106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • SötétBarom
    Kétszer is.
  • balee4
    District 9-et szeretném meglesni a jövő héten. Érdemes rá elmenni?
  • Tikal #49467
    He? Monk?:)))
  • FL Zoli
    A törvényenkívüli Josey Wales (1976)

Nekem ez a film eddig kimaradt, a '70 es '80 as években már elfelejtették, hogy kell westernfilmet csinálni, tehát nem tápláltam nagy reményeket...de kellemesen csalódtam. Bár persze valószínű, hogy Clint Eastwood nélkül sehol nem lenne ez a film, sajnos a mellékszereplők nem voltak szimpatikusak.
    Én adnék rá 7 pontot
  • wesker24
    A Creep télleg jó ! Viszont az éjféli etetés is jó lett volna ha nem cseszik el a film végét !
  • Montanosz
    akinek bejött az Éjféli etetés:
    Creep - Borzongás (aka. Hajsza a metróban)
    nem olyan nagyformátumú film persze, de egyszer jó szórakozás.

darálás után: Castle sorozat 10/9
    A Monk mellet az egyetlen nézhető nyomozós sorozat szerintem))
  • SötétBarom
    Annyira azért nem rossz szerintem.
  • Tyler1
    láttam, bár ne tettem volna! nekem 2 óra tömény unalom volt...
  • szucsy89
    a dolgok állását látta valaki? jó film?
  • EmThor
    FAQ about Time Travel

BBC+HBO produkció, angol humor + időutazás = 9 pont, alapmű

imdb

• Sir Quno Jedi
    Jaja, a sorozat is film, meg a dokumentumfilm is film, de még a poresz is film. Na jó a poresztól kíméljük meg itt a kiskorúakat, de a többi jöhet akár! :D
  • balee4
    Nyugodjon békében a magyar Bud Spencer. :((
  • karajjj
    jedimoderátor bácsi is írt már sorozatról a közelmúltban
  • Tyler1
    pont azért nem mert sorozat, és azt amúgy is nehéz igy értékelni :)
  • karajjj
    Flashforward(sorozat)
    igaz, hogy nem film, de remélem elfér, csodálom, hogy még Tyler nem említette :D régen láttam már ilyen erős kezdést, talán a LOSTnak volt ennyire jó pilotja, mindenképpen ajánlom a sorozatok kedvelőinek
    topikja

a banner alapján értékelve 7 pont az első rész
  • Tyler1
    ja én is ilyen vagyok :D utálom ha mindig hajszállal is de túléljük a kibaszott katasztrófákat...
    2012-ben is minden lesz már, ami a totális világvégéhez kell DE túléljük baszki
  • Tikal #49453
    lényegtelen, nem nagyon tudtam sajnálni az embereket (ilyenkor mindig állat modjára viselkednek, majd emmerich bácsi is megmutatja a 2012ben, ott se fogom sajnalni oket, bár abban a filmben még a foszereplőt se :D ), ha érted...mit nekem emberiség :)
  • Tyler1
    miközben mi elégtünk a faszba :D nincs is ennél hepibb érzés XD
  • Tikal #49451
    gyerekek az aranylo mezőn futkorásznak, uj remény, nekem ez már happy :)
  • tigeroo
    Spancserek

jó vígjáték, új poénokkal, szituációkkal, nem éreztem erőltetettnek a filmet!
    remek színészek, végig lehet röhögni, és vígjátékhoz is képest kicsi a "tetőpont" (a vége fele, amikor fúdemindenrossz és szomorú), ez pozitívum.
    jó zenék, sok káromkodással, tabu témákkal, pár fontos rilésönsipes kérdést is feltesz a film...

összességében
    90%
  • ForzaInter

Nyugodjék békében.
  • sandor8206
    R.I.P, Csöpiként mindig bírtam, elég hurka-filmek, de hát ezeken nőttünk fel és van nekik egy bájuk, B. Spencer magyar-hangjaként pedig zseniálisan passzolt, kár hogy elment, elég fiatal volt még.
  • desigo
    Meghalt Bujtor István
  • sandor8206
    hát én azt eléggé szegényesnek tartom, "művészi" oldalon ugyanolyan jó mind a 2, de Cameron látványilag rádobott egy kicsit :-)
  • Bucser
    A francia alap sokkal jobb szerintem:)

