106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kandurex
    ...hirtelen kétségeket ébresztett bennem a mára betervezett filmnek a megnézése, hmm....
  • Shep
    Az első rész jobban fel volt építve, itt rámentek a minden szart bele mert az a jó stílusra és ez nem igazán sült el jól. Értem én, hogy a többségnek ez bejön, de nekem nem. Idegesítőek voltak a vágások is, harmatgyenge effektek, na de több szót nem is érdemel ez a film.
  • edios
    Mert az első rész nem volt "igénytelen borzadvány"?

Úgy tudtam, hogy pont emiatt szeretik sokan. Adrenalin + extra noIQ.
  • Shep
    Crank 2

Hát ez valami félelmetesen szar film volt, meg sem közelíti az 1-et igénytelen borzadvány az egész. Egyetlen jó rész volt benne, a vége mikor Fáklyát játszott.

2/10
  • grebber
    Idegenek a pokolból- Ritkán bukkan az ember egy ilyen raklap szar filmre!
  • wesker24
    micsoda ték ! nem is inkább micsoda sün !
  • fifi
    láttam a filmet...
  • AntiHero
    Ha megnézed a filmet majd megérted.

A film Annyira jól volt megcsinálva, hogy azt amit akart elérte:)

Rég láttam ilyen filmet na.
  • ProGabe #45999
    OMG (youtubeon)

Peter Jackson presents...
  • fifi
    nem "ugatok"
    megint bizonyítod überokos énedet...
  • SötétBarom
    Az ilyen jellegű filmeket soha nem értettem. Miféle normális felnőtt embernek van arra szüksége, hogy felbassza egy film???
  • Riddick21
    jelen esetben ez a film célja: felbosszantani a nézőt. szélsőséges érzelmeket kiváltani belőle... nem kell vaktában ugatni.
  • fifi
    de 10/10
    ez ám a következetesség...
  • AntiHero
    Eden Lake

10/10

Rég idegesítet fel film

(skins után meg főleg idegesítet a gyerek:D)
  • Real13
    Pontosan.:) Bár a borzalmasan gyenge jelző talán kicsit túlzás.
  • Sephi
    X-Man Origins : Wolverine

Közel sem említhető a trilógiához. Ez borzalmasan gyenge és tele volt idióta klisékkel. Egyszer nézhető de elég na csalódás volt.
  • zaki
    Az Inside, és a Frontiers már "kikölcsönözve", azok lesznek a következő néznivalók... Másik kettőnek is utánanézek, köszi a tippeket! :)
  • Real13
    Nem tudom, láttad e az Inside, Haute Tension, Frontiers című filmeket, de hasonóan jók, mint a Martyrs. (a Frontiers gyengébb, Haute Tension a végével el lett rontva egy kicsit, az Inside viszont hatalmas) Angoloktól meg az Eden Lake kötelező.
  • zaki
    Megnéztem a Mártyrok c. francia horror(?) filmet. Hát ilyen durva befejezést esküszöm még nem láttam, teljesen ledöbbentem az utolsó pár percen, pedig azt hittem vmi iszonyat nagy értelmetlen balf@szság lesz... :P
    A film első fele nem nagyon hatott meg, de a 2. fele az kész... :o
    Így elsőre 8,5/10.
    Ja, és elég brutálisra sikeredett, szal ezt tényleg ne nézzék meg gyenge idegzetűek... :D
  • Real13
    Most egyből rá akartam vágni, hogy mi jobb annál, de...nem jut eszembe semmi :D Sin City talán:) De én nagyon bírom a Dark Knight-ot, a Watchmen-t, az X-men trilógiát, a V mint vérbosszút, Pókembereket, a Burton féle Batman-eket is. És még tuti, hogy hagytam ki remek képregényfilmeket:)
  • sandor8206
    jó de a betmen begins a legjobb comic-film (sztem) :-D
  • Real13
    Akkor inkább azt mondom, hogy Deadpoolból nagyobb ellenséget kellett volna kreálni:) Szerintem attól még, hogy ez egy Wolverine film, a többi karaktert is ki kellene dolgozni megfelelően. A Batman:kezdődik mintájára, ott minden szereplő a helyén volt:)
  • ForzaInter
    Mad Max 8/10
    Mad Max 2 9/10
    Mad Max 3 6/10
  • Lipi1980
    spíler
    Hát nem dobtam tőle hátast...
    Sorrend:
    1. Blöff
    2. Ravasz, az agy, ...
    3. Spíler
    A revolvert inkább nem is említeném...
  • zaki
    Levelek Ivo Jimáról

