[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #46137 Azt vedd figyelembe, hogy ez mozifilm volt, nem egy sorozat epizód. A régi ST-filmek közt is volt ami s*art a mondanivalóra, csak volt egy jó sztorija pl: Kapcsolatfelvétel, Nemzedékek, Spock nyomában, Nem ismert tartomány!
én is Trek fan vagyok és nekem is bas*ta a csőrömet az általad említett dolgok, de én úgy fogom fel (ami valóban is) ez egy alternatív univerzum, nem teszi semmisé az elmúlt 40 év filmjeit+a mozifilmek a sorozattal összefüggtek, általában mindig "folytatták" őket a sorozatban, említették őket, egy kis plusz adalékot adtak hozzájuk, szóval pl: ha lesz új sorozat, könnyen lehet olyan rész (sztem lesz is) ami arról szól majd, hogy megakadályozzák Nérót, vagy valami ilyesmi és így rendberakják az egész univerzumot, persze azt csak egy sorozatepizód lesz, de így a canon rendben lesz! Remélem lesz ilyen!
De annak külön örülök, hogy nem ST-fanaknak is bejött az új film! Így kell rebootolni!