Mit olvasol mostanában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hihetetlen jó könyv, ajánlom mindenkinek!
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ugye egy pár hete megjelent hivatalosan is magyarul a Halo:Reach bukása címû könyv. Anno mivel a fan fordítást olvastam, annyira nem izgatott fel a hír, ennek ellenére meg fogom venni.
A lényeg. Beszéltem a kiadóval, úgy tûnik hogy az összes Halo könyv kiadásra kerül 2012-ben. A 2. rész már most jött volna karácsonykor, de az EA kicsit bekavart, így csak januári megjelenés lesz. Fordítás már kész van, ahogy a borító is.
My streams: https://beam.pro/oriic
más?😄
Szerintem egész laza kis mû. Szerintem egyszer megéri elolvasni.
Érdekesen kezdõdött, de azóta nem történt semmi😄
200. oldal körül járok, folyik a nyomozás, remélem azért még felpörög 😊
"The trees move. Do you not see it?"
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
btw Nemes István mûveit tényleg érdemes olvasgatni, zseniális író, amolyan "modern korunk Rejtõ Jenõje"... fõleg h az írási stílusuk is nem kicsit hasonlít szerintem egymásra <#eljen>#eljen>
na meg a Káosz-ciklus (az pont John Caldwell néven) Skandar Graun-nal a fõszerepben ugye... <#vigyor1>#vigyor1>
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Olvasmányos könyvekre nem sok idõm van. Van itt a Lovashadsereg címû kis könyvecske. Azt régóta el akarom olvasni. (kivégezték az írót emiatt a könyv miatt)
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
majd írj róla, vagy ha már olvastál tõle akkor arról 😄
Ide mit lehet írni?
Bár gondolom emiatt most nagyobb tömeg van a könyvesboltban, de azért biztos nincs kígyózó sor 😄
Ha minden könyvre vonatkozik ez az akció akkor most érdemes azokat az áhíott sikerkönyveket venni amik magasabb áron kelnek el mint a többi könyv. Legjobb az lenne ha a kedvezményekbõl összejönne 1 könyv ára 😄
De ha péntekig nem tudsz feljönni Pestre akkor sincs sok minden veszve, feltéve hogy ne irtózol a online vásárlástól mivel ha online áruház veszed akkor is jár a 20% kedvezmény. 😊
De én egyszer megnézném milyen Stephen King viselkedése élõben 😊 Így viszont a könyveit nézegetem majd itthon, mivel veszek párat.. van mit kiolvasnom tõle 😊 Szeretem azt a kreativitást amit felvonultat. Plusz nagyon jók a karakter ábrázolások. Legalább jókor jött ez a leárazás 😄
De sajnos ezt a közönség találkozót, majd máskorra várhatjuk ( bár remélem,hogy lesz ) most 20 százalékkal occóbb minden 😊
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
Viccet félretéve biztos valami nagy dolog lehet ha visszaszámlálás van. Remélem 50%os leárazás lesz a posztapokaliptikus könyvekre 😄
Viszont most van valami visszaszámlálás. Amirõl szintén semmit nem tudok 😄 De remélem,hogy nagy leértékelések lesznek.
Nagyon át tudják adni a hangulatot ezek a közeljövõben játszódó katasztrófás könyvek.
Ilyenekre mostanában miért nincs akció? 😄
anna a metro 2033-ról olvastam és elég bizalomgerjesztõ könyvnek tûnik!
Amit láttam a Libriben az a World War Z..4000Huf...de hát muszáj lesz megvenni mert én nagy zombi rajongó vagyok, imádom a poszt apokaliptikus szférában játszódó történeteket.
Szerencsére a játékért nem kellett annyit utazgatnom mint a könyvért. 😄
Klasszikus!
Bár azt nem értem,hogy egy olyan helyen,hogy Libri miért nem lehet kapni...pedig lenne rá kereslet szerintem.
csak a film miatt olvasom ki. (bár a filmet Mechanikus Narancsnak hívják)