106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Kétszer is. -
District 9-et szeretném meglesni a jövő héten. Érdemes rá elmenni? -
He? Monk?:))) -
FL Zoli #49466 A törvényenkívüli Josey Wales (1976)
Nekem ez a film eddig kimaradt, a '70 es '80 as években már elfelejtették, hogy kell westernfilmet csinálni, tehát nem tápláltam nagy reményeket...de kellemesen csalódtam. Bár persze valószínű, hogy Clint Eastwood nélkül sehol nem lenne ez a film, sajnos a mellékszereplők nem voltak szimpatikusak.
Én adnék rá 7 pontot -
A Creep télleg jó ! Viszont az éjféli etetés is jó lett volna ha nem cseszik el a film végét ! -
akinek bejött az Éjféli etetés:
Creep - Borzongás (aka. Hajsza a metróban)
nem olyan nagyformátumú film persze, de egyszer jó szórakozás.
darálás után: Castle sorozat 10/9
A Monk mellet az egyetlen nézhető nyomozós sorozat szerintem)) -
Annyira azért nem rossz szerintem. -
láttam, bár ne tettem volna! nekem 2 óra tömény unalom volt... -
a dolgok állását látta valaki? jó film? -
FAQ about Time Travel
BBC+HBO produkció, angol humor + időutazás = 9 pont, alapmű
imdb
-
Jaja, a sorozat is film, meg a dokumentumfilm is film, de még a poresz is film. Na jó a poresztól kíméljük meg itt a kiskorúakat, de a többi jöhet akár! :D -
Nyugodjon békében a magyar Bud Spencer. :(( -
karajjj #49457 jedimoderátor bácsi is írt már sorozatról a közelmúltban -
pont azért nem mert sorozat, és azt amúgy is nehéz igy értékelni :) -
karajjj #49455 Flashforward(sorozat)
igaz, hogy nem film, de remélem elfér, csodálom, hogy még Tyler nem említette :D régen láttam már ilyen erős kezdést, talán a LOSTnak volt ennyire jó pilotja, mindenképpen ajánlom a sorozatok kedvelőinek
topikja
a banner alapján értékelve 7 pont az első rész -
ja én is ilyen vagyok :D utálom ha mindig hajszállal is de túléljük a kibaszott katasztrófákat...
2012-ben is minden lesz már, ami a totális világvégéhez kell DE túléljük baszki
-
lényegtelen, nem nagyon tudtam sajnálni az embereket (ilyenkor mindig állat modjára viselkednek, majd emmerich bácsi is megmutatja a 2012ben, ott se fogom sajnalni oket, bár abban a filmben még a foszereplőt se :D ), ha érted...mit nekem emberiség :) -
miközben mi elégtünk a faszba :D nincs is ennél hepibb érzés XD -
gyerekek az aranylo mezőn futkorásznak, uj remény, nekem ez már happy :) -
Spancserek
jó vígjáték, új poénokkal, szituációkkal, nem éreztem erőltetettnek a filmet!
remek színészek, végig lehet röhögni, és vígjátékhoz is képest kicsi a "tetőpont" (a vége fele, amikor fúdemindenrossz és szomorú), ez pozitívum.
jó zenék, sok káromkodással, tabu témákkal, pár fontos rilésönsipes kérdést is feltesz a film...
összességében
90%
-

Nyugodjék békében. -
sandor8206 #49448 R.I.P, Csöpiként mindig bírtam, elég hurka-filmek, de hát ezeken nőttünk fel és van nekik egy bájuk, B. Spencer magyar-hangjaként pedig zseniálisan passzolt, kár hogy elment, elég fiatal volt még. -
Meghalt Bujtor István
-
sandor8206 #49446 hát én azt eléggé szegényesnek tartom, "művészi" oldalon ugyanolyan jó mind a 2, de Cameron látványilag rádobott egy kicsit :-) -
A francia alap sokkal jobb szerintem:)
De ízlések és pofonok. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!6 milliárd emberből azért túlélte egy-két pár, ez már heppy:)
amúgy azok az "alakok" egészen rémisztőek voltak, nagyon régóta az első film amin tudtam parázni, pedig nem horror:), de nagyon jól meg volt csinálva és nyomasztóak voltak azok az "alakok" és a történet is nagyon tetszett, jobban mint a Happeningé -
John McLane #49443 Egyetértek, szerintem is zavaros, és engem sem kötött le annyira. -
Tudom, hogy a legtöbben odáig vannak meg vissza, de szerintem rém primitív és zavaros film. Nemcsak a harmatgyenge színészek és az ostoba dumák miatt, hanem a nevetséges, képtelen és sokszor oda nem illő fordulatok miatt, mint pl:
- A ruszki kölyök, olyan volt mint Alíz csodaországban. Akármerre ment mindig belebotlott egy "fura, mesebeli figurába".(drogos hajléktalan, strici, pedofil, korrupt zsaru stb.)
