[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
xxxpaulxxx #45919 Nos... mozimaratonoztunk:D
4 film... 1 este/éjszaka alatt... húzós volt... leginkább a sorrendválasztás miatt...de sajna nem csak rajtunk múlott, hanem hogy mit mikor játszottak, illetve hogy először nem jutottunk be a Halálos Iramban-ra
Ezért kezdtük a sort az Egy boltkóros naplója c. filmmel... asszonyka választotta... húztam a szám, de vevő vagyok mindenre, ezért erre is... nem volt rossz, kellemes vígjátéknak mondanám... picit túl csajszis elemekkel... de még elviseltem:D 6/10
Halálos iramban Nah ez már igen:O Jobb volt, mint az első sokkal de sokkal... sokkal izgalmasabb és dögösebb... már pedig nekem eddig az első volt a kedvencem a sorozatból, de most már ez. 7/10
Elrabolva Hát... ennél nagyot néztem... nem erre számítottam. Nem gondoltam volna sose, hogy az egykor békés Qui Gon Jin-t játszó Liam Neeson képes egy ilyen nemzetvédelmi "szuperembert" játszani... nah és amit a lányáért csinál... azt valahogy öröm volt nézni:) Ez a film számomra tökéletes volt tele izgalommal és adrenalinnal... lehet nem értetek vele egyet, de 10/10et adnék rá.
Gran Torino nos igen... itt van az, hogy inkább ez lett volna első és az a csajszis cucc az utolsó... itt már eléggé fáradtak voltunk, asszonyka be is aludt, én csak pár percig bóbiskoltam el... de nem is ez a lényeg, hanem hogy egy nagyszerű film volt, bár én valami durva akciófilmre számítottam (nem néztem utána, hogy mi... plakát alapján mondtam ezt:D) és végülis egy beszélgetős, filózgatós, olykor-olykor puffogtatós drámát kaptunk. Eleinte nem is tetszett, mert valahogy lassan indultak be az események és úgy tűnt mintha csak így történnének a dolgok de nem tudtam miért... aztán a felétől rájöttem, hogy mindennek van értelme a filmben.:) Eastwood bácsi még mindig nagyon tud:) 9/10