[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
azér látom szép lassan lehullik az Avatarról a lepel. én még nem láttam tehát nem véleményt nyilvánítok a filmről mindössze az a jó pár kritika szúrt szemet melyet itt vagy más oldalakon olvastam, amelyek majdnem tökéletes filmként említik...kivéve - így utolsó sorba írva - hogy sajnos a történet nem lett vmi pazar. ennek ellenére úgy rászórják a 9-10 pontokat h az nem igaz. nos a fenti táblázat vagy úgy általában az ilyen pontok szerint, egy film sztorija igenis LEGYEN jó és kössön le 2-3 keresztül is ha kell. az hogy fantasztikus a technika, meg imax 3d, meg miegymás az oké, de akk aki esetleg dvd-n akarja majd megnézni, annak már nem is érdemes? én azt látom h szépen h a kis imax 3d élményt körbe nyalókázták, függetlenül a filmtől aztán miután felébredtek az élményből persze h visszaakartak menni.
példaként fateromat hozom fel, aki a mátrixot látta elöször térhangzású moziba, huuu nagyon király volt tetszett is neki, megminden, aztán azóta ha 1x újranézte a filmet a tv-ben....mer amúgy nem is fogta fel a sztorit mer a hang jobban bejött neki :D
na lényeg h ne támadjon semmi Avatar fan, nem láttam még, és nem is a filmet véleményeztem, csak saját nézőpont az elvakult 10/10-esekkel :)