De ízlések és pofonok.
  • Totti5
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    6 milliárd emberből azért túlélte egy-két pár, ez már heppy:)

amúgy azok az "alakok" egészen rémisztőek voltak, nagyon régóta az első film amin tudtam parázni, pedig nem horror:), de nagyon jól meg volt csinálva és nyomasztóak voltak azok az "alakok" és a történet is nagyon tetszett, jobban mint a Happeningé
  • John McLane
    Egyetértek, szerintem is zavaros, és engem sem kötött le annyira.
  • Dynamic
    Tudom, hogy a legtöbben odáig vannak meg vissza, de szerintem rém primitív és zavaros film. Nemcsak a harmatgyenge színészek és az ostoba dumák miatt, hanem a nevetséges, képtelen és sokszor oda nem illő fordulatok miatt, mint pl:
    - A ruszki kölyök, olyan volt mint Alíz csodaországban. Akármerre ment mindig belebotlott egy "fura, mesebeli figurába".(drogos hajléktalan, strici, pedofil, korrupt zsaru stb.)
    - A pedofíl szál mellesleg tök felesleges és értelmetlen időhúzás volt, a fürdőszobában az árnyak meg WTF...? Kurvára nem illett a filmbe.
    - Nevetséges, hogy legalább 3-4 szereplő egymástól függetlenül valamilyen módon kapcsolatba került a stricivel. Mintha legalábbis 10-en laknának a városba. Mekkora ennek az esélye? Azért pl. egy Guy Ritchie filmben az ilyen jobban meg van oldva.
    - A hokipályás, ok nélkül bohóckodunk a sötétben(!) jelenet elejétől a végéig gáz volt.
    - Ha már "gáz", arra sem bírtam rájönni, hogy a ruszki nő mi a francért lett öngyilkos(mondjuk itt már csak lankadt figyelemmel követtem a dolgokat)
    - stb.
    Ezenkívül nem nagyon jött be a hangulat sem. Összefüggéstelen operatőri elemek váltogatták egymást 10 percenként, amelyek külön-külön mondjuk még tök jól néztek ki, de ha mondjuk keverném a mátrixos elemeket, a Twin Peaks-szel, meg a Blöffel...az már inkább röhejes lenne.
  • barnie1990
    Happy end ? Hol ?
  • fifi
    ez most komoly?
    egy filmet néztünk mester?
  • dartonita
    A kod:
    Borzasztoan rossz film,klisek,feluletes es gyenge dialogusok.Meg Freeman sem tudja feldobni.Banderast pedig sosem birtam.
    4/10

Dr house uj resze:
    9/10
    Nagyszeru szereposztas,karakterek es szineszi jatek.Pozitiv csalodas.

• Tikal #49438
    Knowing 5/10
    nem valami erdekes tortenet, megint a nema emberek remisztgetnek meg suttognak a sracoknak aztan happy end....
  • sandor8206
    Két tűz között/True Lies

Mindig újra és újra előveszem ezt a filmet, nem tudom megunni, egyszerűen SZÓRAKOZTATÓ! Remek akciók, remek karakterek (az egész gárdát fel lehetne sorolni, de Arnold, Paxton a topon van, J.L. Curtis meg a táncával megvett :-D), jó poénok, történet is rendben van. Sztem Arnoldnak a legjobb színészi alakítása a pályafutás alatt, nem mintha nagy lett volna :-) de Cameronnak még belőle is sikerült kihozni a maximumot. Zene frankó, áldott jó 90-es évek, semmi kamerarángatás+gyors vágás, igazi nagybetűs akció-vígjáték.
    Nálam 9/10, mert többször nézős überbrutál alapmű kategóriájában belül

Mindig lehet pletykákat hallani a folytatásról, Arnold visszatér ha kormányzóként kapa neki, forgatókönyv megvan bla bla bla DE ha egyszer beteljesülne én nagyon örülnék neki, persze akkor már Cameron új 3D technológiájával :-p
  • desigo
    8 of Diamonds / A gyémántok ereje

nagyon gyenge,kb végig untam

3/10
  • tommygear
    ejj
  • ba32107
    Bubble Boy

Érdekesnek tűnt a tartalom alapján. Valójában logikátlanul összedobált marhaságok keveréke. Fél óráig bírtam.
  • Hoz_Hun
    Jennifer's Body (2009)

Nekem kellemes csalódás volt a film. Kicsit több mészárlásra számítottam (nem valami kemény horror), de a történet meg a szereplők bejöttek (Megan Fox). Szóval tetszett na.

8/10

"Chip: She can fly???
    Needy: No, she just hovering. It's not that impressive."
  • huntofa
    A gyilkos punci

5 pont
  • huntofa
    A Kód
    8 pont
  • balee4
    Éppen most olvasom a képregényt, ami ugye zseniális, szóval nagyok az elvárásaim a film fele, amint befejeztem a 3 kötetet, meglesem a filmet, persze akkor már egyből a rendezőit.