106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
luckyboi #55372 Kiss Kiss Bang Bang alias Csók csók és Durr ... brrrr
Egész kellemesen csalódtam, kellemes krimi-vígjáték a csavarok sem hiányoztak. Szerintem megérdemelt volna egy mozijegyet ( ezt adták? )
10/7 ( lecsúszott színészek hajrá! )
Prince of Persia : Sands of Time Perzsia Hercege : Az idő homokja
Erre csak annyit tudok mondani, kaptamamitvártam. Megkreált, kalandos, egzotikus szépségekben ( Gemma ) bővelkedő hangulatos film volt.
10/7
Várom a nagy blockbustereket, mondjuk nekem mindegy mekkorát robbannak : Predators, Inception , Splice, Expendables, A-Team -
next meg a nemzet aranya jó sztem -
a Képlet messze nem gyenge...
bár; kinek-hogy -
Cage utolsó jó szerepe igaz, hogy a Kick Ass-ben volt, nade azért tegyük a szivünkre a kezünk: ki nem tudta volna azt a szerepet (ráadásul csak mellékszerep) úgy eljátszani?
A többi közelmúltban elvállalt szerepei, melyek -enyhén szólva- gyenge filmek egytől egyig:
- Knowing (2009)
- Bangkok Dangerous (2008)
- National Treasure: Book of Secrets (2007)
- Next (2007)
- Ghost Rider (2007)
- The Wicker Man (2006)
- World Trade Center (2006)
Ennyi szar filmben játszani 4 év alatt, azért az teljesítmény. És főleg nem nagyon van ami ezidő alatt a mérleg másik serpenyőjében ellentételezné.
Aláírom, hogy a nemzet aranya a témája miatt sikeres volt, és a Knowing nekem nem volt annyira nagyon rossz, de ezek azért nagyon nem váltják meg a világot, sem kritikai, sem anyagi sikert nem jelentettek különösebben (mivel a faszi lassan becsődöl, sorra adja el a házait)
Én személy szerint sajnálom, mert kurvajó arcnak és fasza színésznek tartottam régen, de amit most művel, az GÁZ -
Csak77 #55368 Ezt nem mondod komolyan, már évek óra lecsúszott megélhetési színész, aki minden szart elvállal. Olyan szintén van mint Val Kilmer. -
Nem rossz színész Cage, csak mostanság rohatt szarul választ forgatókönyet -
ja és a film elején bepromózták a The Sorcerer's Apprenticet
hát kurvára várós, főleg cage miatt, azthiszem hogy ő a kedvenc színészem :"
legyen szó angyalok városáról, vagy kiégett családapáról (az időjós ,képlet, kick-ass), vagy akcióhősről, hát mindíg óriásit alakít.
szóval can't wait it kategória -
prince of persia
hát... tetszett mint kalandfilm, de mint prince of persia :(
az a baj hogy, a 2003-as sands of time amikor megjelent, 13 éves voltam, és akkor kurva nagy hatással volt az akkori serdülő énemre, első játék volt amit interaktívan, filmként fogtam fel főleg a lebilincselő történet miatt.
én annak örültem volna a legjobban emiatt ha 1:1 átültették volna a játékot a mozivászonra. így sem lett rossz, de a helyszínen, a falonfutás, és az idő homokján kívül minden más(abb) volt.
külön kiemelném a zenéket, hozta az ezeregyéjszakás hangulatot.
ami gagyi volt picit az a hülye "vállalkozó", bár az adózós poénok odabasztak, de a struccverseny meg mittomén hát azokon csak fogtam a fejem.... de hálistennek volt benne gyilkolás.
szóval számomra dizni lett volna, ha kevesebb a Disney...:P
8/10 -
ha alapjában az ötlet undorító, akkor a forgatókönyvíró a te embered. -
The human centipede
pfejj de ocsmány film volt... Ez a rendező egy beteg állat... -
xxxpaulxxx #55362 Jah... mint most mozifanatikusokon:S -
The Hurt Locker
Ha ez Oszkár díjas film akkor Uwe Boll a világ legjobb filmrendezője.
4/10-et ha megér többet semmiképpen unalmas semmi izgalom kb 2x bealudtam rajta.Csak azt tudnám miért kapott ez ennyi díjat. -
Ez tipikus 
Gyakran járok moziba, de akkor előre már tudom egy hónappal h mire fogok elmenni, várom, és ha van akkor éjszakai premieren ott is vagyok. Ritkán fordul elő h spontán rámjön a moziba mehetnék, de akkor persze soha nem adnak olyat ami érdeklne is
-
nekem az az évi 1-2(de inkább 1) akkor jön összes ha Pesten járok és unatkozok, de vagyok olyan szerencsés h a legfosabb filmeket adják akkor is :) -
Nyugi nem fogok háborogni ! Majd ha kijön egy normális release akkor majd megnézem ! Nem sietünk sehova ! Rengeteg idönk van. :D -
Én is igy vagyok vele hozzám is a legközelebbi mozi ugy kb 40 km-re van ! És nincs abban semmi naj se h avalaki moziban néz meg jó filmet !
