106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
eurotúra.
"soha többé nem iszom!"
csavargás, buli, zene, hawerok..mi kell még?
nyerő kis délutáni limonádé
-
Bmx01 #61640 1 kis segítség kéne e film címe terén:
Az van benne hogy: 1 ilyen műhold állomáson játszódik, elkezdenek fogni v.mi jelet az űrből és megfejtik valahogy, ami után kiderül hogy az 1 tervrajz és 1 ilye időgéphez vagy hasonlóhoz való a terv, megépítik de aztán valaki szabotálja a kipróbálását, az felrobban de kis idő múlva kiderül hogy 2-t építettek. -
Dean Winchester #61639 elkell vonatkoztatni a valóságtól és élvezni a filmet :D
nekem pl ez nem okoz gondot , mert ez piti eltérés a valóságtól xD -
xxxpaulxxx #61638 Kaméleon
Történet egy szélhámosról, aki világéletében a gazdak nőket cserkészte be, hogy azok gondoskodást, törődést, dicséretet kapjanak... a srác pedig a pénzüket:D
Aztán egyszer csak picit túl bonyolult lesz egy "munkája" és nem megy olyan rutinszerűen, mint ahogy az szokott:)
Vannak még JÓ magyar filmek manapság is!!!
8/10 -
Nálam a végső értékelés is 2/10 lett. -
Jogos.
"suspension of disbelief"
;) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rövid időn belül ki kellett jutni a városból, mert után a lezárás miatt már lehetetlen lett volna, szóval nem értek volna rá meccset nézni :)
de ettől függetlenül úgy általában zavarnak ezek az üldözési jelenetek. Mert ha teszem csak itt Bp-en a Deák téri metróaluljáróból kifutok, majd fél perc után egy másik ember, akkor az biztos k*rva élet, hogy nem talál meg.
Eleve az aluljáróból kifuthatok vagy 5 irányban, a következő kereszteződésnél megint csak 3-4 irányban, plusz bemehetek házakba boltokba stb. -
A film szerintem simán 7-8as.
Az üldözéssel az volt a gáz, hogy a csávó meg a csaj soha nem állt le, nem vették természetesre a figurát. Egy mindenkit fellökő félig futó párost nem olyan nehéz kiszúrni. Én a helyükben amúgy beültem volna a focimeccsre. Utána szurkolói busszal léptem volna le. Nem tudom működött-e volna, de nekem ez kézenfekvőnek tűnt :D -
Az ilyen amúgy annyira idegesít, amikor egy amerikai nagyvárosban minimum félperces előnnyel kifut valaki az utcára, az üldözők persze tudják, hogy merre menekültek és folyamatosan a nyomában vannak. -
Dean Winchester #61632 csak ennyi volt :) nekem nagyon régi film az kb 20évesnél régebbi kategórába sorolható!
ha régi akkor is min. 6éves legyen! szóval akárhány filmet nézek meg akkor se régi a film ami 2-3éves, de neked igen amivel nincs semmi gond! Csak azt hittem,hogy esetleg keverted valami más filmmel :)
am erről a filmről én meg kb 2 hónapja hallottam (haverom szólt,hogy megtudnám-e neki szerezni -> meglett,de nem vettem erőt magamon,hogy megnézzem de ezek után ezt mindenképpen pótolni fogom! -
geo91 #61631 nem igazán hasonlítható pl. a futballfaktorhoz, teljesen más a kettő. de mindenképpen ajánlom neked, hogy nézd meg. -
xxxpaulxxx #61630
-
I Spit On Your Grave
8/10 -
zotja22 #61628 70 perc unalom aztán "pörög" sztem.!
Am jó film 10\8 -
Filmnézés szempontjából egyértelműen! Mióta láttam (megjelenése után 1-2 hónappal-még egy blogon olvastam róla, mivel egyáltalán nem kapott médiahírverést), azóta millió-egy filmet tudhattam le magam mögött.
Ha egy hónapra lebontva legalább 6-7 filmet megnézel, hidd el, hogy 1-2 év után régnek fog tűnni egy-egy 2-3 éves film is. De nem értem fennakadásod mivoltját.
MÁS:
The three next days 9/10
Taken óta nem láttam ennyire izgalmas, pörgős akció/krimi-t. Nekem nagyon tetszett! Főleg az, hogy a film második felében mindig következett olyan szituáció, amikor azt hittem, hogy innen nincs tovább... és mégis volt! Nem is az a lehetetlen dolog. Igaz voltak benne óriási szerencsék/véletlenek Russel javára, na de ezt kompenzálta a másik oldalon is a film.
