1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Prof William
    Ébredő sötétség vagy mi...

1/10

A főhős srácnak olyan szinten tenyérbe mászó arca van hogy az embernek viszketni kezd a tenyere. A plakáton mellette álló két szereplőnek ( mert hát egy plakáton hárman kell állni mert az a menő) van jó2 perc szerepe az egész filmben. A történetet mindössze csak ezerszer hallottuk és mintha a színészek is szégyenelnék hogy ebbe játszanak. Valamint néha akkor közherlyeket puffgotannak hogy én szégyenelem magam. A Fő gonosz meg körülbelül annyira félemeletes mint egy kerti sütő.
    Külön szánalom az a jelenet amikor a főhős 2 perc alatt rájön hogy ő halálosan szerelmes aztán szerelmi bánatában nekiáll szélmalmokat gyújtogatni és mindezt olyan színészi játékkal teszi hogy az ember legszívesebben egy nyaklevessel zavarná haza. ( Viselkedj már kisfiam! )

DE legjobban ezen röhögtem...

- Az ajtót nem szabad kinyitunk a gonosz előtt! Csak akkor tud bejönni ha mi engedjük be. Majd meg próbál átverni minket hogy kinyissuk de ne engedjünk neki!
    - Rendben!
    - Kisfiam nyisd ki az ajtót! Én vagyok az az anyád!
    - Ez anya! Máris nyitom! :)

Olyan érzésem volt mintha egy az átlagosnál több pénzből készült Hallmark produkciót néznék nep pedig egy XX milliós mozifilmet. A történetnek se füle se farka megoldás meg igazi ZS magasságokba emeli a filmet.

Az 1 pontot is csak azért kapja mert egy-két( és tényleg csak annyi ) CGI jelenet jól meg volt csinálva.