Én utoljára a Silent Hillt néztem moziban mivel nagy SH fan vagyok igy arra ha törik ha szakad mindenképp elmentem ! És bőven megérte a pénzét ! -
hát tavaly nekemis 50km-re volt a legközelebbi multiplex, deh évente 1-2 alkotást belefért (TDK-hoz hasonló nívós dolgok)
mostanában meg egyre többet járok hogy felköltöztem a cívis citybe... -
jó, akkor békésen várd ki.
azért fel ne háborodj :DDDDDDDD -
egyébként nekem is 50km-re van a legközelebbi mozi, és nincs az a szupermegabrutális film amiért én mozira annyi lóvét elverjek :)
(szerény városkámban 3 mozi is lehetne, de 2-őt elkaszáltak már régen, az újonnan épülővel meg pont kibaszott a válság) -
csak úgy kérdezted, mint ha ez vmi bűn lenne h az új filmeket moziban nézik. -
én mai 4órásra ülök be:)
hamár évek óta várom topiccal is... :D -
Mivel én vidéki paraszt vagyok nálunk nincs mozi és a legközelebbi városban sincs mozimüsoron a POP ! Én se nézek kamerás verziókat nyugiban békésen kivárom amig kijön legalább egy R5 release ! -
Mindenesetre 3-4 ember biztosan elment moziba. Ez miért olyan hihetetlen? Én is most fogok menni... -
igen, vannak emberek akik inkább moziban és minőségben néznek filmet, mint szar orosz kamerás verziókat a netről.
biztos az ördög parancsára cselekednek így ;) -
Lehet hogy noob vagyok de most mindenki moziba jár vagy mi ?
Olvasom az értékeléseket a Prince of Persiaról de én még nem találtam meg sehol se a neten hogy fent lenne ! -
Perzsia Hercege
10/9
csaj: 10/10:)) -
Repo men 7/10.
Tetszett ez a film,jó volt ebben a szerepben jude law. -
Youth in Revolt -
Nagyon kellemes film! Vegig rohogtem az egeszet, ez a M Cera zsenialisakat alakit! A film temaja is aranyos, ajanlom mindenkinek! -
10/0 - 10pontból nullát kapott
0/10 - nulla pontra értékelve a 10ből.. -
xxxpaulxxx #55343 0ból 10 pontot adtál neki:O
Akkor Rundstedt17-nek tényleg igaza van... ez az év filmjeXD -
xxxpaulxxx #55342 Te voltál már irakban? Igen, nekem egy reális képet adott vissza egy olyan dologról, amit még sosem láttam... és te sem... reális, mert el tudjuk képzelni, hogy tényleg hasonló képpen működnek a dolgok... hasonlóan... és nem pont így... mivel ez ugye még mindig csak egy kitalált történet.
#55338: Tudom... de láttad a filmet? mert abban ilyen "nicknéven" hívják magukat:P -
viizo #55341 The Human Centipede
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A film a célját már biztosan elérte, lassan-lassan mindenki erről kezd beszélni, sorban botránkoznak meg az emberek a sztorin vagy már magán a traileren.
Nos a filmről annyit, hogy gyakorlatilag _nézhetetlen_. Annyira amatőr az egész, hogy meglepő, volt színész aki eljátszotta ezeket a szerepeket - ráadásul nem is kis beleéléssel. A német doki pl. félelmetes mennyire átélte a szerepet.
Az egész film a karakterei megalázására épít, de igencsak vérlázító módon: nem sokan fogják végignézni, amikor pl. a doki be akarja tanítani a kis 'teremtményét' hogy visszahozza az eldobott újságpapírt a kertben...
Egyébként nem véres a film, alig mutatnak valamit, inkább csak érzékeltetik a dolgokat - de ez bőven elég ahhoz, hogy akár fél óra után kikapcsolja az ember és lehúzza a vécén a filmet.
Semmitmondó, öncélú, bizarr film, ami annyira morbid, és hangulatilag annyira lehúzó, hogy félelmetes.
10/0
Végignézni én sem néztem végig, inkább csak tekertem: a leghosszabb rész amit egyben megnéztem, kb. 10 perc volt az elején. -
Pokolgépész!
