106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mission Impossible - Fallout
Hamisítatlan akciófilm volt. Nekem tetszett. Bár így visszagondolva a film közepén van egy orbitális logikai bukfenc. Bár az is lehet, hogy majd az újranézésnél letisztul.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elvileg ugyebár mikor Hanry Cavill karakterét lebuktatják és oda küldenek egy osztagot, hogy begyűjtsék őket, akkor ezt elvileg HC karaktere nem tudhatta, hiszen éppen lebukott, tehát a swat-osok sem lehettek volna az ő emberei.
7/10 -
hvitya #100835 Revenge - A bosszú
Tipikusan az a film ami olyan szar, hogy az mar jó.
Onmagaban mar az abszurd hogy a csaj a baleset utan egyaltalan el hat meg az hogy Rambonak all.
A 50 liter vér amit a szereplők fejenkent elveszitenek a film alatt szinten kicsit tulzas, de ennek ellenére, ha az agy kikapcs még szorakoztato is lehet.
Engem vegig lekotott ezert legyen 6/10 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem ezt elég szarul komunikálták le, wiki szerint: " Alarcón had ordered the murder of Alejandro’s wife and daughter" És ha nem így lenne, akkor j nagy hulüyeség lenne az előző rész, mert akkor Alejandro miért az Alarcon ellen ment és miért nem Reyes ellen rögtön?
Update: rákerestem Fandom wiki-n és ott is csak idén adták hozzá azt a leírást, hogy Reyes az Alarcon felett van. Szomorú, hogy ennyire össze kellett kalapálni a sztorit, hogy legalább fél lábon álljon.... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mert Reyes embere tette. Neki tökmindegy ki volt, számára egy brandnek számított ez az egész. Számára mindenki benne volt, aki kapcsolatban állt a gyilkossal.
Átlőtték a száját, épp ezért nem értem, hogy hogy nem fulladt bele a saját vérébe... vagy miért nem vérzett el? Ráadásul ott fekszik reggelig, no ellátás, no segítség, patanyi vér elfolyt, de még van annyi kakaó benne, hogy kiérjen az útra, elkösse a kocsit, és szétgránátozza a rá támadó hadfiúkat. Kicsit hihetetlen volt ez az egész szituáció.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor ebben a részben miért akarta megölni a kislány apját? annak már semmi köze nem volt a családja halálához.
A száját lőtték át, egyébként bőven találni példát túlélt fejlövésekre... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem Reyes ölte meg a családját, de az ő embere hajtotta végre az akciót utasításra... így tök mindegy ki volt a tettes, az értelmi szerző számít, mert ő a valódi bűnös. Én inkább azt nem értettem, hogy hogy lehet túlélni egy takaros pofánlövést. Talán a Sin City-ben vagyunk? Mert ott tudom ezt elképzelni. -
Tegnap néztem meg az új Ragadozó filmet. Kellemes csalódás volt, mert a lehúzó kritikák ellenére jó film lett. Nincs annyi poénkodás benne, mint ahogy az előzetes sejteti, és nem is logikátlan, csak normálisan vêgig kell gondolni a törtênteket. Az tény, hogy sok újìtás volt benne, de ha a Ragadozó 2 tetszett, akkor ez is fog. A Ragadozók-nál meg sokkal jobb lett ez a rész. -
most megnéztem, és tényleg... akkor ezt megúsztam, hogy nem láttam az újabb előzeteseket. -
A későbbi előzetesek kb a film második felét is szétspoilerezték... szóval nekem aki kb az összes trailert látta nem sok újdonságot hozott a film sajna. -
Jurassic World: Fallen Kingdom
Amit kiemelnék, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!emlékeim szerint, a trailer csak a film első 40 percéből mutatott jeleneteket, így kicsit meglepődtem mikor helyszínt váltottunk. Ritka az ilyen
Chris Prattnek volt néhány jó dumája, egyébként egy sima popcorn film. -
SzinesGeza #100826 Annyiból tetszett, hogy nem nyomták tele klisékkel.
