106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • vass17
    Egyetértek.
    Számomra már a 2. rész is unalmas volt, de a 3. rész szerintem még azon is túltett. Hiába a látványos jelenetek (ami sokszor már áttekinthetetlen), majdnem elaludtam rajta, pedig nem szokásom:)
  • precision
    Transformers 3: Dark of the Moon

elég gyenge lett... csalódtam a filmben...

4/10 avagy nem minden a CGI
  • CSOCSO
    Zimmert en is imadom, de hogy jon a Drivehoz?
  • precision
    ezzel nagyon nem értek egyet...
    a nem sablonos nem egyenlő azzal, hogy nem illik oda

a Drive soundtrackje hibátlan!
  • davidka003
    Háború a Földön is tetszett. :D
  • Sir Quno Jedi
    +1
  • Lantee
    Ilyen szempontból meg kell védjem a filmet, mert a Soundtrack az valami elképesztően hibátlan, és - legalábbis az én esetemben - az mentett meg a teljes unalomtól.

Imádom a jó filmzenét, imádom Hans Zimmert, imádom Trevor Rabint, de idén már 2 film is volt (TRON: EVOLUTION, DRIVE) ahol kifejezetten felüdülés volt hallgatni a NEM MEGSZOKOTT dallamokat. Tisztelem, hogy ilyen bátran bevállalták a szakítást a normákkal.
  • CSOCSO
    "Persze nem a megszokott, jól bevált, sablonos módon ment a zeneválasztás, mint az átlag hollywood-i filmben..."

ergo nem passzol oda:D
  • Seth
    Borzalmas film és erre nem csak az imdb értékeléséből jöttem rá, hanem saját bőrömön tapasztaltam :D
  • davidka003
    Wing Commander - Az űrkommandó

Ne higgyetek az IMDB-nek, korrekt kis film ez, én adok neki 8/10-et, nem untam, nem is volt full komoly érdemes volt megnézni.
  • dragon11

Vlki nem vágja hogy melyik film ez? Annyi a neve h F..

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nCoren lehetetlen fellelni, mivel 3db karaktert be kell írni a kereséshez.. egyéb hely?

köszi
  • tommygear
    ez is egy vélemény
  • Tyler1
    m1-en Dr. Parnassus :O az nem rossz egy közszolgálatitól.
  • Tyler1
    csak egyetérteni tudok az előttem szólókkal, engem ritkán érdekel a zene egy filmben, de a Drive-nak sztem nagyon is lényeges eleme a különleges zeneválasztás. én nagyon bírtam mindegyik ST-jét, egész más hatásai voltak a jeleneteknek, ami egy szokásos félelectro, 4 szólamú faszsággal nem jött volna ki.
  • barnie1990
    Én a zenéjét jobban szeretem, mint magát a filmet. Nem tudom honnan szedték elő ezeket a számokat, de minden nap hallgatom őket.
  • Real13
    A Drive egyik, ha nem a legjobb pontja a zeneválasztás, tökéletesen passzol mindegyik a helyére. Persze nem a megszokott, jól bevált, sablonos módon ment a zeneválasztás, mint az átlag hollywood-i filmben...
  • tommygear
    a csávó még oké, de a zene tényleg nem illik oda
  • motyodlee
    Az Audition szerintem egy egészen jó - kis beteg - távolkeleti. Egyszer meg lehet nézni, de nincs benne sok szeretni való szerintem.

A Kynodontas-t meg szerintem meg kell nézned :)
  • CSOCSO
    ezt is meselte a haverom... hogy a zenek meg a csavo pofaja tok nem oda passzol egyes jelenetekhez
  • bcrics
    Hello, Vki látta már a következő filmeket?

Meghallgatás - Audition
    Link1
    Link2

Kynodontas - Dogtooth
    Link1

• precision
    szerintem pontosan lehet tudni, hogy mi a vége :)
  • Hegi90
    Drive

Egy drámát kerestem ma estére, előtte abszolút semmit nem tudtam a filmről, most hallottam róla először.
    Két dolog ami nem tetszett:
    1: a zenéket nem értettem benne. Volt amikor nagyon passzoltak, volt amikor teljesen összezavart, mert a jelenet hangulata nálam teljesen más ingereket váltott ki, mint amit a zene sugárzott. Ezenkívül kurvára zavart, hogy a Social network egyik soundtrackjét rakták bele az egyik jelenetbe. Akaratlanul is Eisenberg jutott eszembe, ahogy ül a gép előtt...
    2: a vége nem tetszett.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lehet csak azért, mert szeretem a happy endet, vagy ezt a - nem tudjuk meg pontosan mi a történet vége- féléket

