106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #46171 eleve miért piros egy ragadozó szörny egy havas bolygón?! :-D -
Angels & Demons
izgi volt, pár vontatott résszel,és egy-két kihagyott jelenettel.
7.5/10 -
Real13 #46169 A 7? Annál nagyobb tiszteletadást az egész sorozat felé elképzelni sem tudok..Craven tud valamit:) -
Miért pont a 7? Az az egyik leggyengébb rész. Szerintem a 6 az egyik legjobb, a több meg úgy egy szinten mozog, bár még az 5. is elég jópofa :) -
Köszi! Ez az. -
De nekem az a havas eset pontosan ízlés kérdése :D
Nem volt rá szükség, plusz bénán is volt megcsinálva, több lett volna a film anélkül, ennyi. -
Real13 #46165 Rémálom az Elm utcában sorozat
Most sikerült újranéznem kedvenc horrorgyilkosom filmjeit, és bár a színvonal ingadozó, Krueger miatt megéri mindegyiket végignézni, újra, és újra. Átlagba úgy 6/10, a legjobb részek az 1,3,7:) -
sandor8206 #46164 minden filmben lehet sorolni a hülyeségeket, logikátlanságokat ez meg sci-fi tehát x2, sztem ilyeneken felesleges felakadni (pl: hóbolygós eset) :-) a többi persze meg már ízlés kérdése ( ST világ stb.)
Azért annak örülők, hogy nem csak ST-fannakat sikerült becsábítani a moziba, kell a bevétel :-) -
most láttam a FANBOYS-t:) amúgy meg sokkal inkább SW:P -
Mint hatalmas Star Wars fan... :D -
pffff kötsög TERKKIK! STAR WARS forewa!:D -
Mint hatalmas Star Trek fan, nekem nagyon bejött, annyira hogy remélem ezzek a szinészi gárdával lesz egy jó kis sorozat ( szép álom... ).
Kirk, Spock, Scotty, McCoy fiatalkori karaktere nagyon átjött és elhittem teljes mértékben hogy ezek ők akiket eddig is simertünk az előző filmekből, sorozatokból.
Leonard Nimoy ( eredeti Spock ) felbukkanása remek húzás volt.
Sajnos 2 órába nehéz belegyömöszölni ennyi mindent, így Neroról szinte semmit sem tudunk meg. Ez a karakter kicsit hasonlít az előző filmben ( Nemesis ) levő "főgonoszra".
A zene fantasztikus volt, a látvány szintén, a poénok nagyon jól átjöttek, és a karaktereket is jól játszották. Rossz Star Trek filmet még nem láttam, rossz sorozatot sem, nekem maximálisan azt nyujtotta amit vártam, vagyis amit nem, mert nem vártam hogy ennyire jó leszm még az elején sem, de amint összevergődött a team már teljes mértékben átjött az ST feeling, még sokszor meg fogom nézni ahogy az előző részeket is:) -
Star Trek
------------------------
6/10
Nem vagyok star trek rajongó. A sorozatokat egyáltalán nem követtem, 1-2 mozifilmet láttam. A sci-fi műfajt szeretem, ezért ültem be rá.
Szívesen adnék rá 7-est, de valahogy mégsem engedik az ujjaim. Egy kellemes kis akció-sci-fi-t láttam, pont olyat mint a tréler sejtetett. De valamivel többre számítottam. Sosem jött be a star trek univerzum, nem tetszettek a ruhák, a karakterek, valahogy nem az én világom volt. Hát most sem lett az, annak ellenére, hogy jól szórakoztam a film alatt. DE! Ott van az a DE. Ami azért van ott, mert néhol cikisnek éreztem a történéseket, a film vége felé elkezdett lanyhulni a figyelmem, a látványorgia, a kellemes/szituációs poénok, a sci-fi körítés már nem tudták feledtetni, hogy csupán egy klisés tinifilmet látok, az ilyenkor szokásos percek alatt lezajló karakterfejlődéssel és hirtelen ellenségekből barátokká váló összekacsintásokkal, melyektől már kiráz a hideg.
Tetszett a film eleje, pörgős volt, humoros, látványos, és érdekelt a folytatás. De aztán hamar átváltott a dolog valamiféle, a langyosnál hangyaf@sznyival melegebb nesquick-es tejbegrízbe, ami már kikezdte az ingerküszöbömet és rájöttem: azért ez még mindig „CSAK EGY STAR TREK FILM”.
