106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    LOL :DDD

Hello,

Ki tudja mi a cime annak a filmnek, amiben egy fekete maszkos-kopenyes csákó világitos karddal gonoszkodik és végul kiderul, hogy a foszereplo crác apja?
  • Blasta
    Nézd meg ujra a 2.-at csocso, az én szememben is megszepult az évek során és nem csak az alien komponya miatt.
  • Tyler1
    jaa, csak a HC bezavart :D

#66625: tuti adaptálták, de itt többnyire a nyugatról lopott ötletekből is kurvaszar végterméket hoznak össze. ez egy üdítő kivétel.
  • Police88
    Nekem is nagyon tetszett a film csak (ha emlékezetem nem csal) a forgatókönyv amerikai volt vagy talán van is egy ilyen amerikai film? Ahogyan viszont megcsinálták az zseniális.
  • Dynamic
    Mert az utóbbi évek egyik legjobb magyar filmje. Nemcsak szerintem, hanem úgy általában a kritikusok szerint is.
  • bcrics
    Pontosan ezt mondom én is:)
  • Tyler1
    ???
    Kiválóan hozta a karakterét, nem volt mű, meg túljátszott. Nagy Ervin mellett ő volt a legjobb a filmben.
  • desigo
    Super 8

A gyerekeket vitték el a hátukon a filmet.
    Szerethető karakter egytől egyig.
    Az élőlény a katonaság a tanár kevés szereplése mind mind sokat ront a filmen.
    A hang és a zenék viszont profin lettek összerakva.

6/10
  • daver88
    The Dept (Az adósság)

Nem volt rossz, de valahogy nem is ragadott magával.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A vége pedig abból a szempontból érdekes lett, hogy vajon ha a levél megírása előtt meglátja a doktort, akkor is nyilvánosságra hozza az igaz történetet?? Mert ugyebár így a saját lányával is egyrészt kitolt a könyve miatt, azonban a lelkiismerete viszont megnyugodhat. Még egy fél órát szentelhettek volna ennek a kibontására...
    6/10

Contagion (Fertőzés)
    Hát hát...hiába a jó szereposztás, valahogy ez inkább dokumentumfilm lett. Egy-két tanulságon kívül nem nagyon lehet értékelni, valahogy nem tudták átadni annak a súlyát, ami egy ilyen járvány kitörését követheti. Vagy csak nekem nem jött át!? 4/10

Warrior
    Valaki írta itt korábban, hogy egyik karakternek sem drukkolt már a végén. Sztem pedig az történt, hogy zseniálisan bemutatták mind a két karaktert, és egyszerűen nem tudta eldönteni, hogy kinek drukkoljon...én is így voltam vele, végülis mindegy ki nyeri, mind a ketten megérdemlik...Remek volt végig, hangulatos, ahol kellett pörgött, ahol a drámaiságnak kellett lennie, ott az volt. Sztem sem volt idén eddig jobb film ennél (bár már nem is hiszem hogy lesz), bár sztem nem fog Oscar kapni, de még Globe-ot sem...9/10
  • bcrics
    És kulka mit játszott benne te jó ég, inkább még 2 human centipide mint a homo kulka.
  • Tyler1
    Kaméleon

És igen, van még remény a magyar filmiparban. Az egyik legjobb magyar alkotás, amit láttam. Remek sztori, jó forgatókönyv, minőségi színészet, jó csavarok. Persze korántsem tökéletes film, tele van kisebb-nagyobb hibákkal, mind rendezői, mind színészi téren, ez valahogy mégsem zavart, mert már-már nyugati színvonalat idéző minőséget láthattam hazai csomagolásban. Egyedül Hámori Gabriella lógott ki nagyon sztem, és a körülötte zajló elvontatott romantikázás.
    Kérem szépen ilyen filmeket még, és ne 3D-s, amerikai "sztárokkal" telehányt baromságot, aminek sikerült újabb szégyenfoltot hagynia a hazai filmgyártásban.
    8/10
  • morcosqtya
    The Last Winter (2006)

Mert végülis mi az olaj? Több millió éves állatok és növények maradványai a múltból... Sírrablók vagyunk.
    Van odakint valami. Láttam.
    Ezt akartam neked elmondani. Most megmutatom..