Szóval jobb film is lehetett volna.
    7.5/10
  • REALista
    Én is most végeztem vele és nekem is hatalmas csalódás volt főleg az itteni értékelések és az érthetetlen imdb-s 7.9-es osztályzat után...
  • I.C.ram
    X-Men: elsők

rég láttam ilyen bugyuta, gagyi képregényfilmet. Vér gagyi volt az egész. Facepalm.
  • Reg5
    Transformers 3

Az első másfél óra áttekerhető, felesleges jelentek garmadája. Az utolsó 1 óra élvezhető, de pár perc után a falat kapartam a "hejj de epikus" zenétől. A történet viszonylag jó volt, de ahogy az elején belekeverték a Földet az vicc.
    Lebouf meg a szőke csaj nem tudom miért volt a filmben. Amúgy csak nekem volt olyan érzésem, mint a Transformers 2-t nézném újra?

4/10
  • Guren
    Sucker Punch

visszaolvasgattam a topikban és eléggé meglepődtem. mi a jó istent néztek azok, akik 1/10-re értékelték ezt? ez a film úgy zseniális, ahogy van. látszik, hogy Snyder sokat merített animékből. én vele rendeztetném az összes anime-feldolgozást, nagyon passzol hozzájuk a stílusa.
  • ROCKnROLLA
    The strangers

Pszichothriller, végig fent tartja a feszültséget, pár érthetetlen cselekedettől eltekintve (amit a főszereplők művelnek) nagyon jó film.

8/10
  • davidka003
    Extendedben olyan mintha egy más film lenne, nagyon adja.
  • CSOCSO
    nagyon szep a film. A zene es az akcio hatalmas szerintem. Teljesen olyan mint egy eloszereplos anime.
  • CSOCSO
    ezert mondtam, hogy ha talan mar tobbet megeltem akkor majd jobban aterzem az oreg szovegeleset es lesz 10/10 is. nekem az autobaleset meg a szovegelos veg annyira nem jott be. a Driveot semmi keppen nem fogom moziban megnezni mert utalok orjongo tapsolo vihogo fekak koze beulni. Itthon is csak a BR verzioban nezem majd meg mikor kijon
  • Lantee
    Nálam még a Haunting in Connecticut és a Fourth Kind volt hasonlóan fosatós az elmúlt év(ek)ből.
  • kastil
    Insidious

Itt ajánlotta valaki, hogy ha be akarom szaratni barátnőm akkor ez nyerő.. hát, jól beszartam párszor én is :D nálam 8/10, rég láttam ilyen jó fosatást, bár ritkán is nézek. Ha esetleg valakinek még lenne ilyesmi a tarsolyában az bátran megdobhatna vele!
  • davidka003
    Ártatlan gyilkosok

Erősen 9/10-es film, nagyon ajánlom. Nagyon jó magyar film.
  • Riddick21
    Akkor most tisztelettel megkérlek (komolyan), hogy ha megnézted a Drive-ot (egy tipp: ha teheted, moziban nézd, mert a neten keringő változat máshogy van vágva, más a zenéje, tulajdonképpen nincs kész), majd mondd el nekem/nekünk, hogy miben hasonlított a Magnoliára! Őszinte leszek, a Magnolia engem sem fogott meg különösebben, nem egészen értettem, hogy miért van az egekbe magasztalva, de hogy a két filmnek mi köze egymáshoz, azt el nem bírom képzelni!

Más: azért a No Country for Old Men utolsó 5 perce szerintem fontos, pont abban van összefoglalva az egész film lényege, amit "érteni kell". Mert ez azért jóval több ám, mint egy táska pénz története, és ez nem belemagyarázás, ahogy sokan szeretik mondani. Csak nagyon röviden és borzasztó felületesen: azt meséli el, hogy az öreg seriff hogyan éli át a felismerést, hogy mai világból kikopott teljesen minden olyan érték, ami korábban meghatározta a létezést... mint pl. a becsület vagy a tisztesség. Ezért emlegeti az apját és a vele kapcsolatos álmát, ahol az öreg mutatja az utat neki a sötétségben, számíthat rá, stb.

