném :D ez tetszett!
pontozni nem akarok a rajzfilm ismerete hiányában!
plusz pár scrshot még:
1
2
3 -
Mi scuzi :DDD Na az a rész a legjobb ! -
Mi scuzi! :DDD -
Most megy a Tv2-n az Eurotúra a Film +-on meg 22:50-kor a Borzongás !
Mindkettő egészen jó film !
-
mind1
-
a film viszont a régi anime alapján készült :) -
aham értem, köszi :)
márcsak egy hely kéne ahol hdban fent van... persze ha megunom a keresgélést leszedem divxben :D -
először sztem a filmet nézd, én úgy tudom h az anime a film után játszódik. -
én se láttam még az animéket, ettől függetlenül teljesen élvezhető és érthető a film. -
tudom hogy ez nem az a topik, de nem találok a casshernből (a filmből) sehol sem hd -t (720p -t vagy jobbat) "csak" dvdrip -et
esetleg nem tud vki vmi helyet ahol fent van? privátban is jöhet :) -
hm, akkor szted végignézzem előbb az animet és utána a filmet vagy teljesen mind1? :) -
vanám -
ennek a filmnek van valami köze ehhez az animehez? vagy csak névrokonságról van szó? :) -
töltöm :D -
Real13 #45904 Babysitter Wanted
Vannak olyan filmek, amelyekben egy eredeti momentum sincs, mégis a sok helyről összelopkodott alkotóelemecskék szépen összeállva korrekt moziélményt eredményeznek...
6/10 -
Hát igen, az nagyon ott van :) -
legjobb resz mikor az a durva zene elindul a csajt leteszi a haz tetejere es megindul bontani :D -
Casshern
Olyan képi világa van amit eddig én még nem láttam, bár a bloom nem igazán jött be benne. Durva effektek, korrekt csaták a történet meg igencsak komoly témákat feszeget, de sajnos túlságosan hosszú és vontatott az egész bár a mondanivalója miatt kötelezővé tenném.
A vontatottsága miatt csak 9/10 -
Thibi #45900 Hauer nekem is nagy kedvencem,az egyetlen színész,akinek a honlapja ott van a böngészőmben a kedvencek között. De az Omega Doom-ot nézve sokszor nem tudtam,hogy sírjak vagy nevessek kínomban. -
Az Omega Doom-ot én végigröhögtem, annyira gagyi. Viszont Hauer úr kedvenceim egyike, ergó nem is volt olyan rossz így. Üssetek meg, de én bármikor meg tudnám nézni még1x! :D -
Thibi #45898 A maréknyi dollárért eredetije Kurosawa Testőr című filmje, aminek az alapja pedig Dashiell Hammett Véres aratás című krimije,amiből már 1930-ban készült film, a Véres aratás alapján készült a Coen tesvérek Miller's Crossing (Halál keresztútján) című filmje is. Szintén a sorba illik Van Damme Inferno című filmje, illetve a Rutger Hauer főszereplésével készült (bűnrossz scifi) Omega Doom. Egy kicsit a Django és a Sukiyaki Western Django is tekinthető a Kurosawa film remake-jének. Biztos van még pár film ami ugyanezt a történetet dolgozza fel -
én barom azt még mindig nem néztem meg :) mint írtam számomra ez a western A klasszikus. tippelhetsz, hogy kispöcsös koromban tudtam-e, hogy létezik egy film, ami ennek az alapja
az Egy maréknyi..-nak a Yojimbo az eredetije -
sandor8206 #45896 Egy maréknyi dollárért is (talán) Kurosawa koppintás, de az tuti, hogy valamelyik japán szamurájos filmé+ezeknek a koppintása a Bruce Willises Utolsó emberig (talán ez a magyar címe) Last man standing, vagy ilyesmi az angol címe. -
Hat azert a Het mesterloveszhez illik megnezni a Het Szamurajt, ha mar onnan lopta el egy az egyben az amerikai filmipar.
