[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Dean Winchester #63763 Ezzel egyetértek annyi kikötéssel hogy nekem az összes tetszett viszont az előző résztől ez sokkal jobb volt! Egy percét sem untam , még a nem akció jelenetek is faszák voltak. Farkas feltűnése meglepett, viszont jó érzés volt látni :D Jól döntöttek , hogy azt a részt beszúrták
#63689: érdekes :D másnaposok szerintem kurva jó film, most a 2.rész előtt újra néztem az elsőt is! Másodszorra is fasza volt
trópusi vihart megnéztem de semmi maradandót nem nyujtott , kb egyszer nézhető és elég is belőle :D
#63683: szerintem annyira nem volt jó a film , én például alig nevettem pár részen, néha unalmassá is vált szóval 10/6 nagyon jó indulattal.
Ezek után megnéztem a távkapcsot és az sokkal jobbnak tűnt így ha az előző 6 pontot kapott akkor a TÁVKAPCS 10/8
Az amerikai
azt hittem picit pörgösebb filmet kapok erre csalódnom kellett! Ha előtte nem látom a szintén nem pörgős London filmet akkor lehet megkapta volna a 8 pontot is de így nem...
10/7.5
London Boulevard
10/8
a vége ütött , nem számítottam erre a kifejletre
Ez se volt valami pörgős de jó film volt
Az utazó
10/9
A végén a hajós jelenetnél jöttem rá a csavarra!
Fast five
10/9
Kurva jó volt , Diesel-t meglátni öröm volt ahogy a többieket is!
Rock meg egy állat !!!
A negyedik
10/9
Sok emberkének nem tetszett, nekem nagyon is bejött! A srác kutyájára eleinte azt hittem ,hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az is egy olyan lény ami majd megakarja őlni, sőt még a kocsiban való átváltozáskor is azt hittem de aztán csodák csodájára nem így történt
Zöld darázs.:
ez ilyen egyszer nézős "érdekes" kategóriájú filmeccske :D Néha nevettem a hülyeségen a lehetetlenségeken de egynek elmegy
10/8 - csak mert nem volt unalmas és folyamatos volt a cselekmény