- A pedofíl szál mellesleg tök felesleges és értelmetlen időhúzás volt, a fürdőszobában az árnyak meg WTF...? Kurvára nem illett a filmbe.
- Nevetséges, hogy legalább 3-4 szereplő egymástól függetlenül valamilyen módon kapcsolatba került a stricivel. Mintha legalábbis 10-en laknának a városba. Mekkora ennek az esélye? Azért pl. egy Guy Ritchie filmben az ilyen jobban meg van oldva.
- A hokipályás, ok nélkül bohóckodunk a sötétben(!) jelenet elejétől a végéig gáz volt.
- Ha már "gáz", arra sem bírtam rájönni, hogy a ruszki nő mi a francért lett öngyilkos(mondjuk itt már csak lankadt figyelemmel követtem a dolgokat)
- stb.
Ezenkívül nem nagyon jött be a hangulat sem. Összefüggéstelen operatőri elemek váltogatták egymást 10 percenként, amelyek külön-külön mondjuk még tök jól néztek ki, de ha mondjuk keverném a mátrixos elemeket, a Twin Peaks-szel, meg a Blöffel...az már inkább röhejes lenne. -
Happy end ? Hol ? -
ez most komoly?
egy filmet néztünk mester? -
A kod:
Borzasztoan rossz film,klisek,feluletes es gyenge dialogusok.Meg Freeman sem tudja feldobni.Banderast pedig sosem birtam.
4/10
Dr house uj resze:
9/10
Nagyszeru szereposztas,karakterek es szineszi jatek.Pozitiv csalodas.
-
Knowing 5/10
nem valami erdekes tortenet, megint a nema emberek remisztgetnek meg suttognak a sracoknak aztan happy end.... -
sandor8206 #49437 Két tűz között/True Lies
Mindig újra és újra előveszem ezt a filmet, nem tudom megunni, egyszerűen SZÓRAKOZTATÓ! Remek akciók, remek karakterek (az egész gárdát fel lehetne sorolni, de Arnold, Paxton a topon van, J.L. Curtis meg a táncával megvett :-D), jó poénok, történet is rendben van. Sztem Arnoldnak a legjobb színészi alakítása a pályafutás alatt, nem mintha nagy lett volna :-) de Cameronnak még belőle is sikerült kihozni a maximumot. Zene frankó, áldott jó 90-es évek, semmi kamerarángatás+gyors vágás, igazi nagybetűs akció-vígjáték.
Nálam 9/10, mert többször nézős überbrutál alapmű kategóriájában belül
Mindig lehet pletykákat hallani a folytatásról, Arnold visszatér ha kormányzóként kapa neki, forgatókönyv megvan bla bla bla DE ha egyszer beteljesülne én nagyon örülnék neki, persze akkor már Cameron új 3D technológiájával :-p -
8 of Diamonds / A gyémántok ereje
nagyon gyenge,kb végig untam
3/10 -
ejj -
ba32107 #49434 Bubble Boy
Érdekesnek tűnt a tartalom alapján. Valójában logikátlanul összedobált marhaságok keveréke. Fél óráig bírtam. -
Hoz_Hun #49433 Jennifer's Body (2009)
Nekem kellemes csalódás volt a film. Kicsit több mészárlásra számítottam (nem valami kemény horror), de a történet meg a szereplők bejöttek (Megan Fox
). Szóval tetszett na.
8/10
"Chip: She can fly???
Needy: No, she just hovering. It's not that impressive." -
huntofa #49432 A gyilkos punci
5 pont -
huntofa #49431 A Kód
8 pont -
Éppen most olvasom a képregényt, ami ugye zseniális, szóval nagyok az elvárásaim a film fele, amint befejeztem a 3 kötetet, meglesem a filmet, persze akkor már egyből a rendezőit.