[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ilyen is régen volt már, hogy nem azonnal írok egy filmről, miután megnéztem, de tegnap egyszerűen már képtelen voltam kikelni az ágyból a
The Taking of Pelham 1 2 3
után. Ennek oka is van: iszonyatosan elálmosodtam, mert ennyire érdektelen és unalmas filmet már régen láttam... Persze bele sem pont úgy kezdtem, ahogy kéne, kiírtam DVDre az Up In The Air-rel együtt, de aztán éreztem, hogy ha nem lőnek, elájulok, az új Clooney film meg azért ennél többet érdemelne, majd ma! Szóval Travolta, meg Washington, meg New York, meg metró. Ennyi. A délután nézett friss 24 epizódok akármelyikében vagy 10-szer annyi feszültség, izgalom, akció(!), érzelem volt, mint ebben a hülyeségben.
Ráadásul olyan ocsmányul volt fényképezve, hogy meg is fájdult tőle a fejem. New Yorkot még ilyen szarul nem adták elő, az biztos. Egyedüli pozitívumként D.Washingtont hoznám fel, bár Travolta sem volt rossz, de kiemelkedő sem. Ja, meg a zenéje jó volt, asszem Harry Gregson Williams.
Adok rá egy 4|10-et azért, mert igazságtalan lenne kevesebbet, de néhol inkább olyan 3. Igazából az a jó, hogy nem viszik kimondottan túlzásba, szóval a diszpécserből nem lesz John Rambo a végére, de voltak kurva idegesítő dolgai (az a "Mennyi tejet vigyek?" jelenet, na ott pl. majdnem kikapcsoltam)...