106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • zaki
    1 pont, szóval egyenlő a cool tv-n éjjel látható zs kategóriás horror filmekkel, aha.
    bárcsak ilyen filmek lennének az én életem legrosszabb filmélményei.
    a filmet nem láttam még, de kizártnak tartom, hogy ilyen fos legyen.
  • ROCKnROLLA
    :DDD
  • grebber
    Miért vonod kérdőre? Mindenkinek más az ízlése!

Nekem pl nagyon tetszett.
  • Totti5
    Függetlenség napja szar volt??? melyik idősíkon?
  • vg
    A Föld inváziója - Csata: Los Angeles

Szar, olyan mint a függetlenség napja. 1 pont.
  • grebber
    Vantage Point.

Nagyon jó volt!
  • bexinho
    Igen, kezd idősödni, de nem is azt mondtam, hogy vállaljon olyan szerepeket, mint 30-40 éves korában. Éli könyvét nagyon vártam, de nekem egy The Road után nagyon középszerűnek tűnt.

De ha már mondanom kell neked egy jó filmet, amit Denzel W. elvállalt, és NEM akciófugare szerepben ugrál korához mérten, akkor az a film --> The Great Debaters!

Na, ha ilyen jellegű filmekben vállalna szerepet, akkor végre megint a legjobb színészek közé sorolnám. De így csak egy nagy név, ami elviszi hátán a filmet. Bár ez a vonatos alapjában nem volt rossz, de nem is nagyon van vetélytársa számomra ilyen kategóriában... bár nem is szeretem az elkolbászolt, terrorista uralom alatt lévő vonatos filmeket.
  • Shep
    Hát ez pont nem az a belepörgetünk és jó lesz film. Egyébként van vagy 3 film aminek ez a címe lehet nem is ugyanarról beszélünk :)
  • Dean Winchester
    nem , nem :D
    de a filmbe bele is pörgettem aztán nem nyerte el a tetszésemet de mondom lehet ráveszem magam, de felirattal egy ilyen filmet nem fogok megnézni...
    pl. a fastert siman megnyomtam, gondolkozás nélkül
    a cel 211 -et is megnézem mert érdekel :D
  • Totti5
    Zimmer Feri 2

ennél még a film+os zsé horrorok is többet érnek, nem is kicsit...
  • Shep
    Hát mert 5 perc alatt kb. semmi nem történt, nagyjából 20 perc környékén megy be a tag a házba na ott indulnak a dolgok. Remélem minden filmet csak 5 percig nézel :)
  • vegicsek
    A legtöbb drog dehidratál
  • Knabb
    Ja de a vízelvonót mióta használják tudattágítónak?
  • iowa19
    nem a drog az te buta hanem a vízelvonó szerek, merthogy ezek az idegenek nem is földönkívüliek, hanem az óceán mélyéről jöttek és kell nekik a víz te hólye
  • xxxpaulxxx
    Faculty - Az invázium

Hát Rodriguez papa nem már ekkor is nagy volt:D
    Hatalmas film. Picit gagyinak tűnő tini scifihorror, de aki szereti a műfajt annak tetszeni fog:D

Idegenek próbálják megszállni a földet és mindezt egy gimnázium tanári karánál kezdik... néhány szemfüles srác viszont észreveszi a furcsaságokat és összefognak, hogy túléljék az inváziót... később kiderül, hogy az ellenszer a földönkívüliek ellen a drogXD

Jó film!
    7/10
  • Dean Winchester
    a faszától messze van :D akinek bejön az a stílus annak lehet jó, de nekem nem jött be annyira :S

dragon.: én elkezdtem de 5perc utan ráhagytam :D vmiért nem ragadott meg pedig anno shep írt róla vmi ódát h milyen fasza film ,azért is szedtem le...
    egyszer lehet nekilátok de feliratosan nem fogom elszenvedni...
  • viizo
    (500) Days Of Summer / 500 Nap Nyár

Sokat vártam vele, mert mindenki agyondicsérte - hagytam hogy kicsit ülepedjen a hype. Hétköznapi történet, lány és fiú kapcsolat, egyik kedvenc színésznőm, Zooey Deschanel, hangulatos soundtrack - és egy átlagon picit felüli film, amit a sok apró ötlet dob fel.

