Mit olvasol mostanában?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mihail Bulgakov: A Mester és Margarita

Hihetetlen jó könyv, ajánlom mindenkinek!

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

FERNANDO ALONSOROL EGY KÖNYVET!(:
orichalcos
Ha valakit érdekel:

Ugye egy pár hete megjelent hivatalosan is magyarul a Halo:Reach bukása címû könyv. Anno mivel a fan fordítást olvastam, annyira nem izgatott fel a hír, ennek ellenére meg fogom venni.

A lényeg. Beszéltem a kiadóval, úgy tûnik hogy az összes Halo könyv kiadásra kerül 2012-ben. A 2. rész már most jött volna karácsonykor, de az EA kicsit bekavart, így csak januári megjelenés lesz. Fordítás már kész van, ahogy a borító is.

My streams: https://beam.pro/oriic

kedvenc író egyike 😊
más?😄
Dean R. Koontz - Jégcsapda
Szerintem egész laza kis mû. Szerintem egyszer megéri elolvasni.
tudtok mondani olyan krimiket/thrillereket amik havas helyszínen játszódnak?
<#eljen>
Rage47
Trónok harca
Stephen King - Borzalmak Városa
Willenbrock
Körülményes ez a netes könyvrendelés,azt hittem annyi lesz hogy megadom a bankkártyám kódját aztán hozzák is,de nem.Számlára kellett utalni,kénytelen voltam bankba menni mert elektronikusan sem tudtam a bankomon át utalni mert ahoz valami kódokat kellett volna kérni a banktól elõbb.Hihetetlen,itt az internet hogy egyszerûbb legyen,erre csak be kell slattyogni a bankba egy nyomorult átutalásért.Múltkor egy programkiegészítõt rendeltem külföldi oldalról,beírtam a bankkártya számát és annyi volt,pár perc után jött a visszajelzés hogy tranzakció megtörtént és már le is tölthettem a cuccot.Miért nem csinálnak egy rendelõi webes felületet hogy egyszerûbb legyen?

Willenbrock
Én ezt a könyvet megrendeltem elõreutalással de nem is kértek bankkártyaszámot,akkor hogy utaljam elõre nem értem.

Graham Hurley - Sötétség

Érdekesen kezdõdött, de azóta nem történt semmi😄
200. oldal körül járok, folyik a nyomozás, remélem azért még felpörög 😊
Calver
szívesen 😊 arra készülj, h eléggé sötét és szemét humorú könyv, viszont szerintem életemben nem röhögtem semmin annyit <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

chhaya
Azt hiszem felveszem ezt is az elolvasandók listájára, köszi a tippet. 😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Calver
*antihõsnek

Calver
jaja <#hawaii> Fürge Calver kb az legzseniálisabb ööö... antihõs? na jó, legyen inkább simán "fõszereplõ", az antihõs van egy pozitív "csengése" is <#bohoc>
btw Nemes István mûveit tényleg érdemes olvasgatni, zseniális író, amolyan "modern korunk Rejtõ Jenõje"... fõleg h az írási stílusuk is nem kicsit hasonlít szerintem egymásra <#eljen>

chhaya
Csak nem ebbõl van a nicked is?😄

Calver
az nem rossz, bár Jeffrey Stone/John Caldwell/Nemes István-tól szvsz a legütõsebb az Élõhalott Balladája <#nezze>
na meg a Káosz-ciklus (az pont John Caldwell néven) Skandar Graun-nal a fõszerepben ugye... <#vigyor1>

chhaya

kakimakifsz
Ezt :S:S

Olvasmányos könyvekre nem sok idõm van. Van itt a Lovashadsereg címû kis könyvecske. Azt régóta el akarom olvasni. (kivégezték az írót emiatt a könyv miatt)

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Baldacci könyveivel mindig szemezek, de még nem mertem bepróbálni, pedig a stílusa bejönne biztos😊

majd írj róla, vagy ha már olvastál tõle akkor arról 😄
Holnap kezdem: David Baldacci: A bosszú, utána pedig: W.E.B. Griffin_ Lövészek.

Ide mit lehet írni?

amúgy John Grisham-Fellebbezés pörög most
Hát most nem volt kígyózó sor, de már voltam úgy a libriben, hogy kígyózót a sor. Szerintem azért menj minél hamarabb nehogy elfogyjon a könyv.
Le kell nézni 😄
Bár gondolom emiatt most nagyobb tömeg van a könyvesboltban, de azért biztos nincs kígyózó sor 😄
Ha minden könyvre vonatkozik ez az akció akkor most érdemes azokat az áhíott sikerkönyveket venni amik magasabb áron kelnek el mint a többi könyv. Legjobb az lenne ha a kedvezményekbõl összejönne 1 könyv ára 😄
hullabaloo
Hamég a szállítási költségre is tennének 20% kedvezményt, az már maga lenne a kánaán 😄

