1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • jozef1976
    Számomra még egy csomó dolog szánalmas volt a "Bombák Földje" kapcsán. Kezdve rögtön azzal,h pöttyet túl lett spilázva,mert cseppet sem akkora jó film,mint ahogy beharangozták. Visszatetsző még a főszereplő-faszagyerek beleszarok-minden-parancsba cowboy-attitüdje is. Végig azt éreztem a film alatt,h a jenki hadsereg propagandaanyagát akarják a torkomon letuszkolni,miközben végig egy kérdés motoszkál az ember agyában: egyáltalán mi a faszt keresnek ott az amerikai katonák? Persze erre tudjuk a választ,de szerintem a sok fanatizált amerikai katona maga is elhiszi,h a hazájáért harcol,és mekkora hazafias dolog részt venni ebben a háborúban. Mondjuk ez már Vietnam óta így megy,miért napjainkban változna meg a dolog? Egy pozitívuma mindenképpen van legalább a filmnek: rávilágít arra,hogy mennyire más világ kelet,mennyire nincs ott keresnivalója az USA haderejének.
    Ami viszont a kegyelemdöfést megadta számomra,az a film vége. A főhős újra visszatér a pokolba,hátrahagyva pici gyermekét,akit még alig látott,és csinos feleségét (aki ráadásul Kate a LOST-ból LOL).
    Na ez aztán semmilyen üzenetet nem közvetített számomra,lévén,h teljesen más az értékrendem.
    Ha valakinek ezzel a pár sorral a lelkébe tapostam,bocs,de ez már régóta kikívánkozott belőlem...