Többen írták már, hogy a film párkapcsolatban élőknek kevéssé ajánlott, nos ez tényleg így van, nem az a párban nézős film, én is inkább egyedül néztem meg. Amin meglepődtem, hogy Zooey Deschanel ide vagy oda, egy másik színésznővel szvsz jobban működött volna a film. Zooey most is a tőle megszokott, kicsit különc, érdekes nőkaraktert hozza, de a film végére már frusztrált a karaktere. A film legjobb, és leghangulatosabb jelenete egy a musicaleket idéző, a táncos-zenés rész a parkban - illett volna a filmhez, ha több ilyet beleraknak.

Az (500) Days Of Summer érdekesen egyensúlyozó film a vígjáték - dráma határvonalon, de nekem nem ütött akkorát, mint sokaknak. Jó, jó, de...

10/6
  • Tyler1
    lassan 60 éves lesz a fickó, a korábbi akcióhős karaktereiből már kiöregedett.

meg az Éli könyve sem volt mellélövés, fasza film lett az is.
  • bexinho
    Unstoppable 6/10

Nem volt több, mint egy elszabadult vonatos film. Tony Scott és Denzel Washington következő közös filmje vajon mi lesz a metros és most a vonatos film után?... D.W. -ont sajnálom, mert régebben sokkal jobb filmekben szerepelt. Mostanában eléggé melléválaszt, vagy csak spórol nyugdíj gyanánt.
  • dragon11
    A Gyűjtő / The collector
    Összességében egy jól kitalált és ahhoz megfelelően megrendezett horror. Vannak benne nagyon jó feltalálások, amelyek a film minőségét nagyon felhúzzák, pedig a költségvetésen nem dob sokat.

Azért az elszomorító, hogy nagyon valótlan a film kidolgozása néhány esetben, de nem akarom elmondani hogy miben, mert gondolom mások is meg szeretnék nézni.:)

Értékelés: 6/10.

Viszont aki látta, ahhoz lenne 1kérdésem:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor a mentőautó felborul a legvégén amivel szállítják a főszereplőt(a betörőt), akkor mit csinál vele a Gyűjtő? Ő lesz a csali, vagy mi?
  • ProGabe #61821
    lemaradt egy kis ív a betűről, megesik :D
  • Jim Morrison
    nem DP? :D
  • ProGabe #61819
    én is most néztem meg, mégpedig közvetlenül az első rész után (az mai szemmel is 5/10)

már az első részben is volt egy kis filozofálgatás, ezt term. tovább "kellett" vinniük a második részbe is. szarul sikerült, de a látvány, - pontosabban a design - és a zene olyan szinten magával ragadott, hogy leszartam azt a hihetetlenül rosszul megírt maszlagot, amivel leöntötték ezt az egészet

6/10 LENNE, ha nem a DF zenéjét hallgatnám most is :) így simán 7 pont!
  • tigeroo
    kellékfeleség

adam sandler szánalom producer lett... kb. mint a nagyfiúk amúgy, a dialógusok szánalmasak, ahogy majdnem elröhögik magukat 1-1 benyögött poénjukon, úristen
  • viizo
    Tron: Legacy / Tron: Örökség

A moziban kimaradt, mert bár a trailere 3D-ben látványos volt, mégsem vonzott a téma. HD-ban azonban természetesen már megnézős volt, és azt kaptam, amire számítottam: egy szemnek és fülnek szórakoztató, de az elmének kevésbé impresszív filmet. Az első rész kimaradt, de szerencséra a folytatás önmagában is megállja a helyét.

A digitális világ látványa néhol elképesztő, szépen kidolgozott - amihez a Daft Punk 8 bites időket idéző, mégis nagyon stílusos zenéje pedig tökéletesen illik. Mi több, feldobja a filmet! A 'The Game Has Changed' téma a kedvenc, hihetetlen atmoszférát teremt a bitek mellé, dolgoznak a subok.

Nálam a fénymotoros verseny volt a film csúcspontja, látványban mindenképp.

Érdekes volt, hogy a film néha váltott a 21:9-es és a 16:9-es képarányok között.

Kiváló házimozi látvány- és hangdemó, azonban stílust nem teremt.

