106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
kiváncsiságból kerestem rá az Avataros hsz-ekre, csakhogy ki hogy értékelte és lááám kiadta a tiédet is :D furcsa dolog ez kereső...
egyébként nálam nem talált be, mer én nem láttam még, mindössze az ilyen hangnemű írásokra és gazdájukra utaltam, mert akinek van esze az figyelembe se vesz téged, főleg mivel hülyeségekkel próbálod magasabbrendűnek állítani a véleménye. -
Hogy jön ide a sznobság? -
hapi #52402 Úgy látom mégis betalált nálad amit írtam, ha ennyit foglalkozol vele és még a hozzászólás számára is emlékeztél több nap távlatából. :) -
dikáprióval az élen? há hogyne dugnám... (...1 zsákba) -
kovi04 #52400 Gondolom akinek nem teszik az Avatar, annak a Titanic sem jött be.
-
Egy spanom mondta, hogy egész jó, és hogy kb a 6-7. résztől beindul. Hát beindult. Bárcsak ne indult volna. Tényleg. Roppant frusztráló még mindig :DDd
A Heroes-sal voltam még így, de annak legalább fasza volt az első évada. A másodikból láttam vagy 4 részt, oszt félretoltam JÓL. Mosmár maradok a jól bevált kedvenceimnél, mert csak csalódok folyton :D Dexter, Ház, aztán szevasz. Ja LOL, idén lesz Lost uccsó évad. Csak nehogy azt is megutáljam :DD
PB volt még ennyire rossz, de azon már tudtam röhögni :D -
én már a címből tudtam, hogy szar :) -
Hú tényleg elég komoly, ezek után tényleg nem meglepő :) -
mit vársz tőle? már maga az Avatar értékeléses hsz-e is egy vicc volt(#52320) :D
az ilyeneket már komolyan sajnálom. -
Beszopta a gyerek. Én trailerből levágtam, hogy ez JÓ nem lehet. -
Én, ha jól emlékszem a 3. részig bírtam. Grat, hogy végignézted az egész sorozatot... :D -
A többség alatt a nem áhítozók többségét értettem, ha nem esett volna le :) -
Inquisitor #52392 "a többség leírta mi a baja vele"
A többségnek semmi baja nem volt vele ;)
Én szivesen olvasok kritikát, lehúzósat is, feltéve ha az írója képes a SAJÁT véleményét kifejteni. Az igazság az, hogy (nem csak Avatar, hanem kb. összes filmnél) az emberek jó része nem képes rá. Leírja, hogy jó vagy rossz, tetszett vagy sem, és ha véletlenül ír konkrétumot, az gyakorlatilag valaki másnak a véleményét tükrözi, nem az övét. -
4 ponttal túlértékelted szerintem :) Kevés unalmasabb és szar filmet láttam, mint az. -
Szerintem ezt a hangnemet mellőzhetnéd itt. Egyébként meg a többség leírta mi a baja vele, hogy te ezt nem tudod elfogadni az a te személyes problémád nem kell egyből a másikat lehordani a sárga földig. -
3D-s élmény miatt ütött, szerintem a maga a történet nem volt annyira veszedelmesen jó. Nekem állandó deja vu-m volt, az emberiség mindent tönkretesz, aztán tovább áll és tönkreteszi másét is, de mindig van egy-két jó akik megpróbálják a fajtájukat megakadályozni. Viszont a látvány gyönyörű volt, az egész filmes élményt simán megtriplázta, ezzel a leghülyébb nulla emberekre is lehet hatni. Ez nem egy Memento na, ezzel bekaszálják a bevételt csúnyán, mindenkitől, mert ezt csak nézni kell és az kurvára megy mindenkinek. Én pl sokat is játszom, szeretem az überbrutál grafikát, nekem maga csak 3d-s techdemoként is megérte volna megnézni, összevágva, hang nélkül. Nem írok pontot, mert nagyon elfogult vagyok a szép grafika iránt és tutira nem maga a tartalma érne annyit. -
viizo #52388 Az ördög bújt beléd / Jennifer's Body
Megan Fox még nem képes elvinni a hátán egy filmet (nem is fog soha), bár nekem már a Transformersekben sem tetszett, nagyon erősen túlhypeolt a nő.
