[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Fűrész X a valahányadikon 3D
No, hát akkor ez is kipipálva. Látvány tekintetében teljesen hozta amit elvártam. Véres, gusztustalan, és ütős. A 3D jót tett neki ez tény (bár a zavaró részek számomra itt is megvoltak.. homályos háttér, a gyors mozgásoknál nem igazán látom amit kéne, plusz néhány az arcodba toljuk effekt valószínüleg az ülőhelyem miatt nem volt annyira földbe döngölős, de nagyvonalakban azért megvolt az élmény).
A többi része, ami a hangulat, a történet, a csavar, az meg a megszokott nulla. Hiába, az első rész és a második rész bizonyos hányada, az volt az igazi. Ez csak tocsogjunk a vérbe movie volt. A csapdák se nyügöztek le, az végképp nem, hogy mindegyik akkor ölt, amikor már csak 1 másodperc kellett volna a delikvensnek a meneküléshez. Nem az, hogy szarik a többi életére és a sajátját menti inkább, vagy annyira böszme, hogy nem hallgat a kazettára. Nem, mindenki hősiesen csinálta a dolgát, de az időzítő 1-3 másodperccel hamarabb lejárt. És akkor jöhet a vér. Elég hamar rájöttem a sémára, így már-már unalmas volt nézni és nem izgulni senkiért.
De legalább a végén megprobáltak tisztelegni az első résznek. Nem pontozom, egyszer belefért, nem bántam meg hogy megnéztem, de jövőre ne kérdezzétek mi volt benne, mert nem fogok rá emlékezni.