SPOILER SPOILER SPOILER
Másik oldalon: Például az a jelenet, amikor a fekete nyomozó észreveszi 5msp alatt az utcáról lenézve a két szökevényt menekülés közben a metró aluljáróban...
SPOILER SPOILER SPOILER -
Dean Winchester #61626 neked nagyon régnek számít egy két éves film????? o_O -
Reg5 #61625 Tron: Legacy
Tetszett. Bár a közepe durván el lett húzva, de a zene bőven kárpótolt.
7,5/10 -
Igen, én is nagyon szeretem ezt a filmet! Még nagyon régen láttam, amikor még nem nyomták az HBO-n, torrenten is csak külföldin láttam fent, ott is csak pár ember töltötte fel. Szóval nem volt ismert film.
Annak ellenére viszont nagyon is szerethető! 10/8 -
Majd a harmadik rész hátha:) -
sandor8206 #61622 hát az ideg is beszél belőlem :-) de sztem amit a film második felében leműveltek forgatókönyv szempontjából nevetséges -
Én is éreztem, hogy azért zuhant a minőség miután bejutott a Rácsba a Sam, de engem a film annyira beszippantott az elején, hogy ez végig kitartott a lelkesedés és jól szórakoztam rajta:) Még most se gondolom hogy annyira rossz lett volna. Ízlések és pofonok -
sandor8206 #61620 Tron: Legacy
SPOILER
Elég sok negatív véleményt olvastam róla, pedig vártam de csak csak nem vitt rá a lélek, hogy megnézzem moziban. Nem vagyok egy fanatikus Tron geek, de nagy bajom nincs az első résszel, simán végigülöm. Szóval elkezdtem nézni és csak néztem ki a fejemből, hogy miért húzták le ezt a filmet kb. az első fél óra kurva jó lett, sőt hurráztam, hogy nagyon de nagyon rég láttam ilyen jó kezdést blockbustertől. Teljesen behúzott, minden részlet pöpec lett, ahogy Bridges beszél az elején és a vonalokból kialakul a város, a szöveg amit mondd, utána a kis házikós rész a Kevin Flynnel és fiával a beállítások a régi Tron cuccokkal és ahogy megy a párbeszéd közöttük, utána lopós rész és Sam lakásán az öreg Alannel folytatott párbeszéd, mind mind nagyon jó lett. Bekerül a Rácsba, fantasztikus a dizájn, az akciók, az alapszitu->CLU
Külön bekezdést érdemel a zene, Daft Punk nagyot alkotott, fantasztikus!!!
Szóval rendesen eksztázisba estem, kur*a jó ku*va jó, mondom!!!
Erre az aréna szöktetés után, olyan meredeken zuhant a film, hogy csak lestem, szar párbeszédek, a sztori tök nevetséges nem is az bajom, hogy egyszerű hanem, hogy túl sokat markolt de keveset fogott, nagy katyvasz az egész. ISO-k ki a ge*it érdekelnek. A kocsmás rész, Castor tök felesleges, kb. jó 15 perc a semmire! A repülős rész semmi extra, mint akció unalmas! CLU kiakar jutni a valóvilágba a hadseregével?! Nagy dolog csak jöjjön!!! Olyan marhaságokkal volt tele, hogy csak lestem! Pl az említett kijutás, miért nem lehetett volna csak annyi, hogy CLU kiakar jutni és átakarja venni a Kevin Flynn helyét a cég felett. Ok, nem olyan EPIC mint egy hadsereg előtt beszélni, de legalább nem olyan banális.
És ez a baj a film 2. felével, mert EPIC akart lenni (amivel már a fas*om ki van, hogy minden blockbuster epic akar lenni), ISO-tól, népírtóstól, Quorra IS(é)Ojától kezdve, Tronig és Useresésig. Egy nagy SZAR lett a film vége!!
SPOILER vége
kb. 2/10 lett volna, ha nincs az eleje a filmnek ami egy 10/10 blockbuster filmet vetített elém + a remek -remek, fantasztikus, tényleg csak magasságokban lehet beszélni róla DP filmzenéje. Így kb. egy jóindulatú 5/10
DE kur*a ideges vagyok még most is :-) -
Tron Legacy
Azért nem mentem el moziba megnézni mert elég sok negatív kritikát olvastam róla meg akik megnézték azoknak is elég vegyes volt az élményük. Hát lehet, hogy a szinkron rossz volt nem tudom viszont eredeti nyelven nekem ez egy nagyon jó film volt. Úgy ültem le elé, hogy nem az évtized legjobb filmét fogom látni, de mégis nagyon kellemesen csalódtam.
