[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Par filmet megneztem a betegsegem alatt,osztalyozom ami eszembe jut:
Titanok harca:
Rengeteg kritikat olvastam rola,foleg negativakat de bevallom 1nek elment.Lehet hogy csak eppen fogekony voltam a mitologiara,es altalaban a fantasyre.A szineszeknek oriasi tehetsegre nem volt szukseguk eljatszani amit kell de nem is ez vitte elore a filmet.Nem volt emlekezetes,de megert masfel orat,igaz sokkal tobbet ki lehetett volna hozni ebbol.
5.5/10
In Bruges:
Colin Farrellt a Fulke ota marhara csipem,itt sem vallott szegyent.Poenfilmnek gondoltam de nagy meglepodes lett belole.Elveztem minden percet pedig konkretan sok tortenes es akcio nincs,vmiert megis magaval ragadott az egesz varos hangulata,es a film komorsaga.
7.5/10
Iron Man 2:
Nagy elvarasokkal fogtam bele,az elso resz tetszett.Ha viszont azt mondom hogy egy hettel a megnezese utan egyetlen jelenetet sem tudnek felidezni ebbol a reszbol,egyaltalan nem tulzok.Asszm a felejtheto jo szo ra.
4/10
Solomon Kane:
Na ezt vegig elveztem.Ebben sem volt rengeteg harci jelenet,sot voltak kimondottan gagyin elkeszitett dolgok is de megis tok jo hangulatu film.Dark fantasynek legalabbis.Nem sarkanyos/tuzlabdas bohocok rohangalnak megis tudja adni amit az ember elvar.A foszereplo sebezhetosege,dilemmaja pedig szamomra kimondottan udito volt a sok sok patent jokepu hero utan akik hasonlo stilusu filmekben szerepelnek.Nem akarom mas nagysikeru fantasyvel osszehasonlitani mert keves jon be igazan.Ez azok kozt van.
7/10
Valentine's day:
Sok nagynevu szinesz probalja eljatszani a szerelmes,odaado partnert.Nem is annyira hiteltelenul mint gondoltam volna elozetesen.Bar ketsegtelenul ezt meg baratnos korszakban neztem es egesz turheto volt valamelyik delutan.Jessica Alba pedig a vilag legszebb noje,eleve 1-el magasabb pont jar annak amiben jatszik.
5/10
New moon:
No comment kategoria,bar lehet hogy mar osztalyoztam.Ujra megprobaltam megtalalni a sokat emlegetett ertekeket,sikertelenul.Igazi gyongyszem a kategoriaban,melto folytatasa az elso resznek.
2/10