1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    Spoileres

Ne haragudj, de ez egy Wolverine film, eleve mit keresett benne Gambit?

Én is többet vártam, de azért elfogadom, hogy ez egy Wolverine film, akinek van egy (több) története, azt a sok mindent kellett összegyűrni egy komplett sztoriba, hogy még értelme is legyen és ne csak lógjanak a levegőben, és a sztoriban mindenkinek, mindennek fontos szerepe van, a programnak, az adamantiumnak, silver foxnak, strykernek , deadpoolnak és gambitnek is (még ha valamelyiknek kicsi is) de ez Wolverine-film.

Képregényben én nem emlékszem, hogy lett volna említve hogy veszíti el az emlékezetét, csak nincs.

Az a baj, hogy külföldi fórumokat olvasgatok és leszarozzák a filmet és ilyen indokokat hoznak fel
    -hol van deadpool maszkja és ruhája
    -mik ezek a csontkarmok
    -gambit miért ilyen keveset szerepelt
    stb.
    vagy olyan apróságokon, hogy mintha nem is nézték volna a filmet meg-Küklopsz miért nem ismeri az első x-men filmben fel Rozsit? Hozzák fel példának, hogy ez is milyen logikai bukfenc (hát ba*d meg be volt kötve végig a szeme, gondolom magamban) stb. ilyen hülyeségekkel jönnek!

Szóval egyetértek veled valamiben pl: öregeket kihagyhatták volna

De mint már írtam ez egy Wolverine-film, 3 szereplő a lényeg, Rozsi, Stryker, Victor és ők ok a filmben!

Ne haragudj, az meg hogy deadpool az egyik főgenya (nevetséges) csak paraszt a sakkjátszmában.