1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    Tron: Legacy

SPOILER

Elég sok negatív véleményt olvastam róla, pedig vártam de csak csak nem vitt rá a lélek, hogy megnézzem moziban. Nem vagyok egy fanatikus Tron geek, de nagy bajom nincs az első résszel, simán végigülöm. Szóval elkezdtem nézni és csak néztem ki a fejemből, hogy miért húzták le ezt a filmet kb. az első fél óra kurva jó lett, sőt hurráztam, hogy nagyon de nagyon rég láttam ilyen jó kezdést blockbustertől. Teljesen behúzott, minden részlet pöpec lett, ahogy Bridges beszél az elején és a vonalokból kialakul a város, a szöveg amit mondd, utána a kis házikós rész a Kevin Flynnel és fiával a beállítások a régi Tron cuccokkal és ahogy megy a párbeszéd közöttük, utána lopós rész és Sam lakásán az öreg Alannel folytatott párbeszéd, mind mind nagyon jó lett. Bekerül a Rácsba, fantasztikus a dizájn, az akciók, az alapszitu->CLU

Külön bekezdést érdemel a zene, Daft Punk nagyot alkotott, fantasztikus!!!

Szóval rendesen eksztázisba estem, kur*a jó ku*va jó, mondom!!!

Erre az aréna szöktetés után, olyan meredeken zuhant a film, hogy csak lestem, szar párbeszédek, a sztori tök nevetséges nem is az bajom, hogy egyszerű hanem, hogy túl sokat markolt de keveset fogott, nagy katyvasz az egész. ISO-k ki a ge*it érdekelnek. A kocsmás rész, Castor tök felesleges, kb. jó 15 perc a semmire! A repülős rész semmi extra, mint akció unalmas! CLU kiakar jutni a valóvilágba a hadseregével?! Nagy dolog csak jöjjön!!! Olyan marhaságokkal volt tele, hogy csak lestem! Pl az említett kijutás, miért nem lehetett volna csak annyi, hogy CLU kiakar jutni és átakarja venni a Kevin Flynn helyét a cég felett. Ok, nem olyan EPIC mint egy hadsereg előtt beszélni, de legalább nem olyan banális.
    És ez a baj a film 2. felével, mert EPIC akart lenni (amivel már a fas*om ki van, hogy minden blockbuster epic akar lenni), ISO-tól, népírtóstól, Quorra IS(é)Ojától kezdve, Tronig és Useresésig. Egy nagy SZAR lett a film vége!!

SPOILER vége

kb. 2/10 lett volna, ha nincs az eleje a filmnek ami egy 10/10 blockbuster filmet vetített elém + a remek -remek, fantasztikus, tényleg csak magasságokban lehet beszélni róla DP filmzenéje. Így kb. egy jóindulatú 5/10

DE kur*a ideges vagyok még most is :-)