[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
viizo #55341 The Human Centipede
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A film a célját már biztosan elérte, lassan-lassan mindenki erről kezd beszélni, sorban botránkoznak meg az emberek a sztorin vagy már magán a traileren.
Nos a filmről annyit, hogy gyakorlatilag _nézhetetlen_. Annyira amatőr az egész, hogy meglepő, volt színész aki eljátszotta ezeket a szerepeket - ráadásul nem is kis beleéléssel. A német doki pl. félelmetes mennyire átélte a szerepet.
Az egész film a karakterei megalázására épít, de igencsak vérlázító módon: nem sokan fogják végignézni, amikor pl. a doki be akarja tanítani a kis 'teremtményét' hogy visszahozza az eldobott újságpapírt a kertben...
Egyébként nem véres a film, alig mutatnak valamit, inkább csak érzékeltetik a dolgokat - de ez bőven elég ahhoz, hogy akár fél óra után kikapcsolja az ember és lehúzza a vécén a filmet.
Semmitmondó, öncélú, bizarr film, ami annyira morbid, és hangulatilag annyira lehúzó, hogy félelmetes.
10/0
Végignézni én sem néztem végig, inkább csak tekertem: a leghosszabb rész amit egyben megnéztem, kb. 10 perc volt az elején.