2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
#1755 jah, de melyik nickedből? :D
mondjuk a kutyás görgetős mailcimre rákereshettem volna, de tudod, lustaság fél egészség :DD -
#1754 Nna. Azt hiszem megcsináltam.
Nem volt egyszerű, ha valami nem stimmel szólj :D -
#1753 Én teljesen veszélyes vagyok :P Anyuék le is akarták mondani, merthogy máshol biztos olcsóbb -.- Felvilágosítottam őket, hogy nekem viszont kellenek a mailcímeim...
Nahát, nem tudod kitalálni a nickemből az azonosítómat? :)
Küldöm! -
#1752 te akkor most churn veszélyes vagy? :DDD -
#1751 igen és az ügyfélazonosítódat honnan találjam ki? :D
vezeté[email protected] ird már meg lécci. -
#1750 7-ért van 8 megabites. neked milyen van 6-ért? -
msgreg #1749 Én örülök,h van netem,vannak,akik egy éve azért küzdenek,h ne kelljen mikrohullámos bizbasszal szenvedniük,meg mobilnettel...!
Inkább fizetem a 6ot,mint nelegyen...:S
-
#1748 Ha egy éve szenvedsz vele, miért nem telefonálsz be? Én még csak 1 hónapja próbálkozom, azért vagyok ilyen ráérős, de ha nem fog menni Zsoltinak, telefonálni fogok. -
#1747 köttes be uj telefont a lakásba a régit mondd le és máris uj előfizető vagy... -
msgreg #1746 Nah látod épp ez az!(igaz még csak 1x próbáltam reggel,nemástam bele nagyon magam a dologba),a rohadt Tré online-nál fizetem a 6ezret,mondom leváltom van most 2mbit-es net 4ezer(leszarnám,ha nem lenne 2mega,csak 1,2-vagy 1,5....)de mi az,hogy leterhelt a szerver,hűségnyilatkozat már kb 1éve lejárt,és akkor se tudtam váltani,azóta se,így 1éve szedik ugyanazt a pénzt a dsl start csomagért...Legalább köthetnék újabb szerződést új hűségidővel új árral,de szerintem nekik ez durva nagy business,h többet fizetek!(főleg akik a 10ezret fizetik ugyanezért...:S) -
#1745 DSL Classic Medium. És lejárt hűségidejű vagyok :) Leváltanám én, de 0 ft-ot ír, amikor végig szaladok a webshopon és tök üres az egész :/
Hálám üldözzön a sírig :) -
#1744 hát amennyire én tudom az Sashegy, Budafok és Pesthidegkút bizonyos részei illetve Budakeszin, Budajenőn, valamint Debrecenben, Pécsett, Szentendrén, Székesfehérvárott és Telkiben. -
#1743 Milyen csomagot szeretnél?
Ugyan én már tök elfelejtettem, hogy kell csomagot váltani, de a kedvedért elintézem :D -
#1742 tré-online -
#1741 szerintem botrányosan sokat fizetsz iylen szar csomagért. azt hittem ilyen szar áron már 3 éve nincs csomag legalább.. mégis milyen szolgáltató ez? :S -
#1740 Ha lejárt a hűséged, akkor mindenféleképpen csak jobban járhatsz. Egy újabb év hűségért kevesebbet fogsz fizetni, és még nagyobb sávszélességed is lehet. -
#1739 és 20 perc után is én tettem le természetesen. -
#1738 aztaqrvamindenségit, remélem be tudják ide kötni, azonnal fel is hívnám őket, csak ilyenkor már nem szokták felvenni, múltkor is 20 percig hallgathattam a magenta indulót amikor ilyenkor hívtam őket :S -
#1737 tudsz valami infot a lefedetségekről vagy valamit oszd már meg légyszives hálás lennék köszee -
#1736 kösz felis hivtam öket mi a szitu csak aza baj nálunk egyenlőre még a 8 megás net a maximum ezért nem tudják vállalni a 25 megásat sajnos -
#1735 Megvolt, megvolt :)
Tényleg, azt sem tudod, nekem most mi a nevem :P
Nem akarsz nekem csomagot váltani? :D Online rendszer szar (miért is nem lep meg???), betelefonálni meg büdös :)
Szerk.: ja, de iwiwről tudhatod a nevem... :) -
msgreg #1734 Nekem is T-online os netem van,de én még a 6000Ft-os 1024/128-as netet fizetem,szerintetek,ha én most bejelentem nekik,h váltanék a gyorsabbra(ugyis aztmondják,h levan terhellve a szerver,meg ilyenek),akkor új szerződés,meg hűségnyilatkozat fejében elméletileg az új árat fizetném nem? -
#1733 jaja.
