2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
#1795 hát nálunk is(enternet) át lett terelve a külföldi forgalom más vonalra, mert a T-ét többé nem használjuk.
de a T-s operátorok itt többet tudnak biztos erről. -
sKie #1794 Nekem meg hetek ota ismet hasznalhatatlan nap kozben a net. 150-180-as lag allandoan Nemetbe, Hollandiaba. Angolokhoz van, hogy normalis. Talan mas lehet a route, de van mikor magyar szerverek is ilyen 40-50ms-en valaszolnak.
Az elso 3 hop altalaban 16ms. 84.1.94.87.ig mindig franko (16ms), de a kovetkezo a sorban a PO9-0.bud-001-access-100.interoute.net (84.233.170.133), ahova mar 170ms most. Egeszen izgalmas a dolog. Este 11-12 fele mar parcek alatt megy le 20ms-et a dolog es egesz ejjel normalisak a pingek, majd nappal, olyan del/du 2 korul ismet felkuszik az egekbe a ping. Engem a legjobban az idegesit, hogy az elmult 1 ev alatt kb 5-6 honapot szoptam ugyanezzel es, hogy oszinte legyek, kezd kicsit elegem lenni ebbol. Nem a thome-ot akarom en ezzel szidni, csak volt mar, hogy az ilyen pingoruletek miattuk voltak hetekig/honapokig. -
#1793 Hmmm, tegnap óta vagy hatszor megszakadt a netem. Azonnal visszatudok menni, de azért idegesít eléggé, eddig sose volt ilyen gondom. -
xido #1792 én neten vagy telón rendeltem be...talán 3 nap múlva csörögtek vissza,hogy még nem megy nálam,valami mást kérek-e esetleg?
csak nem volt szerencséd az ügymenettel... -
#1791 Nálam pontosan ezt csinálta az invitel. -
#1790 van ez így.
még mindig jobb, mintha azt mondták volna, hogy persze menni fog, bekötik... azt közbe nem megy. -
#1789 A kollégák előzetes telefonos megbeszélés alapján azt mondták oké, utána elmentem T-pontba, megkötöttem a szerződést, elcsesztem 3 órát, majd 2 hét után jött a levélke, hogy a megadott vonalon nem lehet létrehozni a kapcsolatot. Azt hiszem, van egy kis alapja annak, hogy nem magasztalom a társaságot... -
#1788 Sértődj csak meg, hogy szólnak, hogy nem tudják biztosítani -.- -
#1787 Ma kaptam kézbe a levélkét a drágalátos T-Comtól, hogy a megadott vonalon a megrendelt szolgáltatás (25Mb) jelenleg még nem elérhető. Parádés ! -
xido #1786 jaaa...na ez szép baleset lett volna akkor nálam...örömmel berendeltem volna,mondván úgyis marad 15-17mb..aztán kopp lett volna -
SaGa #1785 Ez nem így működik. Ha a 8 megénak 68%-a jön (azaz kb 4.5 mega, akkor a 25-ből is csak 4.5 goh jönni, ami annak 20%-a...
A vonaladon 4 megás szolgáltatás tud jó lenni és annyi. Csak ez megszűnt a t-home-nál. Van 2, 8, 25...
-
xido #1784 nem gondoltam,úgy számoltam,hogy 11.500-ért a 68% 8mb vonalnál jobban megérné a kb 10.000-ért 68% 25mb vonal:) -
SaGa #1783 Ha a 8 megás 68%-osan megy,akkor miből gondoltad, hogy a 25 megás jobb lesz, ha egyáltalán...
Amúgy, ha a t-hmoe 8 megát sem tud adni a vonaladon, mástól se lesz jobb, mert a telefonközpont és a kábel adottak... -
xido #1782 én kb 7 éve voltam az előfizetőjük,természetesen hűség lejárta után nem lépegettem ki és be,így 11.500-at fizettem isten tudja mióta egy 8mb csomagért,ami csak 68%-osan működött nálam..váltani akartam 1.5 hete a 25mb csomagra-ez az egy van a 8mb felett-,sajnos nálam nem elérhető még ez a sebesség...ajánlották a 8mb csomag most már olcsóbb változatát...ami ugye 68%-osan jön..így most elváltak útjaink... -
#1781 az nem gyenge. nem lenne rossz, ha ilyen sebességgel lenne nálam is 25 megabit. de várni még tudnék napokat-heteket, a gond ott van, hogy szerintem nem fogják tudni ide bekötni, mert ~1 hónapja még ezt mondták. sztem megrendelem, aztán lesz ami lesz, elvileg nincs kockázat, mert ahogy tudom, megvizsgálják előtte és ha nem lehetne, akkor semmis az egész dolog.. -
#1780 hát nézd, én telekom dolgozó vagyok, telefonon beszélte az illetővel aki átállította, kb 2 perc volt :D -
#1779 Kb. mennyi idő alatt kötötték be? Én múlt héten kedden voltam mindent elintézni T-pontban, és kiványcsi lennék mennyi az átfutási idő! Én amúgy a 22.kerületben lakom,azt mondták semmi akadálya, idáig 8 megás netem volt.... -
#1778 egyrészt kezdjük ott, ha nem megfelelőek a vonali paraméterek nem hagyják, hogy bekösd.