Nem úgy mint az eredetit. ;) -
Predator (2018):
Nem csalódtam Shane Blackben. A tőle megszokott laza, "haver-zsaru" humor itt is sziporkázik. Szabályosan végigröhögtük a fél filmet. (Bár nem volt tömve a terem...) A karakterek szinte mind szerethetőek, és kicsit izgulni is lehet értük. A vérrel és a belsőségekkel valóban nem spóroltak. A vágás mai szokáshoz híven gyötrelmesen szar és szapora.
Jah, és amúgy néha felbukkan valami Predator is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kicsit gyanús volt nekem, mennyire ráfeküdtek a karakterek bemutatására. Leginkább a motel ágyas jelenetnél. Egészen a film végéig senki sem hal meg.... Hogy aztán hirtelenjében kinyírjanak mindenkit. És természetesen csak a 3 kötelező minta figura marad életben, a gyerek, a nő meg a főszereplő csávó. Gratulálok. Pedig ezzel a szereplőgárdával simán építhettek volna egy folytatásra.
Az utsó 20 percre amúgy komolyan, miért őrült meg a vágó??
Sikerült mindenkinek észrevennie, hogy a nikotin-rágós feka hogyan halt meg? Ugye a saját predator ágyúja robbantotta le a fejét. Nah de annyira elrejtve, annyira gyorsan, hogy ha abban a pillanatban pislogok, komolyan fel sem tűnik.
A Predator egyszer célba vesz valakit, aki úgy fest, hogy vagy a csaj, vagy a Shia Laboeuf hasonmás csóka, lelövi, aztán csak abból tudjuk meg, hogy egy statiszta volt, hogy később mindkettejüket látjuk.
A Predatorokról talán 2x látunk 1 másodpercnél hosszabb közeli snittet. Gusztustalanul kapkodósra vették a figurát.
A kutyát nem nagyon értettem. Mármint nem az ufó-kutyákat, hanem a földi kutyát. Az minek is kellett? Főleg, hogy 2x is ki-be futkározott a képbe. Mégsem történt vele semmi. Tök értelmetlen volt.
Illetve a végén a cigis, tikkelő szemű feka miért is köhögött vért a pajzson fekve? Őt nem nyeste meg sehol. Akkor ért le a tüdőrák, vagy mi van?:D
A végéhez meg nem tudom, mit fűzzek hozzá. Amíg felvezették a jelenetet, pörgött az agyam, hogy mi lehet az ajándék... Valami predator-ember hibrid? Esetleg egy Schwarzi cameo?:D
Lehet elfogult vagyok, de nekem jobban tetszik, hogy a technika a Prediknél van, az valahogy az ő imidzsüknek szerves része. Ne kapják már meg az emberek is a teljes high-tech ruházatot.
Jah és amúgy megőrülök attól, ha egy filmben irdatlanul túltoltan zseninek mutatnak egy gyereket. Itt is az autista 8 éves kiskölök természetesen a végén melót kap az ufó kutatás részlegnél, saját asztallal. Hogyne, teljesen hiteles.
Összességében jó kis akció-vígjáték volt ez. Minusz a végjáték.
Utoljára szerkesztette: DantszEE, 2018.09.13. 19:42:21 -
kutyakiki81 #100824 The Predator
Repülnek a fejek, szakadnak a végtagok, vérrel sem spórolnak. De nyomába sem ér az eredetinek. Persze nem is akart, de hát mi más lenne az összehasonlítási alap?
Elég B szaga van, erőltetett a humor, nem passzol a filmhez. Egyszeri megnézésre alkalmas, de könnyen felejthető film.
6/10 -
Sicario Day of the soldado
megpróbáltam elengedni az elvárásaimat, mert az első rohadt jó volt... látni lehetett hogy Solima próbálkozott folytatni a hangulatot, képi világot, de sajnos nem sikerült neki. Nem tudta hozni azt a feszültséget amit Villeneuve igen.
Nem voltak rosszak az akciók, de lerombolta őket egy két gagyisággal:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Humvee elakadt abban a semmi árokban, bitch please vagy mikor a végén helikopterekkel erednek a lány nyomába, éjszaka van, még két perc amíg odaérnek, aztán már dél van mikor tényleg odaérnek és lelövik a kartel tagokat :D
Valamint azt sem értettem, bár lehet nem figyeltem eléggé, hogy akkor most Alejandro-t mi is motiválta? A családjáért már bosszút állt az előző részben.. nem a Reyes ölte meg őket aki után most mentek..