egyébként mizu, megvolt már a nagy esküvő? :-) -
#1732 Förcsögni sokkal egyszerűbb, mint körülnézni a weboldalon :) Csomagváltásnál pont, hogy kiírja, hogy fölfele akkor vált, amikor akar... -
#1731 XD -
#1730 felfelé ingyen lehet díjcsomagot váltani! -
#1729 kurva édes anyjukat hogy most vezetik be ezt a csomagot mert már átváltotam 8 megásra kurva anyjukat kurva kurva kurva édes anyjukat -
#1728 Várom, hogy hozzánk is elhozza a KÁNAÁNT a Nagy Magenta Autó :) -
#1727 jaja, hwsw-n is kint van. -
#1726 Itt van amit sokan vártak :-)
http://itcafe.hu/hir/t-home_vdsl_hdtv.html -
#1725 cca 200 méterre van innen a központ, megy rendesen, nincs vele gond.
egyelőre egyébként 8/1-es a sávszél, de hóvégére igérik a 25/3-as sávszélt tesztelésre. -
#1724 és jol szakít ?
milyen messze van a központ, ahova be vagy kötve ? -
#1723 900-nál több is szokott lenni, de nálam nem szimpla adsl van, mert én vdsl tesztelő vagyok, ezért ennyi. -
#1722 900k?
annyi nekem sose volt,de ezt az oldalt ismertem,ezt fogadjak el (ill a számot amit végén kiir) a t-onlineosok,reklamáláshoz:P
de normálisak szerintem )ill velem azok voltak),eleg sokszor volt ilyen-olyan probláma,és pikkpakk megcsinaltak,vagy kijött egy szerelö tölük,mert nem hitték el hogy 8 megás netem letöltése,alig éri el jorégi 512-es net szintjét.
kijött egy hapsi,laptopozott,csodálkozott,jé de fos.
mondta 1-2 nap és jo,5 ora mulva megis javult. -
#1721 nem csoda, hogy nem találod a t-online oldalán, mert ez egy t-com-os díjcsomag, csak a t-online nyújtja a szolgáltatást tulképp.
#1719:
Ne a speedtest.net-et használd, mert az pl nálam is szarul mér, kb 2-3 mbit/s-t mér a 8 megás netemnél, mikor 900K-val töltök le.
EZT a tesztet használd, ez se a legjobb, bár ez hiteles a t-com hálózatban. -
#1720 ezt a t dsl-lt nem is találom tonline-on.
de felhivod öket telefonon,elmondod mivan,kezelö majd mondja hogy tonline oldalán teszteld le a netet,és kéri majd a számot,amire lehet hivatkozni.
És majd utána neznek neki.
Meg persze ajánlja majd hogy,amit kaptál nethez modem,kapcsold ki 5-10 percre,és kapcs vissza,és ugyis ellenörizd le a sebbeséget.
Sajn nálam a 8 megás tudott maxban 5800-at,felfele persze maxot teljesitette (ezen a speedteszt oldalon,de többin is mertem.
És inkább nemrég lejjebb mentem egy csomaggal. -
#1719 ilyen csomagom van: T-DSL Favorit Plusz 8M
Feltöltési sebesség minimum: 192 kbit/sec
Feltöltési sebesség maximum: 512 kbit/sec
Letöltési sebesség minimum: 480 kbit/sec
Letöltési sebesség maximum 8096 kbit/sec
de a sebességem csak
vagyis beleesik sajnos a szórásba de mégis átverve érzem magam amikor mások repülnek én csak döcögök
lehet valamit intézni ezügyben? mi a teendő? hova forduljak? egyáltalán szóbaállnak az emberrel? vagy keressek másik szolgáltatót? -
#1718 aha, engem átbasztak a palánkon, senki nem mér semmit, bekötettem az adsl-t kihangsúlyozva, hogy 4megabitesre váltok szemptembertől, addig 1megabit mert az nyáron ingyenes. mondták semmi probléma, aláírtam a szerződést és utólag mikor kötötték be, derült ki, hogy 2megabitet se bír a vonal, hogy szophatok az 1megabittel amíg le nem jár a hűségnyilatkozat. -
#1717 kimennek és le is szopnak.
a központból rámérneka vonaladra, aztán abból meg lehet állapítani, hogy mit bir.
adsl-nél meg lehet nézni szintre kbit/s-re pontosan, hogy mennyit bir a vonalad, kábelnetnél is, de nem pontos annyira. -
#1716 fogalmam sincs, ha valaki ismeri az ottani szerelőt, kérdezze meg.
de, hogy előre felmérjék... ilyet nem valószínű, hogy fognak csinálni.