T-Online ADSL tapasztalatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Minden nagyobb vagyon mogott egy sotet bun lapul\"
Gondolom ahol te laksz, ott csak ezt a sebességet tudják biztosítani.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Miért van ez?
Mi a teendõ?
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
Azért arra kíváncsi lennék, hogy ezt HD-s mondta-e vagy információs... Amikor kb fél évvel ezelõttig ott dolgoztam, akkor még a Siemenst cserélték ingyér. Ráadásul úgy, hogy az ügyfél mondott egy idõpontot, h mikor mehetnek a szerelõk és akkor ott is voltak többnyire (mikor másnap felhívtam az ügyfelet, h megkérdezzem, minden rendben van-e, mindig pozitív választ kaptam). A hölgy sztem keverte kicsit, a Siemensekre a T szimplán nem tart igényt, mikor lemondják a szolg-t, nem éri meg nekik kimenni érte 😊
Xbox Live gamertag: kilencnad
Hát elõször is szorri, nem így akartam elõadni és nem akartam ennyire lehúzni a T-t, csak elég rossz idõben jött a hiba.Sok melóm van, amihez kell a net, a melóhelyemen meg ba*ogatnak, hogy mikor lesz kész.
Az, hogy nem váltottam szolgáltatót, azért van, mert teljesen meg vagyok elégedve, régi elõfizetõje vagyok már a T-nek.Soha semmi bajom nem volt, csak baromira felidegesített, hogy az ügyfélszolgálatnál elég nehézkes elérni azt, hogy közvetlenül beszéljek valakivel, és nem egy digi hangot szeretnék hallani.
Maga a szolgáltatás jelenleg ADSL Multimédia, erre 2 vagy 3 éves hûségnyilatkozat letelte után váltottam, elõtte ADSL Otthon volt, így hívták anno az Axeleronál.
De mint láttam ez is letelt, úgyhogy válszolok is egyben a 1645-ös hozzászólásra, elég "hûséges" vagyok/voltam.
A Siemens modemre direkt rákérdeztem, hogy cserélik-e, kedves hölgy azt mondta, nem, saját magamnak kell újat venni.Végülis nem baj, mert a cél érdekében most egy 6 ezres modem már nem nagy kunszt.Az, hogy nem érdekel a havi díj,nem igaz, csak mint Ügyfél (aki után annyira kapkodnak a Szolgáltatók), elvárhatom a gyors segítségnyújtást.
"Legalabb nem minket hivogatsz az adsl aszisztenses okossagaiddal... 😄"
Hmm, ilyet meg szerintem nem mondtam.
Amúgy peace és üzenem, semmi bajom nincs a T-vel, meg vagyok elégedve.
Ajanlom az invitel -t mondjuk vagy a fibernetet 😊 biztos jobban jarsz veluk 😄
Legalabb nem minket hivogatsz az adsl aszisztenses okossagaiddal... 😄
vagy egyszerûen csak nem számít, hogy mennyit költ rá...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nos en T -s foszer vagyok, akkor most ha mar adod alank az ivet akkor adom en is. A HD -n szakkepzett es elegge utankepzett munkaero dolgozik, eppen azert, hogy neked tudjanak segiteni. Jobb ha ez igy mindjart rogzul, foleg ez a szo, hogy SEGITENI, nem azert ul ott,hogy lehurrogd, es kritizald. Meg a leg rosszab ugyintezo is szerintem naprakeszebb barmilyen mai internet technologiai kerdesben, mint te valaha eleted hatralevo reszeben leszel.
Nem baszogatni akarlak, de fingod sincsen, hogy hogy mukodik ez az egesz 😊 De ha lenne kerdesed kerdezz batran valaszolok/unk. De fokent ne fikazz,mert epp az ilyen nice userektol van tonre a vernyomasom :S hehe probalj meg engem leoltani 😄
13000 et fizetsz? az meg miylen csomag? 😄 keresd fel az ertekesites csoportot, mert ennel mar lesz kedvezobb is.
peace
sirko
Nyugodtan lehetek joggal felháborodva, tekintettel arra, hogy havi 13000.-et fizetek és nem mai elõfizetõ vagyok...
2002 óta tartja nyilván a T-Online a befizetéseimet, ami eleddig több, mint 800 ezer forint volt...
Ennyi pénzért nyugodtan átállhattam volna máshoz, már jóval korábban, én mégsem tettem meg, de ha én rendszeresen fizetek valamiért, akkor elvárom (elvárhatom?), hogy hiba esetén mielõbb kijavítsanak mindent.
Csak ne azt akard kihozni, hogy még én vagyok a hibás...Nem lehetek sajnos a vonal másik végén...
Nnatehát akkor válaszolgatnék egy-két dologra 😄
"hibabejeletõ részen a mûszakisok meg szart sem tudnak."
