106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
én egyszer részegen a 3.-at
de azt mondta valaki, hogy az az 1. szóval hatványozottan nem értettem semmit :) -
Egy Harry Potter-t sem láttam még :D -
Harry Potter 7/1:
Uncsi, már a könyvben is untam a táborozós részeket, de jobb, mint a borzasztóan unalmas 4. rész, illetve az esztelenül szétcincált, kibelezett 5. rész. Szóval úgy kb egyszer nézhető. BTW, a Halál Ereklyéit elmagyarázó rajzfilmbetétet tuti, hogy nem azok készítették, akik a film többi részét, mert az jó volt.
5/10
Youth in Revolt:
Ötletes és kreatív volt, és Michael Cera végre megmutatta egy kicsit egy másik arcát is. Sajnos néha viszont már áthágta a normál agyatlan tinivígjáték vonalat, úgyhogy ezért volt jópár poén, ami nem jött be és nem is illett bele az alaphangulatba. Szóval ez is egyszernézős sajnos. Pedig több volt benne.
6/10
Scott Pilgrim VS The World
Tetszett a vizuális stílus illetve a film tempója, hangvétele. Minden egyben volt igazából, csak több tartalom kellett volna bele. Ez így stílusfilmnek kiváló és pár év múlva szívesen megnézem még egyszer. Michael Cerának viszont most már színészkednie is el kéne kezdenie, mert rendben van, hogy a Nicolas Cage Színészakadémiát elvégezte, de most már arckifejezések is kellenek. Viszont valamilyen okból még mindig bírom a srácot.
7/10 -
Gru:
Aranyos volt,nem nagyon ertem a lehuzos kritikakat,boven belefer abba a kategoriaba aminek nalam egy rajz/animacios filmnek meg kell felelnie.Nem mostanaban nezem ujra,de csaladi programnak pl kivalo lehet egy ilyesmi moziban.(nem mintha lenne csaladom vagy jarnek moziba:D)
6.5/10
Aranyhaj es a nagy gubanc:
Ez plane jol sikerult,bar a sztori mar unalomig ismetelt klisek sorozata,de a karaktereket nagyon eltalaltak,kiemelkedik kozuluk is a pacikutya meg a kameleon,azok halalosak :D
Valszeg angolul majd ujranezem,talan meg nagyobbat ut.Kettejuk miatt legyen mondjuk:
7/10
13:
Feszultsegekkel teli film egy beteg jatekrol es annak ketsegbeesett resztvevoirol.No meg egyaltalan nem halivudi befejezessel.Egyszer elment,de azert nem neznem ujra.
5.5/10
The town:
Nem rajongok,sosem rajongtam ezert az Affleck gyerekert legalabbis amit szineszkent eddig hozott az nekem nagyon keves.A rendezesben viszont elkepzelheto hogy idovel tulnovi sajat magat,ez a film szerintem rendben volt.Minden reszet lattuk mar valahol mashol,megis le tudott kotni.Viszont amit masoktol nem olvastam,es nekem nagyon bejott,az Jeremy Renner akinek k.jol allt ez a szerep.Foleg miatta,es Blake Lively szep arcaert:
6.5/10
-
Tolvajok városa
6.5/10
Kicsit tul van velemenyem szerint lihegve ez a film, annyira nem jo, mint azt beallitottak. Persze nem azt mondom ezzel, hogy nezhetetlen, de nagyobb volt a fustje, mint a langja.
A vege pedig kifejezetten lehuzta a filmet a maga klisessegevel es tul szinhazias szineszi jatekaval. Valami egyedit kellett volna kitalalni a tortenet vegere, nem pedig ezt a szamtalanszor eljatszott es mar unalomig ismetelt befejezest.
Persze azt is meg kell jegyezni, hogy a koltsegekhez kepest nem rossz ez a szinvonal lattunk mar ennel sokkal, de sokkal rosszabb filmeket is.
Azert nezheto a film, de azert nem ismetelnem meg a megtekinteset egy par honapon belul, az is biztos. -
Skyline
Hát a vége nem lett volna olyan transformers szerű, meg ha a főszereplőt nem abból a kutyás rajzfilmből szalajtották volna az idétlen bajuszkájával, meg ha lett volna...meg ha..ha..
6/10, de ez is csak azért klafa voltm a kilátás a tetőről))) -
Lattal mar K.S. filmet????
Ha igen, nem irnal ilyen okorseget. -
karajjj #59822 nekem is tetszett, igazi Kevin Smith film -
xxxpaulxxx #59821 Sziklák szeme
semmi extra/10 -
-
Én viszont gyakran kinyomok filmet, hogyha nem fog meg az elején. Ezt végignéztem. Jó volt. -
xxxpaulxxx #59818 Taxisofőr
Jó volt, erre számítottam, Robert De Niro kőkemény benne, mint mindig:)
8/10 -
Dean Winchester #59817 sztem te vagy az egyetlen :D 10ből 9embernek nem tetszett , mondjuk én is a 20.percben kikapcsoltam :S (ritkán csinálok ilyet pedig) -
Cop Out
8/10 Tetszett. Jó akció, jó poénok. -
M2 23.00 Metropolis -
Az előzetes után nagyon vártam, ma délután megnéztem, és óriási csalódás, egyáltalán nem ezt vártam, igazából semmi jó nem volt benne. -
pont most állítottam le én, fél óra után
hihetetlenül semmittelen szarszemét egy valami ez -
Gru
Kb. 4 napja ilyen 10 perceket nézek belőle szaggatva, most 55-nél abbahagytam, mert borzalmasan unalmas, és semmit mondó. Az animációs film műfaj kicsit felhígult, futószalagon jönnek az újak, amik ugyanarra a sablonra épülnek, semmi önálló értékkel... -
Affleck-el en ugy vagyok, hogy tokmindegy mibe jatszik nekem az a film tetszeni fog. Es eddig a Gigli-n kivul en nem lattam olyan filmet ami untatott volna.