6/10 -
Sequoyah #100822 To All the Boys I've Loved Before (2018)
Szamomra nagyon pozitiv meglepetes volt ez a film, ahhoz kepest hogy soha nem hallottam meg rola azelott, hogy veletlenszeruen ra nem kattintottam volna Netflixen.
Felszinesen nezve ez is egy tinis/gimis romantikus film, sokadik feldolgozasa annak hogy hogyan elik meg a fiatalok a gimit es az elso szerelmeket. Viszont a temanak egy magas minosegu feldolgozasarol van szo.
A szineszek nagyreszt ismeretlenek, es atlagosak, de ennek ellenere a karaktereik emlekezetesek, es legfokeppen szerethetoek. Kulon tetszett, hogy mindennapi karakterekrol van szo, akikkel konnyu azonosulni, es nem a tipikus karrikaturakrol (pl a streber, a taho elsportolo, a csunya lany, az osztaly szepe aki lenezi a tobbit).
A tortenete egyaltalan nem klises, azon tul hogy nyilvan ez is hasonlo, letezo tini-problemakat dolgoz fel.
Negativumot igazabol nem tudom mondani rola, azon kivul hogy nagyon kiemelkedot semmiben nem tud mutatni, ami ahhoz kene hogy egy hosszu tavon is emlekezetes film legyen belole.
Szoval egy rendkivul szeretheto film, foleg ha a parunkkal nezzuk, es meg emlekszunk a sajat gimis elmenyeinkre.
8/10 -
kutyakiki81 #100821 Keresés (Searching)
Ahogy az Unfriended - Dark web, ez is teljesen számítógép kijelzőn játszódó film. Eltűnik egy tini lány, apja elkezdi keresni. Először internetes barátok között, majd a rendőrség bevonásával. Nem kiszámítható film, jól összerakott, meglepő web-thriller.
6/10 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kitudja mi történt hulkkal... pl. már a mozi után is beszéltük hogy Loki tuti nem halt meg, nem lehet ennyire hülye hogy egy "majdnem istennek" nekimegy. utána redditen elemezték hogy jobbkezes, a tesseractot is jobbkézzel nyújtja át, de balkézzel döf thanos felé... lehet hogy hulkba "menekült" ami hatással van a zöld szörnyre is vagy kitudja -
Régi idők kocsija (Coupe de Ville, 1990)
Nagyon erős film a családról, a testvérekről egy jópofa road-movie-ba csomagolva. Emlékszem gyerekkoromban többször is láttam és nagy hatással volt rám.
9/10 -
Sequoyah #100818 Azert a Ragnarok-ban is tortent egysmas Hulkkal ami eros hatassal volt a lelkivilagara... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem belefer, hogy van aki ezt gondolja rola meg van aki mashogy gondolja. Sok jelentosege igazan nincs. Thanos tul konnyeden elbant a hulkkal barmi ko nelkul. Hulyesegnek tartom de megertem, hogy a film miatt igy lett megcsinalva.Lesd meg youtubeon amikor a hulkbusterrel verekszik 10 szer kemenyebben el lett verve a hulk. thanos leosztott neki 1-2 pofont meg vesen verte oszt kesz. Nehezen hinnem el, hogy befosott thanostol. Hulk nekimegy barminek es csak mergesebb es erosebb lesz minnel jobban elpicsazzak. -
R.I.P. Burt Reynolds (1936-2018)
-
kutyakiki81 #100815 Az apáca
Nagyon-nagy gótikus horror hangulat! Mintha egy Hammer filmet láttam volna, modern köntösben (kastély, temető az erdőben, stb...). Nagyon jó a film felvezetése, de valahol a közepénél kicsit ellaposodik, sok a felesleges jump-scare. Sokat ugyan nem tesz hozzá a Conjuring "univerzumhoz" , és tény, hogy többet ki lehetett volna hozni a karakterből, de élvezhető film, sokkal jobb mint a két Annabelle.
7/10 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"Hulk nem szokott fosni. Okorseg. Minel jobban elverik annal mergesebb lesz es ezaltal annal erosebb."
Akkor ennek megfelelően sokkal erősebben és mérgesebben kellett volna felpattannia a padlóról, és folytatni a bulit Thanossal. De nem ezt tette. Lelépett és átadta a stafétát Bannernek. Miért épp azután sztrájkol, hogy földbedöngölik?