Kötekedhetnék még, de nem teszem, hiszen alapjában véve jól szórakoztam, csak kicsit többre számítottam. (mellesleg ha nincs Zachary „Sylar” Quinto, az egész cucc nem ért volna ennyit sem). Eric Bana a Romulán Nero szerepében nem igazán volt mérvadó, alig-alig volt szerepe, ami volt, az sem volt túl szignifikáns. Karl Urban-nak örültem, hogy láthattam, akárcsak Simon Pegg-nek. Kirk kapitány szerepére választott Chris Pine közömbös volt számomra, bármelyik amerikai pitében valszeg jól játszotta volna Stifler akármelyik másodunokatesóját, de az fix, hogy a való életben egy szaros gumicsónakot sem bíznék rá. Emiatt is nehezteltem kicsit a filmre, azzal együtt, hogy Kirk egyfolytában csajozós nagyarcoskodása nekem szimpatikus volt. De mint az Enterprise kapitánya??? Hát nem tudom. :)
!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!
A film egyetlen súlyosabb melléfogásának a havas bolygón látható szörnyes vonalat értékelném. Minden idióta fordulatot, klisét és marhaságot felvonultatott Abrams abban az 5 percben: hősünket üldözőbe veszi egy kicsi, de nagyon gyors és félelmetes hangon üvöltő szörny, de elkapni természetesen nem tudja (2 láb vs. 4 láb), aztán hamar felfalja egy másik, sokkal nagyobb és még félelmetesebb hangon üvöltő szörny, és az üldözi hősünket tovább (hol a tökömbe láthattam már ezt???) aki egyértelmű, hogy sokkal gyorsabb és erőteljesebb lenne hősünknél, de elkapni az sem tudja őt. Viszont mikor már majdnem felzabálná hősünket, akkor idióta ultrafélelmetes „áldozatraüvőltéssel” még inkább húzza kicsit az időt egészen addig, amíg hősünk mentőangyala végre megérkezhet a semmiből és elriasztja egy kis szaros fáklyával az 5-6 méter testmagasságú, csupa száj, csupa éles-hegyes végtagú bestiát. KÖSZI! Tudom, ez a film nem a realitásokról szól, nade filmes jóízlés is van a világon. :)
-
Apt Pupil (Az eminens) -
Régebben félig láttam egy filmet a TV-ben de már nem emlékszem rá. Tudom ez nem az a topic, de biztos vagyok benne, hogy tudtok segíteni. Azt hiszem egy Stephen King könyv-adaptáció (de nem vagyok benne biztos). Arról szól, hogy egy teenager csávó, valahogy kideríti, hogy az utcájában lakik egy egykori SS tiszt. És megismerkedik vele, történetek mesél neki, kölcsönöz neki egy egyenruhát és kényszeríti, hogy meneteljen benne. Ami jelent még beugrik, amikor az öregember meg akarja sütni a macskát a sütőben.
Ennek a filmnek keresem a címét. Előre is kösz! -
hát ha szorult bele értelem és nem egy buta picsa
akkor tetszeni fog neki...
amikor vége lett a filmnek körülnéztem a moziban és eléggé a hatása alatt voltak a népek... -
hát az nem egy csajjal nézhető film :) persze kivételek lehetnek... -
Eden Lake! Nos ez nagyot ütött! ez nagyon brutális! felháborító! -
Gran Torinot nézzétek meg... -
Ugyanebben a cikkben HP6-ról:
"Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy nem bírom ezt a szemüveges okostojást. Ha jól tudom, ez már tényleg az utolsó rész, aminek a végén meghal a főhős. Ha tényleg így van, akkor lehet, hogy szakítok az elveimmel, és megnézem ezt a filmet. Szeretném látni, ahogy megbűnhődik az az alak, aki elvette a mai gyerekektől a Timúr és csapatá-t és a Távolban egy fehér vitorlá-t."
