1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Riddick21
    Akkor most tisztelettel megkérlek (komolyan), hogy ha megnézted a Drive-ot (egy tipp: ha teheted, moziban nézd, mert a neten keringő változat máshogy van vágva, más a zenéje, tulajdonképpen nincs kész), majd mondd el nekem/nekünk, hogy miben hasonlított a Magnoliára! Őszinte leszek, a Magnolia engem sem fogott meg különösebben, nem egészen értettem, hogy miért van az egekbe magasztalva, de hogy a két filmnek mi köze egymáshoz, azt el nem bírom képzelni!

Más: azért a No Country for Old Men utolsó 5 perce szerintem fontos, pont abban van összefoglalva az egész film lényege, amit "érteni kell". Mert ez azért jóval több ám, mint egy táska pénz története, és ez nem belemagyarázás, ahogy sokan szeretik mondani. Csak nagyon röviden és borzasztó felületesen: azt meséli el, hogy az öreg seriff hogyan éli át a felismerést, hogy mai világból kikopott teljesen minden olyan érték, ami korábban meghatározta a létezést... mint pl. a becsület vagy a tisztesség. Ezért emlegeti az apját és a vele kapcsolatos álmát, ahol az öreg mutatja az utat neki a sötétségben, számíthat rá, stb.

Ezek ott vannak a filmben, csak nincsenek szó szerint kimondva. Ha valaki ezeket nem látja meg benne (nem mondom, hogy te nem láttad, nem tudom), akkor nem csodálom, ha 6-7 pontot ad csak a filmre, bár a stílus és a színészi játék miatt akkor is megérne egy 8-9-et minimum, de ezt már mindenki döntse el maga.

Viszont amit itt alattam írtak, miszerint a No Country... unalmas lenne és KISZÁMÍTHATÓ(??!!)... Ez most komoly? Látni lehetett az összecsapásokat? A főhős sorsát??? A főhős feleségének a sorsát? A pénz sorsát? Mit lehetett kiszámítani ebben a filmben? Szerintem semmit.