10/6
  • Dean Winchester
    én erre gondolok.:
    1987 – Az elveszett aranyváros fosztogatói (Allan Quatermain and the Lost City of Gold)
    1985 – Salamon király kincse (King Solomon's Mines)
    wiki/Richard_Chamberlain
  • tomsolo
    HINT: keress rá Richard Chamberlain-ra :)
  • bexinho
    Hereafter 5/10

Clint Eastwood első filmje, ami nem nyerte el a tetszésem.
  • acsati
    sziasztok
    nem tudom jó helyre írok-e, hát ha. keresek egy filmet, nem tudom a címét, de ilyen idiana jones féle volt, egy vízesést kellett elállitaniuk, hogy a be tudjanak menni egy barlangba ahol vmi kincs féle volt, nem tudom már pontosan, több része is volt azt hiszem. esetleg nem tudja vki mire gondolok?
  • Montanosz
    volt egy két magyartalanság, NC-nek mintha játékbaba hangja lett volna,de mindegy is mert igazad van, filmel van baj.
  • Totti5
    Yogi Bear

Jobban bejött mint több más csilli villi animációs film. Könnyed, humoros, színes és hozza a mese hangulatát. Egyszer érdemes megnézni.
  • CSOCSO
    Tangled

vegre egy jo mese!!!!!!!!!!!!!!! Igazi Wald Disney csemege!
    Vegig tetszett, szorakoztato volt, ultraszimpi karakterek. orom volt nezni!

ket bajom van a filmmel: a CGI jo de jobban orultem volna egy regi fajta rajzos filmnek, mint anno a szepseg es a szorny, a masik pedig az enekek. Jok de semmi maradando. Nem ugy mint az Aladdinnal vagy szepseg es a szornyetegnel avagy az oroszlankiralynal.

8.5/10

legjobb mese a WALL E ota
  • Prof William
    Én is hangulatok keresem de amúgy nem lesznek nagyok az elvárásaim. Ha sokat lőnek és robbantanak benne akkor + nagyszabású jelenetek akkor nekem belefér a "egyszer jó volt" kategóriába.

De ha ez sorozat lesz ( nyilatkoztak róla hogy ha sikeres lesz akkor lesz még 1-2 film )
    akkor abban mi lesz? Ha más amcsi várost mutatnak be akkor kb ugyanez lessz szóval nem éri meg... a Battle: Budapest meg nem érné meg mert akkor hamar véget érne film. + majdnem az összes többi nem amcsi város esetében.

Tokyban viszont esetleg jöhetnek a japán mechák. :)
  • REALista
    Magyar szinkronnal nem tudom mi bajod van.Semmi baj nem volt vele.a filmmel már annál inkább...:(
  • tomsolo
    Nekem a Skyline bejött. Na nem a szereplők, hanem a hangulata az inváziónak.
  • SötétBarom
    Sebaj, azért egyszer jó lesz... :/
  • Blasta
    Nehéz ugy, mert annak idején tizen X éve az ID4 nekem nagyon bejott, persze azóta már nevetek rajta (kb. 2 hete néztem meg ujra :D), ezt pedig mostani fejjel néztem, így osszehasonlítani a kettot elég nehéz.

Alapjában véve az ID4 igazi popcorn muvi volt, izgalmas, látványos, klisés, nem vette magát túl komolyan, és volt benne pár karizmatikus szinesz akik elvitték a filmet.

A Battle LA sajnos kimondottan Black Hawk Down feeling szeretne lenni, de sajnos ahhoz nem elég nyers, nem elég komplex illetve túl klisés.
    Popcorn mozinak viszont túl komoly és nem elég porgos, plusz teljesen poén mentes, illetve a szereploket nem lehet kulonosebben kedvelni, teljesen szurkék voltak nekem (a 90%-uk legalabbis).

Szóvel nehéz, ecceruen egy teljesen kozépszeru film lett, a Skyline-t azért lekorozi (mondjuk azt nem nehéz), de szerintem mint nagybetus MOZIS SZORAKOZÁS nem mukodik sajnos.
  • Montanosz
    Unknown
    na ez inkább..)
    8/10
  • SötétBarom
    Htx =)
  • Montanosz
    Féktelen harag
    hát csak 30 percet bírtam mert teljesen értelmetlen zagyvaság volt az egész, magyar szinkron 0 megint.