106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Law Abiding Citizen- atomgagyi szarfos.. nem ajanlom senkinek. -
Egy magyar cég nyerte idén a filmgyártás fejlesztői között kiosztott technikai Oscar-díjat. A díjat a február 20-i hivatalos Oscar gálán veszik át. -
Én nem bírtam végig nézni... -
Dark Floors 6/10 (Ez a film egyébként miről szól nem tudja valaki?) -
Lattad a SWEENEY TODD -ot?
Szerintem az is atad egyfele hangulatot :D -
Sherlock Holmes
Nézhető film. Nem korszakalkotó mű, de mindenképpen szórakoztató. Annyira azért nem tekervényes a történet. Sok mindent ki lehet találni menet közben is. Mindenesetre a a komor londoni hangulat nagyon átjön.
7/10 -
En nagyon ritkan hagyok felbe egy filmet...de ezt abbahagytam...nagyon untam -
viizo #52920 semmit nem vártam tőle ;)
azt sem tudtam milyen film, csak egy posztert néztem meg rólam, mielőtt betettem a lejátszóba.
és jelzem nekem tetszeni szoktak a misztikus, szuperképességes, különleges, stb filmek, de erre a 'zavaros' jelzőn kívül semmi nem jutott az eszembe. :)
bár amikor az elején a kínaiak robbantgatják az akváriumokat, akkor konkrétan majdnem beröhögtem, annyira rossz volt az összkép :)
-
Ki lehet azt bírni. Én jól szórakoztam rajta. Nem kell sokat várni és akkor békésen elvagy vele. -
Valóban ötlettelen, átgondolatlan, üres, amatőr megvalósítású film, de a helyszíneket viszonylag ízlésesen összeválogatták, és jó hatást keltettek a képernyőn megjelenő színek. Fura, de nekem ez elég volt ahhoz, hogy végignézzem, persze Camilla Belle segített ebben valamelyest:)
De ettől persze 5 pontnál többet nem adnék rá, de valszeg annyit sem. -
Prof William #52917 A legutóbb egy Indiai kaszabolós horrort amolyan Jason utánérzést láttam.
Párszor már közben is táncoltak de amikor a végén legyőzték a maszkos gyilkos a túlélők örömükben ismét táncra perdültek és egy komplett tánckar is berohant a porondra ( virágesővel, akrobatákkal ) hogy még nagyobb legyen a finálé. Visítottam a röhögéstől. :) -
viizo #52916 Push / Az Energia
Rettentő ritkán akad olyan film, amit nem nézek végig, de tegnap ezt egyszerűen nem bírtam végignézni: egy óra után, totális érdektelenség miatt inkább kikapcsoltam.
Borzasztó bugyuta a történet, forgatókönyv egy papírcetli, alakítások közepesek, trükkök gyengék. Mintha valami amatőr banda megszerzett volna néhány ismertebb nevet, és bedobta volna őket egy zs kategóriás filmbe.
Mivel nem néztem végig, nem pontozom, de nem sokkal lett volna nulla fölött.
-
Ilyen is régen volt már, hogy nem azonnal írok egy filmről, miután megnéztem, de tegnap egyszerűen már képtelen voltam kikelni az ágyból a
The Taking of Pelham 1 2 3
után. Ennek oka is van: iszonyatosan elálmosodtam, mert ennyire érdektelen és unalmas filmet már régen láttam... Persze bele sem pont úgy kezdtem, ahogy kéne, kiírtam DVDre az Up In The Air-rel együtt, de aztán éreztem, hogy ha nem lőnek, elájulok, az új Clooney film meg azért ennél többet érdemelne, majd ma! Szóval Travolta, meg Washington, meg New York, meg metró. Ennyi. A délután nézett friss 24 epizódok akármelyikében vagy 10-szer annyi feszültség, izgalom, akció(!), érzelem volt, mint ebben a hülyeségben.
Ráadásul olyan ocsmányul volt fényképezve, hogy meg is fájdult tőle a fejem. New Yorkot még ilyen szarul nem adták elő, az biztos. Egyedüli pozitívumként D.Washingtont hoznám fel, bár Travolta sem volt rossz, de kiemelkedő sem. Ja, meg a zenéje jó volt, asszem Harry Gregson Williams.
Adok rá egy 4|10-et azért, mert igazságtalan lenne kevesebbet, de néhol inkább olyan 3. Igazából az a jó, hogy nem viszik kimondottan túlzásba, szóval a diszpécserből nem lesz John Rambo a végére, de voltak kurva idegesítő dolgai (az a "Mennyi tejet vigyek?" jelenet, na ott pl. majdnem kikapcsoltam)... -
Lipi1980 #52914 Push - Energia
Végre egy film, amiben Dakota Fanning nem az a kis hisztérika. Jó kis film volt. Kissé Heroes utánérzés...
6,5/10 -
toroltem. spoiler szo hasznalata kotelezo. ( foleg ha a film vegerol van szo) -
mutass már olyan indiai filmet, ahol nem perdül táncra a komplett szereplőgárda? :D -
Dhoom:2
hátt..ööö..izéééé..most igazából nem is tudom mit mondjak rá...
