106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól rémlik, akkor ez egy szimuláció volt, vagy mifene. Az SMS meg úgy volt, hogy egy új valóságot teremtett. Nekem rohadtul nem jött be.
-
Forráskód: Megnéztem és egyetlen gondolatom volt, h "MI VAN?" Ha valaki el tudná nekem mondani, h SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
a.) Mire emlékszik akkor ez a félberágott agyakilógó gyerek?
b.) Akkor most ha ebben a más állapotában ő megakadályoz valamit, akkor a film végén hogy van a másnapi SMS megkapás dologgal?
c.) Ő mint katona honnan van ilyen emléke/jövőképe?
d.) Az a valódi tanárember micsoda/kicsoda?
e.) Miről szól ez az egész azon kívül, h az afganisztáni hősöknek állít emléket és hazafias érzelmeket plántál az amcsik bezombizott agyába??
Örülnék, ha spoiler alatti kérdéseimre kapnék választ, mert rohadtul felbizgerélt, hogy megint ilyen titokzatos xart adnak el nekem! -
Én is láttam már olyan filmet amin ennyire felhúztam magam, csak én nem itt vezettem le a keletkezett feszültséget, írás formájában. 
De megértem.
-
Nem tetszett neki a film, legyen elég ennyi. Kicsit túlfogalmazta -
Hoz_Hun #63794 Uh.. ehhez a bejegyzéshez mellékelne valaki egy értelmező szótárt? -
Inquisitor #63793 Bakker a Pinguról meg a Mazsoláról le lehet szállni. Lehet 3 éveseknek készült mesék, de fényévekkel következetesebbek mint a mai filmes hulladék, és aljas módon még forgatókönyvük is van ... azért egy TF3-at is simán beelőznek.:D -
bcrics #63792 Neighbor
Este meglestük a csajommal, a Gyíkos résznél a maradék kedvem is elment az esti hancúrtól.
a filmről meg,:
kész katyvasz, nemrossz a Fsz. maca, tuti ráncigálja a pélót mint a félkegyelmű,..
a maszkok is faszék voltak, de mint film, kb vhol a mazsola és tádé és a Pingu között helyezkedik el vhol..se eleje se vége, semmi indíték az Ostoba részéről, a megkínzott faszi ugrál az idősíkok között de teljesen felfogni nem lehet, értelmetlen az egész,...
Gondolom ez vmi főiskolai VizsgaMunka volt, annak egész jó, a rendező gyerek így tuti sukár csávó lett a csajok előtt arra a 4-5 forgatási napra, plussz még egészen biztos ráhúzta a Gyíkra a Filmre jelentkező csajok nagy részét,
A fsz, maca meg tuti Szétcibálta a gyíkot csak hogy egy Ikon Lehessen,...de szerencsétlen annyira gáz.
Kedevnc jelenetem amikor Csönget az egyik leányzó, ajtó kinyit, és a gonosz leány a csöngető leánynak a fejét alattomosan természetesen, de mégis könnyedén, pihe-puha finoman a falhoz simítja, nem üti, Odabassza vagy vmi, nem csak Odasompolygatja a pici buksiját, erre az Ostoba Összecsuklik, természetesen mert ez van a forgatókönyvben, hogy utána mi történik vele azt már nem látjuk,..ennyi szerepét-Funkcióját betöltötte, kész..
Nah ezért megérte a Gyíkot rángatni, gratulálok..
Itt besírtam, nyüszögtem, sírtam hagyjuk abba,..de a kíváncsiság győzött mi sül ki ebből még...
most már a kötelet fonom, ezen nem fogom túltenni magam egyhamar.
Aki szereti magát felhúzni a filmeken annak Nagyon ajánlott-
Értékelés:
Pingu fényévekkel jobb. ennyi -
Osztom a véleményed.
Annyira gyenge hogy még egy Verbatimot sem ért.
2/10
Az X-Men: Az elsők viszont tetszett.
Legalább most már tiszta hogy kiből mi lesz a későbbiek során.
Wolverine-el az a poén nagyon ütött.
8/10
-
mi ez a bili a fején?:D -
The Priest (2011)
Nem volt rossz film, csak kicsit érdekes volt amikor a csaj bele akasztotta a "kötelét" a motorba és átdobta maga fölött. Amikor 1 emeletnyi magasságot ugranak, azon is meglepődtem.
