1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sequoyah
    To All the Boys I've Loved Before (2018)

Szamomra nagyon pozitiv meglepetes volt ez a film, ahhoz kepest hogy soha nem hallottam meg rola azelott, hogy veletlenszeruen ra nem kattintottam volna Netflixen.
    Felszinesen nezve ez is egy tinis/gimis romantikus film, sokadik feldolgozasa annak hogy hogyan elik meg a fiatalok a gimit es az elso szerelmeket. Viszont a temanak egy magas minosegu feldolgozasarol van szo.

A szineszek nagyreszt ismeretlenek, es atlagosak, de ennek ellenere a karaktereik emlekezetesek, es legfokeppen szerethetoek. Kulon tetszett, hogy mindennapi karakterekrol van szo, akikkel konnyu azonosulni, es nem a tipikus karrikaturakrol (pl a streber, a taho elsportolo, a csunya lany, az osztaly szepe aki lenezi a tobbit).
    A tortenete egyaltalan nem klises, azon tul hogy nyilvan ez is hasonlo, letezo tini-problemakat dolgoz fel.

Negativumot igazabol nem tudom mondani rola, azon kivul hogy nagyon kiemelkedot semmiben nem tud mutatni, ami ahhoz kene hogy egy hosszu tavon is emlekezetes film legyen belole.

Szoval egy rendkivul szeretheto film, foleg ha a parunkkal nezzuk, es meg emlekszunk a sajat gimis elmenyeinkre.

8/10