[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
bcrics #63792 Neighbor
Este meglestük a csajommal, a Gyíkos résznél a maradék kedvem is elment az esti hancúrtól.
a filmről meg,:
kész katyvasz, nemrossz a Fsz. maca, tuti ráncigálja a pélót mint a félkegyelmű,..
a maszkok is faszék voltak, de mint film, kb vhol a mazsola és tádé és a Pingu között helyezkedik el vhol..se eleje se vége, semmi indíték az Ostoba részéről, a megkínzott faszi ugrál az idősíkok között de teljesen felfogni nem lehet, értelmetlen az egész,...
Gondolom ez vmi főiskolai VizsgaMunka volt, annak egész jó, a rendező gyerek így tuti sukár csávó lett a csajok előtt arra a 4-5 forgatási napra, plussz még egészen biztos ráhúzta a Gyíkra a Filmre jelentkező csajok nagy részét,
A fsz, maca meg tuti Szétcibálta a gyíkot csak hogy egy Ikon Lehessen,...de szerencsétlen annyira gáz.
Kedevnc jelenetem amikor Csönget az egyik leányzó, ajtó kinyit, és a gonosz leány a csöngető leánynak a fejét alattomosan természetesen, de mégis könnyedén, pihe-puha finoman a falhoz simítja, nem üti, Odabassza vagy vmi, nem csak Odasompolygatja a pici buksiját, erre az Ostoba Összecsuklik, természetesen mert ez van a forgatókönyvben, hogy utána mi történik vele azt már nem látjuk,..ennyi szerepét-Funkcióját betöltötte, kész..
Nah ezért megérte a Gyíkot rángatni, gratulálok..
Itt besírtam, nyüszögtem, sírtam hagyjuk abba,..de a kíváncsiság győzött mi sül ki ebből még...
most már a kötelet fonom, ezen nem fogom túltenni magam egyhamar.
Aki szereti magát felhúzni a filmeken annak Nagyon ajánlott-
Értékelés:
Pingu fényévekkel jobb. ennyi