Téentész!!!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Háááát igen, sajnos sztem is rém rosszul csinálták meg ezt a vak dolgot a filmben, Denzel sztem kb. jópárszor konkrétan a szereplőkre néz, látszik, hogy használja a szemét, egy vak ember nem tekint rá senkire így. Aztán meg ugye ha kicsit a realitás oldaláról vesszük szemügyre, akkor azért csak el kell húznom a szám, ha a verekedésekre, lövöldözéésekre gondolok. Legyen bármilyen menő, egy vak ember ilyesmire egyszerűen képtelen. :) -
bombász? tűzszerészeknek hívják őket :DDD -
jozef1976 #55337 Számomra még egy csomó dolog szánalmas volt a "Bombák Földje" kapcsán. Kezdve rögtön azzal,h pöttyet túl lett spilázva,mert cseppet sem akkora jó film,mint ahogy beharangozták. Visszatetsző még a főszereplő-faszagyerek beleszarok-minden-parancsba cowboy-attitüdje is. Végig azt éreztem a film alatt,h a jenki hadsereg propagandaanyagát akarják a torkomon letuszkolni,miközben végig egy kérdés motoszkál az ember agyában: egyáltalán mi a faszt keresnek ott az amerikai katonák? Persze erre tudjuk a választ,de szerintem a sok fanatizált amerikai katona maga is elhiszi,h a hazájáért harcol,és mekkora hazafias dolog részt venni ebben a háborúban. Mondjuk ez már Vietnam óta így megy,miért napjainkban változna meg a dolog? Egy pozitívuma mindenképpen van legalább a filmnek: rávilágít arra,hogy mennyire más világ kelet,mennyire nincs ott keresnivalója az USA haderejének.
Ami viszont a kegyelemdöfést megadta számomra,az a film vége. A főhős újra visszatér a pokolba,hátrahagyva pici gyermekét,akit még alig látott,és csinos feleségét (aki ráadásul Kate a LOST-ból LOL).
Na ez aztán semmilyen üzenetet nem közvetített számomra,lévén,h teljesen más az értékrendem.
Ha valakinek ezzel a pár sorral a lelkébe tapostam,bocs,de ez már régóta kikívánkozott belőlem... -
nos amikor ott a sivatagban a bucka mögött bohóckódnak az valami baszott szánalmas..... -
sandor8206 #55335 nem tudom miért írja ehhez a filmhez mindenki azt, hogy "reális"??? Sztem csak annak tűnik, elfogadható. Persze nem kell minden egyes filmhez utánaolvasni, érdeklődni, csak élvezni örülök neki ,hogy tetszett
DE ha érdekel ez a film mindenki szerint aki kicsit is ért a katonasághoz, irakhoz egy mese! CNN iraki tudosítója szerint csak az állít ilyeneket (reális) aki nem volt soha irakban. Amerikai veteránok szövetsége még nyilatkozatot is kiadott, hogy mekkora kamu egy film minden téren stb. csak érdekességként írtam -
Par filmet megneztem a betegsegem alatt,osztalyozom ami eszembe jut:
Titanok harca:
Rengeteg kritikat olvastam rola,foleg negativakat de bevallom 1nek elment.Lehet hogy csak eppen fogekony voltam a mitologiara,es altalaban a fantasyre.A szineszeknek oriasi tehetsegre nem volt szukseguk eljatszani amit kell de nem is ez vitte elore a filmet.Nem volt emlekezetes,de megert masfel orat,igaz sokkal tobbet ki lehetett volna hozni ebbol.
5.5/10
In Bruges:
Colin Farrellt a Fulke ota marhara csipem,itt sem vallott szegyent.Poenfilmnek gondoltam de nagy meglepodes lett belole.Elveztem minden percet pedig konkretan sok tortenes es akcio nincs,vmiert megis magaval ragadott az egesz varos hangulata,es a film komorsaga.
7.5/10
Iron Man 2:
Nagy elvarasokkal fogtam bele,az elso resz tetszett.Ha viszont azt mondom hogy egy hettel a megnezese utan egyetlen jelenetet sem tudnek felidezni ebbol a reszbol,egyaltalan nem tulzok.Asszm a felejtheto jo szo ra.
4/10
Solomon Kane:
Na ezt vegig elveztem.Ebben sem volt rengeteg harci jelenet,sot voltak kimondottan gagyin elkeszitett dolgok is de megis tok jo hangulatu film.Dark fantasynek legalabbis.Nem sarkanyos/tuzlabdas bohocok rohangalnak megis tudja adni amit az ember elvar.A foszereplo sebezhetosege,dilemmaja pedig szamomra kimondottan udito volt a sok sok patent jokepu hero utan akik hasonlo stilusu filmekben szerepelnek.Nem akarom mas nagysikeru fantasyvel osszehasonlitani mert keves jon be igazan.Ez azok kozt van.
7/10
Valentine's day:
Sok nagynevu szinesz probalja eljatszani a szerelmes,odaado partnert.Nem is annyira hiteltelenul mint gondoltam volna elozetesen.Bar ketsegtelenul ezt meg baratnos korszakban neztem es egesz turheto volt valamelyik delutan.Jessica Alba pedig a vilag legszebb noje,eleve 1-el magasabb pont jar annak amiben jatszik.
5/10
New moon:
No comment kategoria,bar lehet hogy mar osztalyoztam.Ujra megprobaltam megtalalni a sokat emlegetett ertekeket,sikertelenul.Igazi gyongyszem a kategoriaban,melto folytatasa az elso resznek.
2/10
-
xxxpaulxxx #55333 Jah és megnéztem a Bombák földjént is!
Ez nagyon jó volt... nem tudom mit fikázták egyesek... reálisan bemutatja hogy telnek a bombászok napjai és hogy ez a meló függőséghez is vezethet...
8/10