Amúgy jó film volt. Csak egy kicsit hosszabb filmet vártam ettől. Amúgy gondolom lesz 2. rész is, a végén erre tippeltem, hogy lesz még egy része minimum.
7/10 -
Keménykötésűek
Sztorival nem volt gond, de kicsit több eksön elfért volna. Főleg Diesel miatt álltam neki, de ő se sokat keménykötözködött sajnos.
Ez ilyen tv-ben többször nézős, de semmi extra.
6,5/10 -
Szarni bele, tényleg néhol unalmas volt, de nekem annyira nem volt rossz film. -
Ez így van, de tök olyan film mintha lett volna egy szabad hónapja a rendezőnek és a szereplőknek két film között és úgy döntöttek hogy összedobják ezt a filmet és keresnek egy kis pénzt.:D
kb a filmből 30 perc azzal megy el hogy a vonatot mutatják alulról a sínek közül...:D -
Kinek mi...
-
Jaj rémesen gyenge film. -
Addig amíg nézed nem fogják
-
Nekem is nagyon tetszett )) Az idősíkra meg többen feljajdultak )) -
Nem tudom mikor fejezik már be ezeket a szánalmas kézi kamerás filmeket. Kezd már elég lenni. -
Forráskód
iszonyat jó film, 1 baja van h rövid, néztem volna még 1 órát
utolsó percben is olyan események történnek amire nem számít az ember
10/9
-

-
X-Men: Az elsők
Ma láttam, és totál oda voltam meg vissza! Nagyon tetszett. Aztán hazakísértem a barátnőmet, és hazajöttem. Félúton már érdekes kérdések kezdtek megfogalmazódni bennem. Később pedig rájöttem hogy kegyetlen hibák vannak benne az eddigi X-men filmek történelmét és idősíkjait nézve. Most kicsit csalódott vagyok. -
Száguldó bomba (Unstoppable)
- nagyon jó film, kellemeset csalódtam benne, izgalmas és idegfeszítő, Denzel apó megint nagyot alakít, már csak ezért is érdemes megnézni!
10/9 -
nekem is bejött, simán jó volt, hozta a mesék hangulatát.
-
Yogi Bear (2010)
Nagyon kellemes, könnyed hétvégi családi mozi. Lenyűgöző felvételek, jó poénok, jó színészek. Engem nagyon meglepett, mert tényleg jó lett. Akár többször is nézhető. Eddig mindenkinek tetszett.
Kíváncsi vagyok a második részre. -
Dean Winchester #63774 yamakasi
javascript:document.newmessage.submit();
nemtudom eddig miért nem néztem meg, kurva jó film
10/9
-
new Dredd
Karl Urban???? kámóóón...
-
The Covenant (2006)
Egyszer nézős, ipswichi boszorkány-fiúbandás tiniizé. Gyjó volt, de még egyszer nem nézném meg. Aki lazán kibír egy Bűbájos boszorkák részt, annak ajánlott, aki nem, az kerülje. Szerencsére Laura Remsey nem öltözik túl, szal. egy jó pont. Nővel érdemes megnézi, hamár (gondolom én), mert sok benne a "jóképű" hülyegyerek, így ő sem uantkozik :D.
Egyetlen értékelhető beszólás: "Harry Potter can kiss my ass." -
Dean Winchester #63771 A varázslótanonc
néha picit unalmas de aztán felpörögnek rendesen a végkifejlet meg nekem nagyon bejött :D mikor a gyürüSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nélkül is tudott varázsolni akkor pl. a hideg kirázottt
Legnagyobb hiba szerintem azSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szóval ezt nagy hibának éreztem viszont egyszer nézős filmnek elment.üldözős rész volt! Ugye varázsolunk , akkor elég lett volna fellökni az autót és kész,
10/8 -
X-Men: Az elsők
Jó volt, igazából nem bánom hogy ez volt a 2. X film ( Farkas az 1. ) amit láttam, mert ez hozta meg a kedvet a többi filmhez. Jó látni hogy is kezdődött. Végig hangulatos és izgalmas, és persze látványos. Mivel ez egy mese realitást keresni felesleges, hogy miért hangal repül... valaki ezen volt kiakadva, viszont akkor azon is kilehet hogy hogyan köpköd tüzes golyókat a csaj:) lényegtelen...
