1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • viizo
    (500) Days Of Summer / 500 Nap Nyár

Sokat vártam vele, mert mindenki agyondicsérte - hagytam hogy kicsit ülepedjen a hype. Hétköznapi történet, lány és fiú kapcsolat, egyik kedvenc színésznőm, Zooey Deschanel, hangulatos soundtrack - és egy átlagon picit felüli film, amit a sok apró ötlet dob fel.

Többen írták már, hogy a film párkapcsolatban élőknek kevéssé ajánlott, nos ez tényleg így van, nem az a párban nézős film, én is inkább egyedül néztem meg. Amin meglepődtem, hogy Zooey Deschanel ide vagy oda, egy másik színésznővel szvsz jobban működött volna a film. Zooey most is a tőle megszokott, kicsit különc, érdekes nőkaraktert hozza, de a film végére már frusztrált a karaktere. A film legjobb, és leghangulatosabb jelenete egy a musicaleket idéző, a táncos-zenés rész a parkban - illett volna a filmhez, ha több ilyet beleraknak.

Az (500) Days Of Summer érdekesen egyensúlyozó film a vígjáték - dráma határvonalon, de nekem nem ütött akkorát, mint sokaknak. Jó, jó, de...

10/6