9.5/10 -
Real13 #61618 Sokkal. Tényleg. A fókusz itt az edző(kö)n van egyébként, szemben a Gól-lal, ahol a játékosokon, vagy a Futball Faktorral, ahol a szurkolókon. Igazi remek angol film. -
Dean Winchester #61617 vmi elemzést már pls :D
góólhoz vagy a futbalfaktorhoz viszonyítva mennyivel jobb? :D
-
zotja22 #61616 Afterlife
2\10
Rém unalmas,semmi nem történik benne,ez a film egy vicc! -
viizo #61615 Edge Of Darkness / A Sötétség Határán
Ez aztán vérszegény volt... Több helyen olvastam már, hogy igen gyengére sikerült ez a bosszúfilm, főleg a Taken / Elrabolva után. Sajnos csak megerősíteni tudom ezt: a forgatókönyv gyenge, a szereplők gyengék, a drámainak szánt cselekmény ellenére tömény érdektelenség lengi be az egészet.
Mel Gibson-on sajnos nagyon látszik az idő, ideje más típusú szerepek után néznie - vagy nyomás vissza rendezni, annak a mai napig kiváló.
10/4 -
geo91 #61614 Az elátkozott Leeds United (The Damned United)
Nagyon jó film, tetszett!
9/10 -
Tény, hogy a RobocCop 1000%-os minőség. Annál jobbra semmivel sem lehet megcsinálni magát a testét. Az egyéb robik persze már nem voltak olyan csili-vilin megoldva, hiszen azok "csak" modellek, mind életnagyságban, mind kicsiben animációhoz. Viszont a normál akciójelenetek valódiak, élő kaszkadőrökkel felvéve, így azoknál sem lehet jobbat összehozni. Kocsik pl. odabasznak, amilyen szakadtak.
CGI-val max. a robot vs robot csatákat tudnák esetleg finomítani, de nagyon kilógna a lóláb.
Színészek meg fantasztikusak, meg az egész atmoszféra. Tökéletes klasszikus profi cucc. -
Sorry, biztos en vagyok nehez felfogasu, de nem, nem értem.
Szebbre??? Nem volt eleg pink, vagy mi?
A robocop nem szepsegversenyre keszul b+
Annak a fem vaznak minden reszlete a vegletekig ki van dolgozva, marhajol nez ku es raadasul LETEZIK, mert valoban megcsinalták!!
Ha abban az allapotaban nem tetszett a robocop akkor az esetleges reboot se fog (esetleg ha 3D-s lesz, gondolom arra gerjedsz).
Az erveid egy ovodas szintjen vannak, igy ha megbocsajtasz nem vitazom tovabb ezen, vicc az egesz.
-
A Tégla
Fene sem tudja hányszor néztem már meg, 11/10 a film. Szinkronosan szerintem jobb is bár ez megszokás.
Viszont egyik nap meglestem a Szigorúan piszkos ügyek első részét, aminek a feldolgozása ugye a tégla(ezt elég sokáig nem tudtam). Rengetegen írták hogy sokkal jobb mint az amerikai változat. Sajnos én magyarul néztem meg a szinkron elég béna volt.
Nem tetszett. Nehezebben érthető főleg elsőre, (nagyon össze lett sűrítve) tisztelet a kivételnek. Mindig belezavarodtam ki kicsoda olyan egyformák ezek a ferde szeműek. Az egész film nem olyan durva, brutális mint a tégla. A karakterek pedig egyáltalán nem tetszettek, az amerikai változatban sokkal jobban játszották a szerepüket, itt olyan lötyögésnek tűnt az egész film.
Ha ezt láttam volna korábban lehet más véleményen lennék de így az utóbbi jobban tetszik. a zenéje viszont zseniális.
-
tökéletesen egyetértek. én is 3-t adtam rá. -
Hegyek királya
8/10
Outcast
8/10
lehet 10 is, csak valahogy a környezet hiányzik,olyan mint egy színdarab. -
xxxpaulxxx #61608 Nem láttam:D -
Azt én szeretem, mégha el is kúrták az adaptációt. -
lost in space... -
The Tournament - Bérgyilkosok viadala
Huszadrangú "DZS" kategória.
2/10
-
xxxpaulxxx #61604 Jó igen... most láttam a trailert és ott is írták:D
De azért Oldman csak nem vállal el szart:) -
és a Twilight rendezőnője. szar lesz. -
xxxpaulxxx #61602 Amanda Seyfried és Gary Oldman? Csak nem lesz az olyan rossz;)