Néhol igen lassú volt a számomra. Jó film volt, de nekem a párja a Dicsőség zászlaja picivel jobban tetszett... Előbbi 7/10, utóbbi 7.5/10
  • sandor8206
    Spoileres

Ne haragudj, de ez egy Wolverine film, eleve mit keresett benne Gambit?

Én is többet vártam, de azért elfogadom, hogy ez egy Wolverine film, akinek van egy (több) története, azt a sok mindent kellett összegyűrni egy komplett sztoriba, hogy még értelme is legyen és ne csak lógjanak a levegőben, és a sztoriban mindenkinek, mindennek fontos szerepe van, a programnak, az adamantiumnak, silver foxnak, strykernek , deadpoolnak és gambitnek is (még ha valamelyiknek kicsi is) de ez Wolverine-film.

Képregényben én nem emlékszem, hogy lett volna említve hogy veszíti el az emlékezetét, csak nincs.

Az a baj, hogy külföldi fórumokat olvasgatok és leszarozzák a filmet és ilyen indokokat hoznak fel
    -hol van deadpool maszkja és ruhája
    -mik ezek a csontkarmok
    -gambit miért ilyen keveset szerepelt
    stb.
    vagy olyan apróságokon, hogy mintha nem is nézték volna a filmet meg-Küklopsz miért nem ismeri az első x-men filmben fel Rozsit? Hozzák fel példának, hogy ez is milyen logikai bukfenc (hát ba*d meg be volt kötve végig a szeme, gondolom magamban) stb. ilyen hülyeségekkel jönnek!

Szóval egyetértek veled valamiben pl: öregeket kihagyhatták volna

De mint már írtam ez egy Wolverine-film, 3 szereplő a lényeg, Rozsi, Stryker, Victor és ők ok a filmben!

Ne haragudj, az meg hogy deadpool az egyik főgenya (nevetséges) csak paraszt a sakkjátszmában.
  • Real13
    SPOILERS

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen, klisés meg átgondolatlan (amikor már harmadszor mentették ki Wolverine-t az utolsó pillanatban belépő mutánsok, már nagyon untam a dolgot pl..Nameg azt sem értettem, hogy az a Gambit, akit főhősünk legyalult bunyóba, a végén hogyan törte össze azt a nemtomhányezer kilós ráeső épületet), jobban össze kellett volna szedni szvsz.
    Deadpoolnak azért kellett volna több idő, mert ő a főgenya (illetve nem pont ő, de..) Gambit meg egyszerűen annyira fas.za karakter, hogy bűn ilyen kevés időt adni neki. A nagypapi-nagymami kimaradt volna, és több idő juthatott volna a két mutánsra.