8/10
Nekiesek a többi résznek. -
-
Sapce Battleship Yamato: hát ez valami hihetetlen gagyi szar volt. Nem tudtam, hirtelen, hogy valami low-budget sorozatot nézek, vagy esetleg valami Űrgammák reloaded-et... de volt benne kis power rangerös utánérzésem is. Gagyi volt nagyon.
3/10 -
fos -
5 ponttal így is túlértékelted. ez még vmi amatőr iskolai pályázatfilmnek is kurva gyenge lenne. -
GPx8 #63765 Zimmer Feri 2
Már az első rész sem volt csúcs, de itt nem volt forgatókönyv???
5/10 -
The Arrival
http://www.imdb.com/title/tt0115571/
Hogy erről én miért nem hallottam? Ez egy fasza idegen inváziós sci-fi volt Charlie Sheennel még 1996-ból. A film második felére felpörögnek a dolgok, alieneket is látunk, baromi jó volt, mint egy jobb x-akták epizód/film. (imdb képekkel ellentétben nem fekete-fehér a film)
8/10 -
Dean Winchester #63763 Ezzel egyetértek annyi kikötéssel hogy nekem az összes tetszett viszont az előző résztől ez sokkal jobb volt! Egy percét sem untam , még a nem akció jelenetek is faszák voltak. Farkas feltűnése meglepett, viszont jó érzés volt látni :D Jól döntöttek , hogy azt a részt beszúrták
#63689: érdekes :D másnaposok szerintem kurva jó film, most a 2.rész előtt újra néztem az elsőt is! Másodszorra is fasza volt
trópusi vihart megnéztem de semmi maradandót nem nyujtott , kb egyszer nézhető és elég is belőle :D
#63683: szerintem annyira nem volt jó a film , én például alig nevettem pár részen, néha unalmassá is vált szóval 10/6 nagyon jó indulattal.
Ezek után megnéztem a távkapcsot és az sokkal jobbnak tűnt így ha az előző 6 pontot kapott akkor a TÁVKAPCS 10/8
Az amerikai
azt hittem picit pörgösebb filmet kapok erre csalódnom kellett! Ha előtte nem látom a szintén nem pörgős London filmet akkor lehet megkapta volna a 8 pontot is de így nem...
10/7.5
London Boulevard
10/8
a vége ütött , nem számítottam erre a kifejletre
Ez se volt valami pörgős de jó film volt
Az utazó
10/9
A végén a hajós jelenetnél jöttem rá a csavarra!
Fast five
10/9
Kurva jó volt , Diesel-t meglátni öröm volt ahogy a többieket is!
Rock meg egy állat !!!
A negyedik
10/9
Sok emberkének nem tetszett, nekem nagyon is bejött! A srác kutyájára eleinte azt hittem ,hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az is egy olyan lény ami majd megakarja őlni, sőt még a kocsiban való átváltozáskor is azt hittem de aztán csodák csodájára nem így történt
Zöld darázs.:
ez ilyen egyszer nézős "érdekes" kategóriájú filmeccske :D Néha nevettem a hülyeségen a lehetetlenségeken de egynek elmegy
10/8 - csak mert nem volt unalmas és folyamatos volt a cselekmény
-
Firebreather (2010)
Kellemes animációs film, némi sf/fantasy beütéssel. Amúgy a szokásos tinisztori a sráccal aki más/több, mint a többiek. De legalább többemeletes óriásmonszták püfölik egymást, szal. jópofa, főleg a faterja. -
Az a széria számomra meghalt a farkasemberes résszel azóta csak csúsznak lefelé a lejtőn. Ettől persze lehet jó az utolsó rész de bőven elég lesz az dvd-n is. -
Reg5 #63760 Miért jutott eszembe az első itteni Tranformers 3 kritika? -
Kindred Blades #63759 A leghatalmasabb film, amit valaha láttál?
Akkor bizony van mit bepótolnod.
Ingyen jeggyel néztem meg, annyit végülis megért, egész jól szórakoztam, de 6/10-nél többet nem ér.