1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Szabi84
    A Tégla

Fene sem tudja hányszor néztem már meg, 11/10 a film. Szinkronosan szerintem jobb is bár ez megszokás.
    Viszont egyik nap meglestem a Szigorúan piszkos ügyek első részét, aminek a feldolgozása ugye a tégla(ezt elég sokáig nem tudtam). Rengetegen írták hogy sokkal jobb mint az amerikai változat. Sajnos én magyarul néztem meg a szinkron elég béna volt.
    Nem tetszett. Nehezebben érthető főleg elsőre, (nagyon össze lett sűrítve) tisztelet a kivételnek. Mindig belezavarodtam ki kicsoda olyan egyformák ezek a ferde szeműek. Az egész film nem olyan durva, brutális mint a tégla. A karakterek pedig egyáltalán nem tetszettek, az amerikai változatban sokkal jobban játszották a szerepüket, itt olyan lötyögésnek tűnt az egész film.
    Ha ezt láttam volna korábban lehet más véleményen lennék de így az utóbbi jobban tetszik. a zenéje viszont zseniális.