A film a közepesnél is gyengébb tinihorror, amely az 'unrated' jellege ellenére sem bővelkedik ijesztő jelenetekben, ráadásul a történet is egyszerű, mint egy faék.
Bár szeretem a műfajt, de ez biza nem érte meg a ráfordított időt.
10/4 -
*nezni nezni. bocs -
Jut eszembe! Lattam az uj 3D tv-t!
Valoban 3d erzetet nyujt az uj keszulek, persze a kepernyobol semmi nem nyul ki ahogy az a reklamokon latszik. Inkabb ugy mondanam, hogy a kepernyo sikjaban levo dolgok mogott valoban van egy melyseg erzet.
A legnagyobb baj hogy GUSZTUSTALAN ocsmany a kep! 2 percig eleg is volt nezni azt az egy darab bemutatot nezni a tv-n.
remeg-zizeg a kep es kb ugy nez ki mint azok a kepek amiket forgatni kell fol le ( vagy balra jobbra) es akkor valtozik a rajta levo kep. -
A sztori egyaltalan nem gyenge. Nem akkora ujitas tortenetileg mint mondjuk a Sin City vagy pl a Watchmen de fogadjunk, hogy tobb ember bekelt meg az avatar sztorijaval mint mondjuk a watchmenevel!!!!
Aki fikazza a filmet azert leirhatna hogy megis mekkora monitoron nezte a kameras verziot :D -
hapi #52384 Mikor unja már meg a sok sügér sznob az Avatar fikázását?
Ráadásul hogy még nem is látta?
Miért is baj az hogy örülünk a kurva jó kis 3D élménynek?
Miért baj az hogy a sztori könnyen követhető és csupa ÉRTÉKRŐl szól?
Nem értem az örökké sunnyogó utálkozó Fasz átlag magyart!
Joshi barátot nektek vazzeg. -
Gamer
Hát ekkora szemetet rég láttam, Gerard Butler miért járatja le magát ilyen fossal? A film csúcspontja Dexter éneklése és táncolása volt, ott már hangosan röhögtem :D
De jó hogy nem mentem el rá moziba, tesóm tudott volna rá ingyenjegyet küldeni :P
Brüno mellett az év legsz@rabb filmje, kap egy 2/10et Gerard Butler miatt.
The Hurt Locker
Már már dokumentálisan bemutatja egy Irakban állomásozó tűzszerész csapat napjait, tényleg qrva feszült volt, elején csak néztem mikorSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, nem tudni mikor pukkan egyet a bomba... Főszereplő csóka nagyon jól tolta, viszont az afelrobbant a bomba, és meghalt Guy Pearce, azt hittem ő lesz a főszereplő, meg Ralph Fiennest is lelőtték
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.Beckhames szál nem kelett volna bele, és az esti üldőzéses jelenet se...
7/10 -
Most akkó má döntsétek el, mékben volt valódi mélység, az Ávátárban, vagy a Vaccsmenbe?!?!?!? [elfut] -
Harper's Island
Rég irritált valami ennyire mint ez a szar :DDDD Baszott kíváncsi voltam a végére, csak azért néztem végig a 13 epizódot, de ennyi ökörséget egy helyen bazmeg :CC
4,5/10 -.-
Eredetileg 1/10et akartam adni rá, de eszembe jutottak a betty a csúnya lány, meg a barátok közt. -.- -
Egyszer nézős film 3D-ben aztán majd DVD-n a bővített változat kb. ennyit ér a film. -
sandor8206 #52379 most erre mit mondjak :-) aki látta Farkasokkal táncolót, akkor ne nézze meg az Utolsó szamurájt???
Film teljesen rendben van minden téren, mai blockbusterek közül kiemelkedik, minden téren! Csak helyén kell kezelni a filmet. -
kitudja :D én szeretem az ilyen sztorikat ha nem túl klisés és jól meg van azért írva. bár kezdek kicsit tartani tőle, így mindenhol olvasván h nem igazán jött össze ez a része :/ -
sandor8206 #52377 akkor ez is tetszeni fog, csak nem leszel hatalmas fan :-) -
tetszettek bár egyikne se vagyok az hatalmas fanja. -
sandor8206 #52375 Gyűrűk ura, SW bejött? -
sandor8206 #52374 Avatar sztori-hiányos, hasonlítgatos hsz-in csak röhögni lehet, abban a világban, amikor minden blockbuster remake, reboot, feldolgozás, folytatás, comic-film.