Az Indiai filmgyártás remekműve
eme mozi..ötvözve néhol a nagyok profizmusát a full kezdők lelkesedésével amatörizmusával...a végeredmény elég vegyesre sikeredett....
a műfaját tekintve is bajban vagyok mivel ebben van minden...akció(néhány helyen nagyon jól megcsinálva) vígjáték(erőltetett poénok) zenés videoklipes betétek(itt mindenkinek kötelező atom jól táncolni..muhahaha)reklámfilm (sony, coca cola..stb)
szereplők...igen vannak..Beszarás jó rendőrcsajszi(egyik főszereplő), macsó rendőr és hülye társa, és ugye a jóképű megfoghatatlan rabló..
asszem elmondtam minden fontosat róla..
aki még nem látott ilyen hogyishívják (turmix) filmet az feltétlenül lesse meg..
azért látszik hogy fejlődnek az Indiaiak rendesen...(technikailag még mindig jobbat csinálnak mint amit Magyar filmekben látunk)
5/10-re értékelem...csak mert nem volt jobb dolgom...

-
Sorority row
Sajna néhány jó poén ellenére is ez csak meg maradt egy átlagos tinihorror szintjén.
Egy jó filmhez manapság nem elég pár lengén öltözött, ledéren viselkedő, szilikonbaba.
10/5 -
sandor8206 #52909 "...érezhetően meg akarták mozgatni a nézők agyát, és ezt vitték kicsit túlzásba. az ötödik perctől folyamatosan kapja az agyunk a rágógumikat, amikről tudjuk, hogy nem tudunk megfejteni egyet sem,..."
nekem is ez ütött a fejembe + S.H mint film a legjobb példa rá, hogy valami csavart rakunk a filmbe, de az marhaság. Pl: lehet tévedek, de ez ott helyben beugrottSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tipikus esete annak, hogy csavart rakunk egy filmbe, mindegy hogy hülyeség csavar az kell.Cianid méreg ellen ami főleg gáz halmazállapotú, sztem hatástalan az ellenszer amit megisznak, főleg előtte egy nappal legalább. Van iható ellenszer, de azt a megivott cianid ellen szinte közvetlenül meg kell inni vagy kampec + a gáz cianid ellen, meg csak az intravénás ellenszer ok, de még úgy se tuti, hogy életben maradnak
Amúgy sztem is 7/10 -
Ink
vagy egy hónapja elkezdtem nézni, de aztán valamiért félbehagytam, most volt kedvem leülni és befejezni, hát igen, a film második fele eszméletlen jó, az elején kicsit érthetetlen a felvezetés, de a végén rendbe tesznek mindent, leginkább azt lehet rá mondani, hogy egy tündérmese felnőtteknek
6 és 7 blasta között van, szóval 6,5 -
Coco #52907 melyik? -
paly90 #52906 Sherlock Holmes 7/10
Nekem tetszett, Downey nagyon nagyot játszott benne
The Tournament(Bérgyilkosok viadala) 5/10
Egyszer nézhető, de nekem nagyon kiszámítható volt.....
-
a vicc az hogy észre sem veszi -
Gratulalok! Igy kell dijasan spoilerezni -
Sherlock Holmes
nem erre számítottam, ugyanakkor nem tudnám megfogalmazni, pontsoan mit is vártam. mindenképpen sötétebb filmet. minden tekintetben, tehát szó szerint, ill. metaforikusan is.
persze ez nem azt jelenti, hogy nem tetszett a film, sőt! feszes tempó, csavaros történet, jó kohézió, a képhez illő zene jellemzi a művet. az egyedi megoldások is működnek, a színészek is hozzák, amit kell, a nagy páros közötti kapcsolat is hibátlan. a képi világ pedig tökéletes.
viszont könnyen elpufogtatható az a parafrázis, miszerint a "kevesebb néha több". érezhetően meg akarták mozgatni a nézők agyát, és ezt vitték kicsit túlzásba. az ötödik perctől folyamatosan kapja az agyunk a rágógumikat, amikről tudjuk, hogy nem tudunk megfejteni egyet sem, persze mindről tudjuk, hogy Holmes végig tudja, ezt meg ugye a készítők tudták, hogy mi ezt tudjuk, és azt is tudták, hogy mi, 21-ik századi nézők többet tudunk Holmes-nál ezekről, ráadásul már tudták, hogy mi tudtuk, hogy ilyen lesz a film és már sok ilyet láttunk és.....
<- na ilyen ez a film!
7 és 8 között, egyszerűen nem tudok dönteni -
Wounded Knee-nél temessétek el a szívem
Into the West kedvelőinek tetszeni fog, teljesen kapcsolódik hozzá a történet.
10/7 -
Sorry.
Tuti nincs folytatasa?Mert valamit talaltam FALLEN 2007 neven de nemtom mi az.
