1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Istencsászár
    Mint hatalmas Star Trek fan, nekem nagyon bejött, annyira hogy remélem ezzek a szinészi gárdával lesz egy jó kis sorozat ( szép álom... ).

Kirk, Spock, Scotty, McCoy fiatalkori karaktere nagyon átjött és elhittem teljes mértékben hogy ezek ők akiket eddig is simertünk az előző filmekből, sorozatokból.

Leonard Nimoy ( eredeti Spock ) felbukkanása remek húzás volt.

Sajnos 2 órába nehéz belegyömöszölni ennyi mindent, így Neroról szinte semmit sem tudunk meg. Ez a karakter kicsit hasonlít az előző filmben ( Nemesis ) levő "főgonoszra".

A zene fantasztikus volt, a látvány szintén, a poénok nagyon jól átjöttek, és a karaktereket is jól játszották. Rossz Star Trek filmet még nem láttam, rossz sorozatot sem, nekem maximálisan azt nyujtotta amit vártam, vagyis amit nem, mert nem vártam hogy ennyire jó leszm még az elején sem, de amint összevergődött a team már teljes mértékben átjött az ST feeling, még sokszor meg fogom nézni ahogy az előző részeket is:)