Sandor8206: én a képregényt nem olvastam, így nem azzal van a bajom, hogy változtattak rajta, szimplán ez egy gyenge sztori. A képregényben Wolverine ugyanilyen hülye módon lett amnéziás? Mert az is gyenge megoldás volt.
  • sandor8206
    kb. wolverine origin képregényhez vagy 1 % hasonlít. A többi mozzanat meg úgy lett összepakolva a különböző comic információkból, + még az első 3 x-men filmnek is meg kellett felelni, hogy ne legyen logikai bukfenc, szóval én azt mondom, hogy a lehetőségekhez képest még egy kerek sztorit is kaptunk, minimális csavarokkal stb. az meg hogy változtattak egy-két dolgon már most a pic*ába küldik a rajongók ezt a filmet, az apróbb változtatásokért, persze a film meg ezek végett működik + a karakterek így kapnak értelmet!
  • kaposi1
    Sziasztok!
    Látta már valaki a Crossing overt Harrison Ford-al a főszerepben?
    Esetleg feliratot tud valaki hozzá?
  • Tyler1
    wtf??????????
    klisés??? átgondolatlan??
    És mivel ez Farkasról szól, nem értem minek akartál több időt Deadpoolról és Gambitról??? Akk az lett volna a címe h X-men 4!!! De majd lesz Deadpool történetéről is külön film, szóval ne bánkodj!
  • Real13
    Értem én, hogy valamennyire kötve volt a keze a forgatókönyvíróknak, de ahogy én hallottam maga a képregény sem volt nagy szám, és annyi mindent dolgoztak fel már másképpen, mint ahogy le volt írva, hogy most itt sem ártott volna. És valóban, + fél óra nem ártott volna.
  • sandor8206
    A sztori az olyan dolog, hogy vannak olyan mozzanatok amik hozzátartoznak Rozsi történetéhez (comic) már így is sok mindent ráerőszakoltak. Weapon X programnak benne kellett lennie, Victornak is Strykernek is, Silver Fox-os esetnek is, szóval én azt mondom, hogy nem 2 órás moziba hanem legalább fél órával hosszabban kellett volna ezt a filmet levezényelni (gondolom Fox ezt nem akarta) ezért tűnik darabosnak, ebben egyetértek, főleg az eleje sztem túl kapkodó, a de film vége sztem meg kifejezetten erős. Szóval ez Rozsi "története" nagyvonalakban, én azt mondom, hogy még jól meg is oldották a dolgot, hogy ennyi minden benne van és még is értelmet kap minden (pl: a weapon x program nem csak a levegőben lóg, hanem fontos "szereplője" a filmnek)
    Deadpool+Gambit eset, feladatukat ellátták, a sztoriban nem csak úgy benne vannak, azért van szerepük még ha kicsi is, de ez Wolverine film és itt a 3 szereplő a fontos Rozsi, Victor, Stryker ők a lényeg!

+a 3 x-men filmben is sok mutánsnak kisebb szerep jutott és kidolgozatlanság (angyal, árnyék stb.), ez a sok szereplős filmek átka, szóval ebben nem értek egyet veled, követi ilyen szinten a Wolverine-film a többi x-men filmet.

Sztori meg annyi, hogy az eddigi x-men filmek komplett sztorival rendelkeztek (1. Magneto célja, 2. Stryker háborúja a mutánsok ellen, 3. Az ellenanyag körüli dolog+Főnix) ez meg egy bosszú sztori, tehát teljesen más!
  • Real13
    Hanem a sztori. Széteső, átgondolatlan, darabos, klisés, tele hülyeségekkel, béna párbeszédekkel (de olyan sírósan gyengékkel), meg Rozsomákon kívül a többi karakter (leszámítva még két fontos szereplőt) nem kap elég időt, pedig DeadPool vagy Gambit megérdemelné, és kerekebb lenne a film.

Macselek: Coolnak cool, látványos is, de az előző három X-men magasan veri minőségbe.
  • macselek #45974
    Sztem tök jó film
  • Sephi
    Hanem micsoda?
  • Real13
    X-men Origins: Wolverine
    mutánsok első három mozis kalandja olyannyira jól sült el, hogy mi magyarok a Wolverine Farkasnak való fordításán szörnyülködhettünk leginkább: sajnos most korántsem ez a legnagyobb baj.
    5/10
  • Real13
    The International/ A bűn árfolyama

Ezer szempont alapján lehetne elemezni, a végeredmény érzésem szerint mindig ugyanaz lenne: az International jó, de abszolút felejthető alkotás.
    6/10
  • grebber
    The Uninvited - Jó film. A vége frankó nem gondoltam volna hogy ez lesz!
  • Real13
    ÓÓÓ, a franciák meg az újhullámos horrorjaik... Martyrs, Inside, Haute Tension, Frontiers... Rohadt nagy filmek:)
  • SötétBarom
    Ezt nem nézem meg az ziher. =)