Egy adagnyi The Thing-es fagyos sarkköri alaptábor-hangulat (szörny nélkül), egy konfliktus ember és ember között, és egy konfliktus az ember és a természet között. Feszültség. Rejtély.
    Remek vágóképek, kiváló jellemrajzok, jó színészi játék és operatőri munka.
    Ez a mozi gyaníthatóan azért kap kevés pontot az IMDB-n mert kirobbanó akcióra felkészült emberek nem kapják meg a Cobra11-es robbantásokat, a CGI szörnyeket, a hullánkénti 10 liter vért, lényegében eltúlzott akciók (és eltúlzott CGI) nélkül pusztán HITELES mennyiségben elénk adagolt eszközökkel, cselekménnyel, atmoszférateremtéssel, háttérhangokkal, dialógussal, elejtett félmondatokkal, hangsúllyal dolgozik. Nagyrészt dráma/thriller. Maximálisan kihasználtak a szerepek, és a színészi játék. A Last Winter egy "könyv", a képernyőn elénktárva.
    Egy teljesen visszafogott és műfajában "hiteles" thriller, amit csak úgy szabad megnézni, ha az ember nem vár hollywoodi csinnadrattát, hanem egy TÖRTÉNETRE készül fel. Egy novellára.
    Az utolsó képsornál a csattanónál vizuális értelemben "elharapták a nyelvüket" a készítők.
    Itt két lehetőségük lett volna: egyrészt egy nagyon erős képsort berakni a végkifejletről (eladhatóbb a film), másrészt nem mutatni semmit (művészibb és olcsóbb).
    Köztes megoldás itt nem működött volna.
    Vitatható, hogy jól döntöttek-e, ebben nem vagyok biztos, de gyanítom sokakat felidegel a dolog.
    Így egy erős 8/10.
  • desigo
    Intouchables (Életrevalók)

Francia feliratos vígjáték.
    Semmi jóra nem számítottam mikor beültünk rá de maximálisan pozitívan csalódtam.
    Egy gazdag de tolószékbe került,magatehetetlen pasi és egy vicces,szórakoztató csóró srác története.
    Annak ellenére,hogy végig humoros a film mégis végig éreztem a szerencsétlen helyzet miatt kialakult elkeseredettséget,magányosságot.
    Megindító egy film,ajánlom mindenképp.

9/10
  • Inquisitor
    Ja tényleg, köszi a javítást. Azt azért el kell mondanom, hogy pl. operatőri munka jó benne, vagy a díszletek és ruhák. De mind film a legnagyobb fos amit életemben láttam.
  • Real13
    Álom.net, nem szerelem, de ettől függetlenül igaz :)
  • Inquisitor
    Privát vélemény, hogy a teljes magyar filmgyártás, kezdektől máig, egyetlen résztvevője sem tudott annyira rossz filmet csinálni, mint a Szerelem.net
    Az überelhetetlen ;)

Borzasztó forgatókönyv, idóta sztori (mennyire reális egy kvázi kaliforniai környezetből balatonpartra ültetet körnezet?), tehetségtelen szinészek élükön a "főhősnővel", akit máshol még a teljes stábbal lefeküdve (lásd Fergeteges Forgatás) is maximum egy Dobó Kata féle 1.5 másodperces mellékszerepet kapott volna ahol átgörkorizik valaki háta mögött ...
  • Inquisitor
    Lehet a WTF oka az, hogy egy sokak által elmúlt húsz év egyik legjobb magyar filmjének kikiáltott mozira indoklás nélkül leírta a legrosszabb magyar film?
    Én nem láttam, de éppen elég sok véleményt olvastam róla. Ez itt most nem arról szól, hogy neki tetszett vagy sem.
  • Police88
    szétröhögtem rajta az agyamat :D
  • viizo
    Test-Csere / The Change-Up

Klasszikus felállás: két barát, a családos, karrierista ügyvéd és az egyik napról a másikra élő szingli pasi testet cserélnek. Mivel jókat olvastam a filmről, gondoltam nagyon nem foghatok vele mellé, bár Ryan Reynolds és a másik főhős nem a szívem csücskei. Nos ismét sikerült egy humort jobbára nélkülöző vígjátékot kipréselnie az álomgyárnak. Hiába ugyanaz a rendező, aki az amúgy egészen jó Ünneprontók Ünnepét rendezte, ezúttal alaposan mellélőtt. Erőltetett helyzetkomikumok, teljesen valószerűtlen szituációk (amik nem működnek), nyűglődés az egész. Pedig lehetett volna akár jó is.