Nalam kb itt all a dolog. De birom masok ujfent micsoda kritikus szemmel nezik a dolgokat. -
Hulla hó telizsák amúgy mai szemmel borzalmas, de gyerekkoromban annyiszor láttam, így karácsony tájékán, hogy állandó nézőssé vált :) -
Tolvajok városa
Autós jelenetekre meg zenére rágyúrhattak volna még.
8/10 -
Na megnéztem én is a Tolvajok városát, nálam 7/10, kicsit nehezen indul be, a jó zenét én is hiányoltam alatta. Szerintem színésznek közepes, rendezőként látok benne fantáziát, de azért nem nevezném olyan extra jónak. -
xxxpaulxxx #59807 Semmi baj nincs Affleckel, csak picit nyálfejű:D De ha már a filmjeiről van szó, akkor ott van a Túlélni karácsonyt és a Hulla, hó, telizsák... azok sem rossz filmek sztem:) -
hapi #59806 The Town - Tolvajok Városa
10/4
kétszer aludtam be rajta, semmi különlegeset nem láttam benne.
Most komolyan, gyilkosság nélküli bankrabló banda, de az egyik begőzől és erőszakoskodik? Mennyi ilyen film volt eddig? 100? Ja és összejön a tússzal, megint csak 100 ilyen volt.
Skyline
10/5
ezen csak egyszer aludtam el az elején, de itt is akkora hasonlóság van a war of the worlds-el, hogy csak lestem. Pl. az a jelenet anikor csápokkal keresik őket a szobában ők meg elbújnak a bútorok mögé, az egy az egyben benne volt a war of the worldsben. Nem értem nincs egy saját ötletük? Ja és a röpködő lények meg a crysisből lettek lopva. -
pont ízlésről vitatkozni...? :x -
Lantee #59804 The Town - Tolvajok Városa
imdb: 8,0
rottentomatoes: 94 %
Büdzsé: 37 millió dollár
Amerikai bevétel: 91,5 millió dollár
Eddigi összbevétel: 142,8 millió dollár -
Fűrész X a valahányadikon 3D
No, hát akkor ez is kipipálva. Látvány tekintetében teljesen hozta amit elvártam. Véres, gusztustalan, és ütős. A 3D jót tett neki ez tény (bár a zavaró részek számomra itt is megvoltak.. homályos háttér, a gyors mozgásoknál nem igazán látom amit kéne, plusz néhány az arcodba toljuk effekt valószínüleg az ülőhelyem miatt nem volt annyira földbe döngölős, de nagyvonalakban azért megvolt az élmény).
A többi része, ami a hangulat, a történet, a csavar, az meg a megszokott nulla. Hiába, az első rész és a második rész bizonyos hányada, az volt az igazi. Ez csak tocsogjunk a vérbe movie volt. A csapdák se nyügöztek le, az végképp nem, hogy mindegyik akkor ölt, amikor már csak 1 másodperc kellett volna a delikvensnek a meneküléshez. Nem az, hogy szarik a többi életére és a sajátját menti inkább, vagy annyira böszme, hogy nem hallgat a kazettára. Nem, mindenki hősiesen csinálta a dolgát, de az időzítő 1-3 másodperccel hamarabb lejárt. És akkor jöhet a vér. Elég hamar rájöttem a sémára, így már-már unalmas volt nézni és nem izgulni senkiért.
De legalább a végén megprobáltak tisztelegni az első résznek. Nem pontozom, egyszer belefért, nem bántam meg hogy megnéztem, de jövőre ne kérdezzétek mi volt benne, mert nem fogok rá emlékezni. -
Redmer #59802 Ben Affleck színészileg gyenge,rendezőnek még lehet jó,szvsz. -
hínnye tud ez a Ben gyerek! simán 8/10 -

-
Atya eg professzor ur, Onnek aztan nem mertek tul sokat az "izles" nevu csodaszerbol... 

-
Ben Affleck előző rendezése: Gone Baby Gone (Hideg nyomon)
Ez is jó film. -
Na persze elfogult vagyok azokkal a filmekkel szemben amik gyerekkoromban tetszettek...:D -
Armageddont csipázom.:D
"Áámérikái álkátrész, Orosz álkátrész, egy kutya, mindégyik made in Taiwan!":) -
Dean Winchester #59795 az előzetesből viszont nem tűnik annyira rossznak :D -
Dean Winchester #59794 http://www.sg.hu/cikkek/78607/itt_a_megacapa_kontra_krokoszaurusz_el_337_zetese
"Aki azt hitte, hogy egy óriáspolip végezhet a Megalodonnal, az tévedett, hiszen a tavalyi szörnyfilmes siker, a Gyilkos cápa vs Óriáspolip főszereplője visszatér és most egy krokoszaurusszal veszi fel a küzdelmet. "
megnéztem a filmet és sztem kurva gagyi lett XD
2010ben olyan szarul csinálták meg látványilag is h áááááh
nemtudom kinél lett ez siker... -
-
klasszikus
-
Miért? Mindegyik klasszikus.
Jó, daredevil nem valami hűdefasza, mint mondjuk az X-Men, de jól játszott benne. -
Ezt a listát, mint ellenpéldát, komolyan gondolod????