1 kő volt egyébként Thanosnál, a hatalom köve, és nem használta Hulk ellen. Thor ellen használta, amikor kényszerítette Lokit a térkő átadására.
-
Mindenki ugy fogja fel a hulkos thanosos dolgot ahogy akarja. Nekem a masik elmelet szimpibb. Nem fosik hanem sztrajkol. Hulk nem szokott fosni. Okorseg. Minel jobban elverik annal mergesebb lesz es ezaltal annal erosebb. A sztrajk okat meg mar leirtam. Semmi bajom a sztrajkkal. Gagyi lenne ha mar megint hulk verne el a fogonoszt. Bar tegyuk hozza tul konnyen el lett verve. Konnyebben lenyeltem volna a dolgot ha valamelyik kovet is hasznalta volna Thanos. Nem emlekszem hany ko volt nala. -
unszimpatikus feje van de nagyon :(
Gal Gadotnak nagyon jol all WW. Csak kar hogy a filmje uberfos volt.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.09.06. 02:43:39 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és akkor mi lesz? legyárt száz indoraptort és elenegedi őket Csecsenföldön? Persze tudjuk, a JW világában a katonák olyan bénák hogy nem bírnak lelőni soha egy dinót se, de a vulkán elől 10 perc alatt összeszedték mindet, még egy Rex-et is :DD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Stygimoloch volt, nem Pachy.:D
Amúgy meg már az előző részben is sunnyogott Wu a militarista gonosz bácsikkal, szal nem nehéz kitalálni, honnan vannak a cuccok. -
Op lenne? Ugyan... kismiska a csaj. Valahol egy idegen nyelvű oldalon találtam egy részletes Tier besorolásos rendszert (10-0) ahol minden képregényes univerzum összes karaktere egy érába van sűrítve és részletesen osztályozzák a képességeiket és az összes lehetséges erőszintet... a Tier 10-es az átlagember szintje, (ez is fel van osztva A, B, és C-re) Marvel Kapitány valahol a Tier 4-5 táján kullog... ha 0 a legdurvább szint, akkor mennyire erős lehet? Nos, nagyjából közepes. -
Hancock :c -
Ivászat és szupererő... na bameg. Még nagyobb kárt csinál mint Thanos. :D -
:o
too OP plz nerf -
Ha már felvetetted...
Marvel Kapitány
Képességek:
Energia elnyelés és manipuláció.
Előre érzékeli a veszélyt.
Létre tud hozni fényt, hőenergiát, és sugárzást.
Meghaladja a hangsebességet.
Életben tud maradni az űrben.
Szupererő és állóképesség.
Ellenálló a mérgezéssel és betegségekkel szemben.
Teleportáció és illúziókeltés.
Gravitációkontroll.
Emberfeletti reflexek.
Magas healing faktor.
Újra tudja alkotni magát. (komoly sérülés esetén)
Gyengeségek:
Alkoholista.
Gyenge ellenállóképesség a mágiával szemben.
Komolyabb erőhasználat során hamar lemerül.
Gyenge telepatikus ellenállás --> manipulálhatóság.
Az említett képességek és gyengeségek a képregénybeli Marvel Kapitányra vonatkoznak. A filmben ettől eltérhetnek. -
hát wonder woman szexibb :)
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.09.05. 21:23:30 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És? Meg amúgy is ki vitte el és mikor? Sikitva menekült mindenki az aukcioról, akit nem taposott le a Pachy. Biztos hogy nem tudnak annyi állatot legyártani, hogy az veszélyeztessen bárkit is egy kisebb falun kívül. Mire végeznek vele már lenyomozták őket... -
nordan #100802 fehér szőke nő??? mare ebbű baj lesz!!!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elvittek egy csomó dns-t is. A filmben többször is elmondják, hogy ha a dinók rossz kezekbe kerülnek, akkor mások is kísérleteznek. Ergo más is teremteni fog. -
ami érdekesebb szerintem. A fiatal Sam Jackson :O
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Marvel kapitány:
-
Hát azért nevettem ki, mert nonszensz :D -
Utsó kérdésedre: Nézd meg még egyszer az utsó 5 percet.