Ezek ott vannak a filmben, csak nincsenek szó szerint kimondva. Ha valaki ezeket nem látja meg benne (nem mondom, hogy te nem láttad, nem tudom), akkor nem csodálom, ha 6-7 pontot ad csak a filmre, bár a stílus és a színészi játék miatt akkor is megérne egy 8-9-et minimum, de ezt már mindenki döntse el maga.

Viszont amit itt alattam írtak, miszerint a No Country... unalmas lenne és KISZÁMÍTHATÓ(??!!)... Ez most komoly? Látni lehetett az összecsapásokat? A főhős sorsát??? A főhős feleségének a sorsát? A pénz sorsát? Mit lehetett kiszámítani ebben a filmben? Szerintem semmit.
  • Mentol
    Sucker Punch - megnéztem még egyszer, most az extended verziót. Szerintem, nagyon jó lett!
    Leszartam a storyt, csak a hangulatra figyeltem, és nagyon elvitt a film. Ez tulajdonképpen egy musical frankó zenékkel, és látványos jelentekkel.
    Szerettem!
  • desigo
    Dettó ugyanez volt nálam is.
    Mindenki egekbe magasztalta de amikor megnéztem hatalmasat csalódtam.
    Hosszú,lassú,vontatott,kiszámítható.Ezeket éreztem a nézése közben.
    Alig adtam rá pár pontot.
    Nekem is újra kellene néznem hátha most jobban bele tudom élni magam.
  • CSOCSO
    Igy van. Sosem irtam, hogy szar lesz. Azt irtam, hogy valoszinuleg nem fog tetszeni.Azt is leirtam, hogy meg lehet ellenkezo keppen is, mivel a haverom pl a Sucker Punchot is lefikazta pedig nekem az 9/10.

Azt mondta a haverom, hogy "magnolia 2" a film. Tehat ha ahhoz a filmhez hasonlitja akkor tudom mirol beszel es valszeg nem fog tetszeni.

De ezt mar mind leirtam.... tehat tessek felfogni es nem baromsagokat irkalni es leirni meg 4 szer,hogy en elore eldontottem mi lesz.
  • CSOCSO
    No country for old men

Igen, ujra neztem es nem ertem miert huztam le annyira. 2008 ban 3/10? adtam neki ppff.. sokkal jobb volt nala!
    ( Nem szivtam be, mielott vki hulyenek nez.)

Ket dolog lehet a hatterben; akkor mindenki 10/10 adott ra. Majd mikor megneztem valoszinuleg hatalmasat csalodtam benne. Igazabol a film teljesen jo a vegeig, SEMMI bajom nem volt az egesszel az utolso 5 percig. A befejezes volt az aminel ugy ulhettem, hogy WTF? De szamomra kozel sem volt OMFG film "behugyozok oromomben mint egy tacsko" mint pl riddick anno es igazabol nekem semmi bajom ha neki ez 10/10.

Az viszont komoly, hogy ilyeneket irt riddick mert nekem az Alien vs. predator jobban bejott; "de olyannak nem, aki szerint az AvP:R jobb, mint a No Country for Old Men, mert az az én szememben egy igénytelen kutya."

(gyk: baromira szeretem az egesz alien sorozatot... annyira, hogy nalam mindegyik resz 10/10, meg a harmadik is amit masok lehuznak)

Ugyhogy annyit tudok mondani, hogy valoszinuleg az ilyen beszolasok miatt kezdtem el jobban es meg annal is jobban utalni a filmet. Pedig teljesen jo.

7/10 a jelenlegi allas szerint.

majd ha ven kutya leszek es jobban aterzem az oreg zsaru erzelmeit talan lesz majd 10/10 is.

*Szvsz ezen a filmet nincs mit nem erteni. Kuuurvara nem volt egy nagy fejtoro a sztori.
  • ROCKnROLLA
    "A film nyitójelenete az utóbbi évek egyik legjobb filmes kezdése, amelyhez foghatót nagyon régen láttam."

Hát nem tudom, többféle nyitójelenettel jött ki ez a film? Mint a Paranormal activity befejezései? Mert hogy egyáltalán nem volt egetrengető. Egy buszmegálló jobban felizgat, mint a nyitójelenet...
  • Oszi
    DRIVE kritika

Írtam egy kritikát erről a remekműről, szerintem egyértelmű 10/10!