1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • daver88
    The Dept (Az adósság)

Nem volt rossz, de valahogy nem is ragadott magával.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A vége pedig abból a szempontból érdekes lett, hogy vajon ha a levél megírása előtt meglátja a doktort, akkor is nyilvánosságra hozza az igaz történetet?? Mert ugyebár így a saját lányával is egyrészt kitolt a könyve miatt, azonban a lelkiismerete viszont megnyugodhat. Még egy fél órát szentelhettek volna ennek a kibontására...
    6/10

Contagion (Fertőzés)
    Hát hát...hiába a jó szereposztás, valahogy ez inkább dokumentumfilm lett. Egy-két tanulságon kívül nem nagyon lehet értékelni, valahogy nem tudták átadni annak a súlyát, ami egy ilyen járvány kitörését követheti. Vagy csak nekem nem jött át!? 4/10

Warrior
    Valaki írta itt korábban, hogy egyik karakternek sem drukkolt már a végén. Sztem pedig az történt, hogy zseniálisan bemutatták mind a két karaktert, és egyszerűen nem tudta eldönteni, hogy kinek drukkoljon...én is így voltam vele, végülis mindegy ki nyeri, mind a ketten megérdemlik...Remek volt végig, hangulatos, ahol kellett pörgött, ahol a drámaiságnak kellett lennie, ott az volt. Sztem sem volt idén eddig jobb film ennél (bár már nem is hiszem hogy lesz), bár sztem nem fog Oscar kapni, de még Globe-ot sem...9/10