[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nehéz ugy, mert annak idején tizen X éve az ID4 nekem nagyon bejott, persze azóta már nevetek rajta (kb. 2 hete néztem meg ujra :D), ezt pedig mostani fejjel néztem, így osszehasonlítani a kettot elég nehéz.
Alapjában véve az ID4 igazi popcorn muvi volt, izgalmas, látványos, klisés, nem vette magát túl komolyan, és volt benne pár karizmatikus szinesz akik elvitték a filmet.
A Battle LA sajnos kimondottan Black Hawk Down feeling szeretne lenni, de sajnos ahhoz nem elég nyers, nem elég komplex illetve túl klisés.
Popcorn mozinak viszont túl komoly és nem elég porgos, plusz teljesen poén mentes, illetve a szereploket nem lehet kulonosebben kedvelni, teljesen szurkék voltak nekem (a 90%-uk legalabbis).
Szóvel nehéz, ecceruen egy teljesen kozépszeru film lett, a Skyline-t azért lekorozi (mondjuk azt nem nehéz), de szerintem mint nagybetus MOZIS SZORAKOZÁS nem mukodik sajnos.