Sztem egy kezemen meg tudnám számolni azokat a filmeket ami nem ide tartozik. Avatar egyedi(blockbuster)-film, ritka dolog a mai világban!!! -
azér látom szép lassan lehullik az Avatarról a lepel. én még nem láttam tehát nem véleményt nyilvánítok a filmről mindössze az a jó pár kritika szúrt szemet melyet itt vagy más oldalakon olvastam, amelyek majdnem tökéletes filmként említik...kivéve - így utolsó sorba írva - hogy sajnos a történet nem lett vmi pazar. ennek ellenére úgy rászórják a 9-10 pontokat h az nem igaz. nos a fenti táblázat vagy úgy általában az ilyen pontok szerint, egy film sztorija igenis LEGYEN jó és kössön le 2-3 keresztül is ha kell. az hogy fantasztikus a technika, meg imax 3d, meg miegymás az oké, de akk aki esetleg dvd-n akarja majd megnézni, annak már nem is érdemes? én azt látom h szépen h a kis imax 3d élményt körbe nyalókázták, függetlenül a filmtől aztán miután felébredtek az élményből persze h visszaakartak menni.
példaként fateromat hozom fel, aki a mátrixot látta elöször térhangzású moziba, huuu nagyon király volt tetszett is neki, megminden, aztán azóta ha 1x újranézte a filmet a tv-ben....mer amúgy nem is fogta fel a sztorit mer a hang jobban bejött neki :D
na lényeg h ne támadjon semmi Avatar fan, nem láttam még, és nem is a filmet véleményeztem, csak saját nézőpont az elvakult 10/10-esekkel :) -
A szarra ha'jpolt filmeket mindig probalom az utolso pillanatig huzni halasztani es akkor megnezni amikor mar lecsengoben van az orulet.Eddig azt kell mondjam egyik sem hozta szamomra azt amitol ezek masok szamara merfoldkonek szamitanak.Az Avatar is csak boviti a sort,egyaltalan nem ertem a barataim akik szerint 'ha nem nezed meg azonnal egymas utan 2x ezt a remekmuvet,nem is ertesz a filmekhez'.Nos nem neztem meg 2x,sot kemeny penzeket kene fizetni hogy erre valaki ra tudjon venni.Ugyanugy voltam vele mint a SW uj reszeivel,amiken elaludtam a moziban.
5/10
Julie and Julia
Unalom ellen kezdtunk bele.
Nem okozott csalodast,eleinte kicsit idegesitett a sipitozos stilus,de Maryl neni nagyon jo szinesz,miatta vegulis erdemes volt megnezni.
6/10
K-Pax
Spacey lenyugozo ebben a filmben is,nagyon bejon az alakitasa akarhanyszor nezem.Szep 'mese',nem keves felnott mondanivaloval.
8.5/10
Harley Davidson es Marlboro Man
91-es film,az akkori idoszak talan legnagyobb szineszeivel.Ez a tortenetet is meghatarozza,konnyed es szorakoztato az egesz film.Mickey Rourke-ot pedig azota sem lattam ennel testhezallobb szerepben.
7.5/10
-
Igen, de hát ők vannak többen, sok lúd meg disznót győz :) -
Már én érzem kínosan magam, amikor az Avatar ...khm egyszerű történetét komoly és mély sztoriként jellemzik, miközben a gonosz és kizsákmányoló emberiséget kezdik felemlegetni átszellemült arccal. -
Én tudom, ez csak ilyen szarkasztikus megjegyzés volt :) Avatar topicba már nem is merek menni, mert ott ha ilyet beírok széttépnek, meg amúgy is elég volt abból a sok elvakult Avatar hívőből. -
Azért a sztori nem volt valami nagy hűhó. -
Mystic river! 8/10 ezt miért nem láttam eddig?:P -
jamamura #52366 SHERLOCK HOLMES. a történetben túl sok a kémia, a szereplők között viszont túl kevés. üres blockbuster. -
Te se bírod megérteni, hogy Cameron mindezt már a Nagy Özönvíz idején kitalálta és nem lopott senkitől, a történet meg olyan egyedi, hogy még a látványt is felülmúlja? Egy komplex új világot alkotott sosem látott elemekkel és történet vezetéssel?????????