Sajnos lefogsz késni mert csak Péntekig van ez az akció.
De ha péntekig nem tudsz feljönni Pestre akkor sincs sok minden veszve, feltéve hogy ne irtózol a online vásárlástól mivel ha online áruház veszed akkor is jár a 20% kedvezmény. 😊
És nem tudjátok, hogy meddig tart ez az akció??? Én csak a jövõ héten fogok tudni felmenni pestre valószínûleg, (nálunk nincs libri) jó lenne ha nem késnék le róla, mert kellene pár jó kis könyv.
Igen az összes könyvre vonatkozik a kedvezmény. Megyek is bevásárolni már karácsonyra is, meg lesz egy-két szülinapos is, akik imádnak olvasni. 😊
Rage47
Trónok harca
hullabaloo
Nem tudja valaki, hogy a Libris 20%-os akcióban minden könyvet meglehet venni kedvezményezett áron?

kakimakifsz
Bakai... Gyakorolókönyv a felsõfokú német nyelvvizsgához

Õ jó könyveket ír 😊
De én egyszer megnézném milyen Stephen King viselkedése élõben 😊 Így viszont a könyveit nézegetem majd itthon, mivel veszek párat.. van mit kiolvasnom tõle 😊 Szeretem azt a kreativitást amit felvonultat. Plusz nagyon jók a karakter ábrázolások. Legalább jókor jött ez a leárazás 😄
pl. Bret Easton Ellis 😊
monkeymajom
Hát én valami nagyon elvont íróval találkoznék aki olyanokról írt,hogy az már beteges és ember magától ilyet ki nem talál...nagyon gyorsan akartam ilyen írót mondani de most nem jut eszembe 😄 Érdekelne,hogy mik zajlanak le egy ilyen ember fejében vagy éppenséggel mik nem.
De sajnos ezt a közönség találkozót, majd máskorra várhatjuk ( bár remélem,hogy lesz ) most 20 százalékkal occóbb minden 😊

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

Ti melyik külföldi vagy magyar íróval találkoznátok? Nekem is tetszene az ötlet, ha valamelyik kedvenc íróm jönne, bár azzal is beérném, hogy ha "csak" valami nagyszabásu leárazás lenne.
Egy író-olvasó találkozó biztos több embert vonzana, mint bármi más. Természetesen azoknak leginkább, akiknek szenvedélyük az olvasás.
monkeymajom
Tuti,hogy valami születésnapi programfüzér lesz Libri módra. A 20 év az olyan kerek és az olvasás megint teret hódít magának. (legyen az elektronikus vagy klasszikus értelemben) Én biztos kedveskednék az olyan lelkes olvasóknak,mint jómagam a Libri részérõl. Szóval valami kuriózummal elõállhatnának! Valami rendhagyó születésnappal...akár egy külföldi író meghívása és a közönség találkozása....hmm....értékelném!

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

Már lassan mindenhol van törzsváráslói kártya. Már csak a sarki abc-be kéne vip kártya. 😄
Viccet félretéve biztos valami nagy dolog lehet ha visszaszámlálás van. Remélem 50%os leárazás lesz a posztapokaliptikus könyvekre 😄
monkeymajom
Általában ha neten rendelsz mindig kapsz valamennyi akciót. De a Libriben van törzsvásárlói kártya is. Bár azt nem tudom,hogy mûködik..múltkor kérdezték,hogy szeretnék-e de én hülye annyira rohantam,hogy már csak az utcán jutott eszembe,hogy kérdezett valamit. :\
Viszont most van valami visszaszámlálás. Amirõl szintén semmit nem tudok 😄 De remélem,hogy nagy leértékelések lesznek.

Ez a stílus nekem is feszik 😊
Nagyon át tudják adni a hangulatot ezek a közeljövõben játszódó katasztrófás könyvek.
Ilyenekre mostanában miért nincs akció? 😄
monkeymajom
éppen ez az...ha lenne...mind1. A lényeg,hogy beszereztem elektronikusan 😛

anna a metro 2033-ról olvastam és elég bizalomgerjesztõ könyvnek tûnik!
Amit láttam a Libriben az a World War Z..4000Huf...de hát muszáj lesz megvenni mert én nagy zombi rajongó vagyok, imádom a poszt apokaliptikus szférában játszódó történeteket.

z99999
ha lenne, akkor kiraknák.

Pszt.

Én a metro 2033-at szeretem nagyon. Most csináltak belõle pc-re és konzolra játékot a könyvbõl de az nem lett rossz. Néhány adaptációt nagyon elrontottak de szerencsére ez nem tartozott azok közé. Legalább vizuálisan is átélem a terrort. Bár a képzeletemben máshogy néztek ki azok a groteszk lények 😄
Szerencsére a játékért nem kellett annyit utazgatnom mint a könyvért. 😄
monkeymajom
Arkagyij és Boris Sztrugackij - Stalker, piknik az árokparton
Klasszikus!
Bár azt nem értem,hogy egy olyan helyen,hogy Libri miért nem lehet kapni...pedig lenne rá kereslet szerintem.

w77d
Bud Spencer: Különben dühbe jövök

kakimakifsz
Érdekesnek tûnik ez is.

kakimakifsz
Anthony Burgess - A gépnarancs
csak a film miatt olvasom ki. (bár a filmet Mechanikus Narancsnak hívják)

kakimakifsz
Csipkelõdtem kicsit<#hawaii>

zsutyesz
igen, és?

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;