Mit olvasol mostanában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Alexandra Online webshop-a igen kedvező áron sikerült hozzájutni Steven Erikson : A Malazai Bukottak Könyvének regéje pár kötetéhez, viszont az első ( A Hold udvara) és a harmadik ( A jég emlékezete ) kötetet én sehol nem találom. Esetleg valakinek ötlete, hogy honnan tudnám megszerezni ezt a 2 kötetet?
Utoljára szerkesztette: krisz073, 2014.08.21. 15:49:11
Egyik kedvenc érdeklõdési területem az életek közötti élet.
Ez a könyv ismerkedõknek szól, de mivel már elég sokat tudok a témáról, így nekem kicsit lassú. De már végigolvasom, hiszen a végéig nem lehet tudni, mikor jön olyan információ, ami tovább tágítja a látókörömet.
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
A bárányok hallgatnak
George R. R. Martin: Királyok csatája
Kardok vihara
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Meglepõen élvezem...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
E-olvasóra letöltöttem majdnem az összes Kinget, amit eddig nem olvastam, két napig csak azon szenvedtem, hogy melyikkel folytassam a sort... First world problems
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ja igen, elõtte még Aldous Huxley: Pont és ellenpont címû regényét is elolvastam.
★★★★★
Nekem nem igazán tetszett.
★★★★★
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Még csak most kezdtem, de érzem hogy tetszeni fog! <#smile>#smile>
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Tegnap olvastam el. Olvasta itt valaki más is esetleg? Azért kérdezem, mert ebook formában olvastam és ennyi betûhibát nem láttam még könyvben (magyar fordítás), mint amennyi ebben volt. Nem tudom, hogy a nyomtatottnál jobb-e a helyzet.
Egyébként egy nagyon jó kis katonai sci-fi, ami kegyetlen valójában mutatja be az emberi természetet, ellentétben sok más sci-fi mûvel, ahol az emberek (irreális módon) nagy békében élnek (szinte) az összes földönkívüli fajjal.
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
---------
Most éppen ezt - Fekete István: Zsellérek
Az elsõ könyvön vagyok túl, elég felkavaró.
A szerelem nem vak, hanem teljesen hülye.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
A mû 37 részes folytatásban jelent meg 1926-ban a Magyarság c. napilapban Maderspach Viktor (1875-1941) tollából. A kiváló vadász, sportember, értelmiségi, az erdélyi magyarság egyik kiemelkedõ alakja több mûben is közreadta élményeit. Harcolt az elsõ világháborúban, a Székely Hadosztályban is, és fegyveresen kényszerült menekülni az oláhok elõl hazájából, majd komolyan kivette a Sopron és környékéért folytatott harcokban a részét, majd egészen Budaörsig kísérte IV. Boldog Károly királyunkat, ahol szintén keményen helytállt. (...)
...Maurice Paléologue a háború, a cárizmus alatt a francia köztársaság nagykövete Szentpétervártt (ne felejtsük el: most Leningradnak hívják), a nyugati kultura, a latin kultura követe a különös, rejtélyes, nehezen átfogható és felmérhetõ, félig ázsiai, félig nagyon is keleti szláv birodalomban. Három évig ült ott idegen éghajlat alatt, idegen faj emberei között, alkalmazkodik idegen szokásaikhoz, kutatja idegen lelküket. Mint elõretolt õrszem: figyel, tanul, hallgat és szükség szerint cselekszik. Ami udvariassága, kedvessége, hallgatása, jómodora, simasága alatt, mindaz alatt, amit egy diplomatán kívülrõl megláthatunk, van: azt elolvashatjuk ebben a több mint ezeroldalas naplóban. A napló õszintének látszik, nem valószínû az antedatálás, érdekes és fordulatos, néha izgalmas. Kétszer olvastam el.
Mindaz, ami benne történik, immár tizenegy–tizennégy éves, most úgy olvasódik, mint valami regény, vagy dráma, néha ráismerünk az eseményekre, néha elcsodálkozunk, hogy ez volt, errõl mi mitsem tudunk, hogy a külsõ események alatt ilyenek huzódtak meg. Közben a könyv egyáltalán nem irodalom, egy percig sem az, ami nagy elõny. ...
Kétes üzletek, erõszakos módszerek. A világ leghíresebb magánhadseregének története
Ide mit lehet írni?
http://www.libri.hu/konyv/testbeszed-1.html
http://www.libri.hu/konyv/beszedes-testek.html
Önfejlesztés céljából tökéletesek 😊
Jobban érdekelnek az ilyen ismeretterjesztõ könyvek mint pl. a szépirdalom. Ha valakinek van valami tippje, tanácsa.. szivesen fogadom 😊
http://konyvmolyok.blogspot.hu/2009/01/murakami-haruki-vilgvge-s-kemnyre-ftt.html
A
Excerpt From: Jean-Claude Ayerdhal & Dunyach. “Halott Csillagok.” Jean-Claude DUNYACH, 2011-12-19T23:00:00+00:00. iBooks.
This material may be protected by copyright.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/580335514/
Ritka mikor egy délután/este alatt végzek egy könyvel, de ez kibaszott jó volt!!!
Most a másik topicban az asztalon láttam a Gomora címû könyvet az olasz maffiáról, így ma a könyvtár is utamba esett érdekesnek tûnik...
John Gribbin: A multiverzum nyomában
John Lukacs: A második világháború öröksége
David Stafford: Végjáték (a második vh. utolsó napjai)
A nagy terv különösen érdekes, érdemes elolvasni. 😊
Jezsuiták végnapjai
Az egyház hatalmáról, és a "felvilágosodásnak" köszönhetõ rendszerváltozáshoz vezetõ útról. Jó könyv.