[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #45976 A sztori az olyan dolog, hogy vannak olyan mozzanatok amik hozzátartoznak Rozsi történetéhez (comic) már így is sok mindent ráerőszakoltak. Weapon X programnak benne kellett lennie, Victornak is Strykernek is, Silver Fox-os esetnek is, szóval én azt mondom, hogy nem 2 órás moziba hanem legalább fél órával hosszabban kellett volna ezt a filmet levezényelni (gondolom Fox ezt nem akarta) ezért tűnik darabosnak, ebben egyetértek, főleg az eleje sztem túl kapkodó, a de film vége sztem meg kifejezetten erős. Szóval ez Rozsi "története" nagyvonalakban, én azt mondom, hogy még jól meg is oldották a dolgot, hogy ennyi minden benne van és még is értelmet kap minden (pl: a weapon x program nem csak a levegőben lóg, hanem fontos "szereplője" a filmnek)
Deadpool+Gambit eset, feladatukat ellátták, a sztoriban nem csak úgy benne vannak, azért van szerepük még ha kicsi is, de ez Wolverine film és itt a 3 szereplő a fontos Rozsi, Victor, Stryker ők a lényeg!
+a 3 x-men filmben is sok mutánsnak kisebb szerep jutott és kidolgozatlanság (angyal, árnyék stb.), ez a sok szereplős filmek átka, szóval ebben nem értek egyet veled, követi ilyen szinten a Wolverine-film a többi x-men filmet.
Sztori meg annyi, hogy az eddigi x-men filmek komplett sztorival rendelkeztek (1. Magneto célja, 2. Stryker háborúja a mutánsok ellen, 3. Az ellenanyag körüli dolog+Főnix) ez meg egy bosszú sztori, tehát teljesen más!