Kurosawa volt aki nagyot alkotott, azt mar nem lehetett uberelni, maximum csak lemasolni. -
Real13 #45894 Semmi gond, a topicját megtaláltam, csak azt nem tudtam, hogy ebben a topicban mennyire szokás sorozatról írni.:) -
ba32107 #45893 Ja bocs most nézem, hogy írtál is bele, nem szóltam -
ba32107 #45892 Topik -
az elmúlt hetekben spagetti-westerneket néztem újra
Django (1966)
már nagyon eljárt felette az idő. gyerekkoromban imádtam, ma már nem tudok elmenni ennyi blődség mellett. nosztalgia miatt felpontoztam, így is csak:
5/10
a Leone - Eastwood páros (és persze még sok más visszatérő személy, mind színészek, mint készítők terén) első filmje. Clint még nem az igazi, de még Leone sem. a történet egyszerű, mint a faék, semmi csavar, semmi talány. na de a hangulat. jaj, nem a HANGULAT! az már megvan. persze Morricone is hozza, amit elvár tőle az ember. persze nem egy Volt egyszer...-i magasságok, de nagyon is jó minden dallam
7/10
Eastwood kap egy "buddy"-t, aki vagy 100x jobb színész nála, de a chemistry működik, és ez a lényeg. Gian Maria Volontè megint rosszfiút játszik (akárcsak a trilógia első részében), és megint nagyon jól hozza, sőt. minden, így Morricone zenéje is kiforrottabb. a végső párbaj pedig méltó társa a többi hasonlónak. a történet tartogat egy-két meglepetést, mint ahogy a karakterek is múltja és tettei is
8/10
kell-e ide bármit is írni? :) igaz, nálam a Volt egyszer... a csúcs, de ez sem lehetne már tökéletesebb. na jó, egy kicsit lehetne feszesebb a tempó, de ezt bőven ellensúlyozza, hogy a film grandiózus. akkor rekord költségvetésből készült, meg is látszik rajta. a 3 főszereplő helyére nem találhattak volna jobb színészeket. Morricone zenéjét mindenki elfütyülte már párszor, ebben biztos vagyok
9/10
ez már kicsit kilóg a sorból. Leone "átment" mexikóba és eldobta a "gyorskezű, magányos hősöket, akiknek nincs párjuk pisztolyforgatásban". motor, tank(szerű valami), rengeteg dinamit, ezáltal rengeteg és nagy robbanás, folyton változó, gördülékeny történet. és a főszereplőpáros! James Coburn és Rod Steiger egyszerűen zseniális. Steiger valami olyat nyújt, amit csak nagyon kevesen tudnak. ámde Leone valamit nem talált. ami a Pár dollárral...-ban és a Volt egyszer...-ben működik (visszapillantás egy ködös múltra) itt csak lassítja a történetet. van benne jó pár dolog, ami már akkor is klisének számított. Morricone zenéje egyszersmind fura, fülbemászó és bőven meghaladja korát. kísérlet, akárcsak az egész film, nem is igazán western
7/10
van, aki a szaffit, van, aki a szellemírtókat, megint más a robotzsarut látta gyerekkorában nemhogy 100x - mint a többi nagyszerű filmet - hanem 2-300x. na én ezt láttam kismilliószor. most pedig felújított képpel, eredeti (természetesen először), 5.1-es hanggal.
TÖ-KÉ-LE-TES. minden szempontból. aki nem látta - és tudja, hogy mit várjon egy ilyen régi filmtől - az most azonnal pótolja!
10/10 -
Real13 #45890 Nem tudom, sorozatokat mennyire szoktatok itt értékelni, eddig nem igen láttam, de én most fejeztem be a Skins három évadját:
SKINS
A bristol-i fiatalok egy csoportjának életét bemutató Skins hamar népszerűvé vált a szigetországban, díjakat is kapott, s mostanában egyre többen figyelnek fel rá szerte a világon. A széria pont ott tud újat mutatni, ahol igazán kell: félredobja az amcsi tinisorozatokra oly jellemző sokszor elcsépelt erkölcsi tanulságokat, a sok szépfiút és bombanőt, a drogellenességet és a cenzúrát. Pontosan olyan vad és friss, mint azok a fiatalok, akiket bemutat.
10/10 -
viizo #45889 Tiszta Vér (Cleaner)
Vmelyik este láttam hogy az egyik kertv-n adták, így kedvet kaptam hozzá, és mivel megvan lemezen, így nem kellett a reklámos-szinkronos verziót néznem.
Sajnos az alapszituban rejlő lehetőséget nem használja ki jól a film (nyomeltakarító akaratlanul kitakarítja a bűnügy helyszínét), rengeteg a sablonos jelenet.
Sajnos Renny Harlin (aki amúgy az egyik kedvenc rendezőm) egy egyszernézős, hamar felejthető filmet hozott össze, és hiába a tapasztalt gárda, Samuel L. Jackson, Ed Harris sem lendítenek sokat az összképen.
10/5
Punisher - War Zone (Megtorló 2)
Az képregényfeldolgozás első része nem durrant túl nagyot, egyedül talán Thomas Jane volt valamennyire értékelhető a középszerű filmben. A második rész forgatókönyvét már Jane vissza is dobta, mondván ilyen rossz forgatókönyvet is régen látott, így egy főszereplőcserével új Megtorlót kaptunk.
Tény hogy teljesen más, sokkal darkosabb lett a folytatás, ami nem is lenne rossz, de a kegyetlenkedések miatt már az első tíz percben alatt paródiaszámba megy a sok véres kivégzés. Az új főgonosz, Jigsaw, és pszichiátriáról kiszabadított, elmebajos öccsének az ámokfutása is inkább megmosolyogtatóan gagyi, mintsem megrettentő.
Bár a film első résznél is gyengébb, azért egyszernézős szórakozásnak ez is elmegy, ráadásul jóval hívebb a képregényhez mint az első film. Viszont akit ez nem hat meg, az nagy eséllye sikítva veszi majd ki a lejátszóból ezt a filmet húsz perc után.
10/4 -
csak olvastam erről a filmről de még arra sem érdemes hogy az arányomat rontsa -
rumkola #45887 álom.net
DUPLANNULA, életem legrosszabb filmje, szégyen