1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • dartonita
    Gru:
    Aranyos volt,nem nagyon ertem a lehuzos kritikakat,boven belefer abba a kategoriaba aminek nalam egy rajz/animacios filmnek meg kell felelnie.Nem mostanaban nezem ujra,de csaladi programnak pl kivalo lehet egy ilyesmi moziban.(nem mintha lenne csaladom vagy jarnek moziba:D)
    6.5/10

Aranyhaj es a nagy gubanc:
    Ez plane jol sikerult,bar a sztori mar unalomig ismetelt klisek sorozata,de a karaktereket nagyon eltalaltak,kiemelkedik kozuluk is a pacikutya meg a kameleon,azok halalosak :D
    Valszeg angolul majd ujranezem,talan meg nagyobbat ut.Kettejuk miatt legyen mondjuk:
    7/10

13:
    Feszultsegekkel teli film egy beteg jatekrol es annak ketsegbeesett resztvevoirol.No meg egyaltalan nem halivudi befejezessel.Egyszer elment,de azert nem neznem ujra.
    5.5/10

The town:
    Nem rajongok,sosem rajongtam ezert az Affleck gyerekert legalabbis amit szineszkent eddig hozott az nekem nagyon keves.A rendezesben viszont elkepzelheto hogy idovel tulnovi sajat magat,ez a film szerintem rendben volt.Minden reszet lattuk mar valahol mashol,megis le tudott kotni.Viszont amit masoktol nem olvastam,es nekem nagyon bejott,az Jeremy Renner akinek k.jol allt ez a szerep.Foleg miatta,es Blake Lively szep arcaert:
    6.5/10