[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Tudom, hogy a legtöbben odáig vannak meg vissza, de szerintem rém primitív és zavaros film. Nemcsak a harmatgyenge színészek és az ostoba dumák miatt, hanem a nevetséges, képtelen és sokszor oda nem illő fordulatok miatt, mint pl:
- A ruszki kölyök, olyan volt mint Alíz csodaországban. Akármerre ment mindig belebotlott egy "fura, mesebeli figurába".(drogos hajléktalan, strici, pedofil, korrupt zsaru stb.)
- A pedofíl szál mellesleg tök felesleges és értelmetlen időhúzás volt, a fürdőszobában az árnyak meg WTF...? Kurvára nem illett a filmbe.
- Nevetséges, hogy legalább 3-4 szereplő egymástól függetlenül valamilyen módon kapcsolatba került a stricivel. Mintha legalábbis 10-en laknának a városba. Mekkora ennek az esélye? Azért pl. egy Guy Ritchie filmben az ilyen jobban meg van oldva.
- A hokipályás, ok nélkül bohóckodunk a sötétben(!) jelenet elejétől a végéig gáz volt.
- Ha már "gáz", arra sem bírtam rájönni, hogy a ruszki nő mi a francért lett öngyilkos(mondjuk itt már csak lankadt figyelemmel követtem a dolgokat)
- stb.
Ezenkívül nem nagyon jött be a hangulat sem. Összefüggéstelen operatőri elemek váltogatták egymást 10 percenként, amelyek külön-külön mondjuk még tök jól néztek ki, de ha mondjuk keverném a mátrixos elemeket, a Twin Peaks-szel, meg a Blöffel...az már inkább röhejes lenne.