10/4
  • Viktorr
    Köszönöm!!:)
  • davidka003
    Vaklárma
  • viizo
    Vaklárma (1989)
  • Viktorr
    Hello
    Kitudja mi a címe annak a filmnek,amiben egy néger manusz süketet egy fehér pedig vakot játszott?
  • Tikal #66605
    a 2. preadator nem jön be, de az újak igen, ahol tinidzsérek mentik meg a világot, a hadsereget meg két perc alatt legyilkolják az alienek, :DD
  • grebber
    WTF miértjét nem értem!Fejtsd ki!
  • Sir Quno Jedi
    Salt ügynök

Na ez egész jóak volt. Még néha egy kicsit engem is meg tudtak már-már lepni. Most már csak a második részre leszek kíváncsi (ha lesz).
  • jhetedikj
    Zöld Lámpás

Jó kis mesefilm volt, pont így karácsonyra való. :)
  • tigeroo
    csizmás kandúr.

volt 1-2 jó pillanata, meg a zenék. tipikusan az a film amit 2x gyorsítással végig lehetne darálni mert a plot/szöveg annyira felesleges adalék szinte.

szal csak azt akarom mondani hogy ez belefért volna egy fél órás minifilmbe is :D
  • Dynamic
    "A nyomozó - Na ez az a magyar film ami eddig a leggyengébb volt amit valaha láttam."

WTF?
  • Totti5
    Robotzsaruból a 4től felefele büntet:DDD 3 még nézhető volt.
  • desigo
    A rövidfilm jó volt de a szinkron nem nagyon tetszett...
  • morcosqtya
    Jégkorszak - Állati nagy karácsony

Aranyos rövidfilm, kellemes, mozgalmas, közepesen vicces, papírforma szerint.
    8/10
  • CSOCSO
    Az elso meg csak csak de a masodik szerintem borzalmasan gagyi volt. kb mint a robotzsaru 3
  • Tikal #66595
    Mondjuk az első kettő? Swarci meg danny glover, meg egy véres sztori. kell még valami? nem.

A requiem ultra szar volt pl, most komolyan, miért kellett tinédzserek köré szőni a filmet? lol
  • Guren
    szerintem az Predator 2 rémes volt. az egyetlen értékelhető dolog, amire emlékszem a filmből, az az alien koponya.
  • TaRka0107
    Ezek a kis rövid értékelések jók amikor keresek gyorsba egy egyszernézős filmet!
  • viizo
    Predator 1: 10/10, kult
    Predator 2: 10/8
    Predators: 10/7

AvP: 10/4
    AvP2: 10/nézhetetlen

:o :)
  • grebber
    Na újabb adagom:

Crazy stupid love - Frankó vígjték volt!
    Thor - Nekem tetszett remélem lesz folytatása!
    A kísérő - Hát nem tudom ehhez kell egy lelkierő az biztos!
    Dantes inferno - Nemtudom mennyire kötődik a játékhoz,de majd csekkolom azt is!
    James bond a quantum csendje - Frankó volt bár M alakítása nem volt most szimpi!
    Tökéletes teremtmény - Gyenge volt szerintem ,de a csaj tetszett benne :D
    Bag of bones - Kellemes volt!
    Little murder - Ezt a történetet már nem egyszer ellőtték.
    A nyomozó - Na ez az a magyar film ami eddig a leggyengébb volt amit valaha láttam.Bár megvolt a maga groteszk feelingje az a főszereplő meg lol.
    Közösségi háló - Faintos volt.
  • tigeroo
    az hogy végül mindig az ember volt a középpontban az avp filmekben... miért nem lehet egy olyat amiben csak ők vannak, akár 1 kumma párbeszéd nélkül? jahogy azt nem kamázná a tömeg...
  • CSOCSO
    Nem ertem mi a baj az AVP vel.
    Nem egy nagy szam film de melyik predator film volt hudejo? Szerintem egyik sem.