[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Na én is túl vagyok ezen a Casshern őrületen! :D
Én egész mostanáig nem vágtam, h volt ilyen anime, azt meg főleg nem, film is készült belőle! A filmnek viszont olyan szinten van anime hatása, h az vmi embertelen! Igaz nem ismerem az eredeti történetet, és h hasonlít-e egyátalán a rajzfilmhez, de maga a látvány az elképesztő! Mind a szereplők, mind a táj, és mind a részletek totálisan ilyen benyomást keltenek! Az effectek hát 2004-es film és japán készitők révén egész türhetőek. Ami viszont a totális negatívum az a vontatás, és az üresjáték a filmben. Katasztrófálisan sok benne az unalmas vontatott jelenet, és ezt olyan hirtelen vágásokkal szakítják meg, h a jelenet végére azt sem tudod mi történt! 3x majdnem sikerült elaludnom, mert egyszerűen a semmiről szólnak ezek a jelenetek. Ez nálam komoly hiba a filmben!
Összesítve egy igazi anime film, durva Final Fantasy-s hatással(nálam legalább is), végig olyan érzésem volt mintha egy japán videojáték kib*szott hosszú introját nézném :D ez tetszett!
pontozni nem akarok a rajzfilm ismerete hiányában!
plusz pár scrshot még:
1
2
3