ennyi.
itt már be fogják mérni a vonalad előtte, nem véletlenül.
-
#1777 akkor én erősebben fogom verni :) -
#1776 megjártam énis ezt a az addig veram az ajtót azért nem ajánlom -
#1775 egyrészt bruttó 10k a 25-ös, másrészt most 7k-t fizetek, harmadrészt pont arról beszélek, hogy ha nem fog stimmelni a sávszél, addig verem náluk az asztalt, amíg vissza nem váltják. ez így a korrekt. -
#1774 jah csak akkor 6 ezer helyet fizetsz majd 13 ezret ez butaság -
#1773 nekem is ilyen kéne már nagyon.. ma amikor felhívtam őket, azt mondta, hogy nem tudja, hogy itt ki lehet-e használni, rendeljem meg, és akkor majd a technikus kollégák kiderítik.. és ha mégsem lehet. vagy mondjuk lehet, csak 25 megabit helyett jön 5-el? lehet, h megrendelem, sokat nem veszthetek vele, ha kevesebb lesz, mint amennyi kellene, kireklamálom a váltást legfeljebb.. -
#1772 Azé durva, így talán gyorsabban el lehet érni a 250(?) GB-os letöltési korlátot. :p -
#1771 én speciel kihasználom :p
szegeden meg a tés fickók bekaphattyák :D -
#1770 sohaj... -
#1769 Ki használja ezt ki?4megás netre sincs igény, legalábbis nálunk a T-s fickók ezt mondták, ezért nem fejlesztenek Szegeden. -
#1768 Ehh, dejó :P -
#1767 így jár aki nem frekventált helyen lakik :D
2013-ra kurvasok helyen akarnak 100 megát, szal addigra lehet h hozzátok is eljut a sávszél :-)) -
#1766 De nem nálunk :) -
#1765 már rég terjesztik. -
#1764 És ezt meddig bezáróan szeretnék elterjeszteni? Ilyesmi engem is érdekelne -
#1763 Nnah nem akarok dicsekedni, de megvan a 25 megás net. Az uploadot még most állítják bem de igy is király:
-
#1762 "A letöltött adatforgalom mit jelent? Csak a letöltést kell nézni, vagy a letöltés+feltöltés? "
Csak a te irányodba menő adatforgalmat. -
csabika6630 #1761 A Magyar Telekom Nyrt. fenntartja a jogot, hogy a havi 250 GB letöltött adatforgalmat elérő Kábelnet szolgáltatásra előfizetők internet-hozzáférésének sávszélességét az adott hónap fennmaradó részére 128 kbit/s-ra korlátozza.
A letöltött adatforgalom mit jelent? Csak a letöltést kell nézni, vagy a letöltés+feltöltés? -
csabika6630 #1760 Sziasztok nekem kábelnetem van, olvastam, hogy 250GB után korlátozzák a netet, ez mindig így van?
VAn valami következménye a korlátozásnak? -
#1759 Én pont most tanulom a csomag váltást, módosítást meg minden ilyetmi, már a T-com vonalai is hozzánk futnak be... -
#1758 jah én mindig hónap ötödikén küldöm engem nem érdekel ha lejár akkor küldöm ha van pénz eddig probléma se voltt belöle..... -
Rodman6 #1757 Én meg vagyok elégedve a T-Online szolgáltatásával (vagy már T-home), de a számlaküldözgetésben találhatnának már valami rendszert. A két egymásutáni számlám kelte közt összesen 20 nap van, ami azt jelenti hogy hónap elején jött az előző havi számlám és ugyanazon hónap közepén is ami már az ehavi, aminek befizetési határideje 30-án le is jár. Nos, egy fizetésből faxom sem fog havi kétszer nekik számlát fizetni, aztán meg jön ugyebár a késedelmi kamat. Sajna még nem nyertem a lottón. -
#1756 Meg erre a nickemre is :)
HTXVM!!! :D Egyelőre mÚkOdik.