1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • dartonita

A szarra ha'jpolt filmeket mindig probalom az utolso pillanatig huzni halasztani es akkor megnezni amikor mar lecsengoben van az orulet.Eddig azt kell mondjam egyik sem hozta szamomra azt amitol ezek masok szamara merfoldkonek szamitanak.Az Avatar is csak boviti a sort,egyaltalan nem ertem a barataim akik szerint 'ha nem nezed meg azonnal egymas utan 2x ezt a remekmuvet,nem is ertesz a filmekhez'.Nos nem neztem meg 2x,sot kemeny penzeket kene fizetni hogy erre valaki ra tudjon venni.Ugyanugy voltam vele mint a SW uj reszeivel,amiken elaludtam a moziban.
    5/10

Julie and Julia

Unalom ellen kezdtunk bele.
    Nem okozott csalodast,eleinte kicsit idegesitett a sipitozos stilus,de Maryl neni nagyon jo szinesz,miatta vegulis erdemes volt megnezni.
    6/10

K-Pax

Spacey lenyugozo ebben a filmben is,nagyon bejon az alakitasa akarhanyszor nezem.Szep 'mese',nem keves felnott mondanivaloval.
    8.5/10

Harley Davidson es Marlboro Man

91-es film,az akkori idoszak talan legnagyobb szineszeivel.Ez a tortenetet is meghatarozza,konnyed es szorakoztato az egesz film.Mickey Rourke-ot pedig azota sem lattam ennel testhezallobb szerepben.

7.5/10