Ez már humornak sok, ráadásul nem is humor igazából, viszont az olvasók többségét szépen félrevezeti. Nem tudom, hogy látott-e már életében filmet, vagy hogy mit szív, de a cikk nem kóser. -
mozi or dvd???? -
Holnap szeretnék filmet nézni egy csajjal, és nem vígjátékot szeretnék mert már hányok tőle.Valakinek valami ajánlása van esetleg.Mostani film kellene.Köszi előre is. -
te nem érted a poént. bár, inkább megfogalmazom máshogy: aki ezt írta, az szimplán egy balfasz. gondolom olvasott ténylegesen vicces ajánlókat, megpróbálta leutánozni a dolgot. totális kudarc, rá kell csapni párszor a kezére a billentyűzettel, ez olyan szar lett -
badsco #46148 "Az első részt nagyon szerettem, de a második rész, az Exterminator már gyengébbre sikeredett, a Predator című folytatás pedig kifejezetten elvont lett. Az előzetes alapján a negyedik rész kőkeményre sikeredett, így ezt biztosan a család nélkül nézem meg, legalább spórolok egy kis pénzt."
Idézet az origo.hu filmklub rovat, Terminator-Salvation ajánlóból. Most én vagyok a hülye, és nem értem a poént, vagy az író tényleg ennyire fogalmatlan a dolgokhoz, ami egy ilyen népszerű hírportál esetében több mint kínos?
http://origo.hu/filmklub/20090511-nyari-filmajanlo-2009-bruno-terminator-megvaltas-che-transformers.html -
Jah tényleg kisértetiesen hasonlit J Chan-re ! De igy is jó film volt ! -
sandor8206 #46146 biztos, hogy nem ő az, de nagyon hasonlít rá. + még arcra igen, de testalkata már nem nagyon, Chan "kicsi" szálkás,izmos ez a csávó (a filmek alapján, nem a kép végett :-D) inkább vékonyabb + nem szerepel semmilyen stáblistán Chan neve :-) -
Ez nem ő, egyik Mad Mission filmben sem szerepelt. Kínai = kínai , van ilyen, hogy keveri az ember
-
Ha ez nem Jackie Chan akkor nem tudom ki !
-
sandor8206 #46143 az nem J. Chan, de attól még nagyon jó filmek :-)! -
imdb szerintem nem igazán szerepel benne. -
Tuti az játszik benne csak még nagyon fiatal !! -
Őrült küldetésekben biztos hogy Jackie Chan játszik ??
Szerintem nem
-
Ma 2 régi kedvenc Jackie Chan filmet néztem meg !
Sárkányikrek 10/9
Őrült küldetés 2 10/8 -
Real13 #46138 Crank 2: High voltage
Új irányvonal látszik körvonalazódni az akciófilmek világában. A maximális szórakoztatásra fókuszáló moziké, ahol a történet csak arra való, hogy őrültséget még nagyobb őrültség kövessen...adok egy közepes értékelést, és kíváncsian várom, hogy ez az új trend hova fejlődik.
5/10 -
sandor8206 #46137 Azt vedd figyelembe, hogy ez mozifilm volt, nem egy sorozat epizód. A régi ST-filmek közt is volt ami s*art a mondanivalóra, csak volt egy jó sztorija pl: Kapcsolatfelvétel, Nemzedékek, Spock nyomában, Nem ismert tartomány!
én is Trek fan vagyok és nekem is bas*ta a csőrömet az általad említett dolgok, de én úgy fogom fel (ami valóban is) ez egy alternatív univerzum, nem teszi semmisé az elmúlt 40 év filmjeit+a mozifilmek a sorozattal összefüggtek, általában mindig "folytatták" őket a sorozatban, említették őket, egy kis plusz adalékot adtak hozzájuk, szóval pl: ha lesz új sorozat, könnyen lehet olyan rész (sztem lesz is) ami arról szól majd, hogy megakadályozzák Nérót, vagy valami ilyesmi és így rendberakják az egész univerzumot, persze azt csak egy sorozatepizód lesz, de így a canon rendben lesz! Remélem lesz ilyen!
De annak külön örülök, hogy nem ST-fanaknak is bejött az új film! Így kell rebootolni! -
Jaja ö énekelte a főcim dalt is az pedig a Xénia láz volt ! -
Szulák Andi énekelte a főcímdalt is asszem :D a Xénia lázt -
Én még jóval ennél régebbi sorozatokra is emlékszem persze azok mind brazil szappan operák voltak, Pl még ma is pontosan tudom kik voltak az Isaurában.
-
Na meg persze a többiek Orsi Juci Csilla Patrik Ákos Jocó stb... -
Naná hogy emlékszem jó kis sorozat volt ! Asszem abban volt Szulák Andi mint főgonosz Kancellár na meg persze ott volt Dexter asszem ez a bajuszos fickó volt Sziniszter meg a kövérebb fickó volt.