Meg akkor miert igy lett vege? -
Régi film, de azért nem kellett volna lelőni a poént :) Nincs folytatása, ez nem a sikoly sorozat... -
Die Hard 1-2-3-at nyugodtan ajánlom. a 4 az a fekete ló... én spec gyűlölöm mert egy rakás szemét lett. -
Prof William #52897 Ébredő sötétség vagy mi...
1/10
A főhős srácnak olyan szinten tenyérbe mászó arca van hogy az embernek viszketni kezd a tenyere. A plakáton mellette álló két szereplőnek ( mert hát egy plakáton hárman kell állni mert az a menő) van jó2 perc szerepe az egész filmben. A történetet mindössze csak ezerszer hallottuk és mintha a színészek is szégyenelnék hogy ebbe játszanak. Valamint néha akkor közherlyeket puffgotannak hogy én szégyenelem magam. A Fő gonosz meg körülbelül annyira félemeletes mint egy kerti sütő.
Külön szánalom az a jelenet amikor a főhős 2 perc alatt rájön hogy ő halálosan szerelmes aztán szerelmi bánatában nekiáll szélmalmokat gyújtogatni és mindezt olyan színészi játékkal teszi hogy az ember legszívesebben egy nyaklevessel zavarná haza. ( Viselkedj már kisfiam! )
DE legjobban ezen röhögtem...
- Az ajtót nem szabad kinyitunk a gonosz előtt! Csak akkor tud bejönni ha mi engedjük be. Majd meg próbál átverni minket hogy kinyissuk de ne engedjünk neki!
- Rendben!
- Kisfiam nyisd ki az ajtót! Én vagyok az az anyád!
- Ez anya! Máris nyitom! :)
Olyan érzésem volt mintha egy az átlagosnál több pénzből készült Hallmark produkciót néznék nep pedig egy XX milliós mozifilmet. A történetnek se füle se farka megoldás meg igazi ZS magasságokba emeli a filmet.
Az 1 pontot is csak azért kapja mert egy-két( és tényleg csak annyi ) CGI jelenet jól meg volt csinálva. -
Lovely bones .... en el se hiszem, hogy Ezt a szart Peter Jackson rendezte! Voltak benne szep kepzeletbeli helyek de egyaltalan nem jott at senkinek! A par jelenet ami erdekes volt az is kozepesnek mondhato. Felesleges pontoznom. Jobb lett volna ha meg se nezzuk. Masik 3 fiu es 2 lany leste velem a filmet es senkinek se tetszett. -

Tessék gyorsan pótolni! :) -
Sherlock Holmes
10/7 -
Ja látom már,rákerestem a gugliban.Egyesek szerint eredetileg a marhahajtó farmerek használták ezt a kifejezést az USA-ban.Die Hardot még nem láttam,de sokat hallottam már róla,lehet hogy egyszer megnézem. -
nagy hős #52892 die hard -
Ez mit jelentett amúgy?A madafaka-t azt értem ha a motherfucker-t jelentette de a jippkájé-t nem tudtam értelmezni-talán egy indulatszó? -
Par hetvegi muvi:
Sherlock Holmes
Nekem kimondottan tetszett,csipem ezt a ket szineszt,sztem jol ossze van rakva a film.Akciofilm jellege ellenere meg a csajomnak is bejott,ami szokatlan.
Szal tolem megkapja a 7.5/10-et.
The Sleeping Dictionary
Romantikus film,de ennek ellenere kibirtam hogy vegignezzem.Egynek elmegy.Jessica Alba nagyon szep,de asszm ezzel senkinek nem mondtam ujat.
5/10
Knowing
Ez a mystery/thriller kategoria marhara nem az en stilusom,de azert nem rossz.Foleg ha nem egyedul ejszaka kell nezni.Meg hat ugye 'Cage'.
6/10
51-es bolygo
Szeretem a mesefilmeket,ebben is volt par eredeti otlet(az idegenek 'idegen' kutyaja halalos:D) Szorakoztato,de nem neznem meg tobbszor.
5,5/10
Sex and the city
Hat mar a cime rosszat sejtetett szamomra,raadasul en nem is neztem ezt a gagyi sorozatot.Na ez bunrossz,senkinek nem ajanlom akinek pocse van.Raadasul qrva hosszu is.Soha soha tobbet ilyet.
1/10 -
Valóban! És kihagytad a Tideland-et, ami (tudom) elég beteg, de nagyon durván odavág!
Ha nagybetűs MESÉRŐL van szó, akkor Gilliam tudja mi a téma! -
monty python filmek, 12 majom, félelem és reszketés las vegasban, halászkirály, grimm testvérek és brazil... akiknek bejöttek ezek a filmek azoknak mindenképp meg kell nézniuk parnassus doktort :DD -
Persze-persze. Arra akarok kilyukadni, hogy annyian istenítik most Pandorát mint az űberelhetetlen fantázia világot, amikor itt van egy szürrealista világ amiben így, (egyelőre látatlanban de,...) 2 percben több fantázia van. (Ugyebár Pandora féle világot Lucas is alkotott már néhányat. Főleg az újabb trilógiában.) Persze maga a szürrealista mivoltából biztos, hogy sok mindenkinek nem fog bejönni.