1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • bexinho
    Filmnézés szempontjából egyértelműen! Mióta láttam (megjelenése után 1-2 hónappal-még egy blogon olvastam róla, mivel egyáltalán nem kapott médiahírverést), azóta millió-egy filmet tudhattam le magam mögött.

Ha egy hónapra lebontva legalább 6-7 filmet megnézel, hidd el, hogy 1-2 év után régnek fog tűnni egy-egy 2-3 éves film is. De nem értem fennakadásod mivoltját.

MÁS:

The three next days 9/10

Taken óta nem láttam ennyire izgalmas, pörgős akció/krimi-t. Nekem nagyon tetszett! Főleg az, hogy a film második felében mindig következett olyan szituáció, amikor azt hittem, hogy innen nincs tovább... és mégis volt! Nem is az a lehetetlen dolog. Igaz voltak benne óriási szerencsék/véletlenek Russel javára, na de ezt kompenzálta a másik oldalon is a film.

SPOILER SPOILER SPOILER

Másik oldalon: Például az a jelenet, amikor a fekete nyomozó észreveszi 5msp alatt az utcáról lenézve a két szökevényt menekülés közben a metró aluljáróban...

SPOILER SPOILER SPOILER