Nna hát ez egyáltalán nem igy van. Tavaly október 1.-e óta miután egyesült a tékom, téonlájn meg a témobil, van hozzáférése a téonléjnos HD-s kollégának a tékomos rendszerhez. Tehát meg lehet nézni, hogy hol van most egy hibabejelentés, hol tart, és mire lehet számítani.
"letöltöttem az ADSL asszisztenst"
Azt a programot, kb 2002 óta nem fejlesztik, szal az akkori állapotokat ismeri, valószínû, azért dobott annyi hibát.
"mivel kicseréltem a régi modemet egy újra, nekik is át kell állniuk."
Ez úgy mûködik, hogy a telefon kábeled egyik végén van a modem, a másik végén pedig van egy eszköz, amint dslam portnak hívnak. ha az egyik eszköz cserére kerül, akkor a másik nem biztosm hogy minden további nélkül észleli az új eszközt. Tehát, modemcsere után, a dslam portot újra kell konfigurálni, hogy az új modemmel mûködni tudjon.
"Azt javaslom, hogy jelentsd be a hibát, hagyj meg nekik számot amin elérhetnek, mondj el mindent, mert egy részüknek fingja sincs az egészrõl"
Hát ez az egyrészüknek fingja sincs szöveget visszautasítom, bár van néhány elõfizetõ, aki mindent jobban tud mindennél.
"de azért ott is akad egy-két szakember."
hát nem 1-2 elhiheted nekem 😄
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Ugyanez a gondom volt, de nekem múlt pénteken kezdõdött.
A helyzet megoldódott, ne aggódj.Csak ku*va nehéz elérni most már az ügyfélszolgálatot, a hibabejeletõ részen a mûszakisok meg szart sem tudnak.
De ma végre felhívott egy hozzáértõ szakember és közölte, ne keressem a bajt náluk van a hiba!
Következõket tettem:
Pénteken melóból hazérve este láttam, hogy valami nem stimmel a routeren.Kijelzõk 90%-a nem jelez.Szombat reggel megnéztem, modem elszállt.Azt még anno az Axelero telepítette vagy 10 éve (Siemens Xpresslink).Se powert se semmit nem kapott.ki-be húzogattam, semmi.Elmentem, vettem egy másikat T-Pont-nál, mivel máshol nem volt raktáron.Most a szabvány D-Link van, amit a T-Online az új ADSL elõfizetésekhez ad.
Bekötöttem,világít, jelez, hurrá.Aztán elég gyorsan véget is ért a nagy vidámság, router még mindig nem megy.
Router ki, modem be,simán,semmi.Router be hálókártya 1 próba.Semmi.Hálókártya 2 próba, semmi.Reset a routeren, modemen,semmi sem megy.Kipróbálás két független notebookkal, semmi.Még mindig nem megy.Kábelcsere, szart sem ért.Még mindig nem megy.Hálókártya újratelepítés/kikapcsolás/stb, még mindig nem megy.
Itt már kezdtem kifogyni az ötletekbõl, melóhelyem letöltöttem az ADSL asszisztenst. ADSL ASSZISZTENS
Hazajövõk, elindít, semmi, tele van hibajelzéssel.
Ezeket megelõzte, hogy szombaton bejelentettem a hibát, aznap vissza is hívtak egyszer, megy-e.Visszahívtak másnap is, meg ma is.
Már majdnem szétszedtem a lakást is, hátha a kábellel van gond, meg építkeznek a házban, érdeklõdtem, nem vágtak-e le valamit.
Elmondták, hogy valami NÁLUK volt elb*va, és mivel kicseréltem a régi modemet egy újra, nekik is át kell állniuk.Furcsa...rajtam áll vagy bukik, hogy megy-e?No, mindegy, megjavult.
Kedvesek,udvariasak voltak, még ki is akartak jönni, de aztán telón megbeszéltünk mindent és végre-valahára megy is.
Azt javaslom, hogy jelentsd be a hibát, hagyj meg nekik számot amin elérhetnek, mondj el mindent, mert egy részüknek fingja sincs az egészrõl, de azért ott is akad egy-két szakember.
Küldtem PM-et, elõre is köszi...
t-online-os vagy?
ha igen, tolj egy telszámot pm-ben, délután megyek be ránézek, hátha tudok vmi biztosabbat.
Hát sajna még mindig nincsen netem, már lassan egy hete. A legrosszabb az, hogy semmit sem tudok kideríteni, hogy mi a baj, az ügyfélszolgálaton nagyon kedvesek, de mindig csak azt mondják, hogy a T-com elhúzódó hibát jelzett vissza. De hogy meddig és milyen hiba arról senki semmit. Nem jár ide véletlenül valaki, aki több infót tudna adni esetleg, mert már nem tudom mi tévõ legyek.
Üdv
sajnos
mellékesen jegyzem meg, hogy nem ez az egyetlen dsl modem, amelyikben van beépített pppoe kliens. a huawei smartax mt800u-ban is van. sõt ez még jelzi is h router-ként mûködik az eszköz, mert piros fénnyel világít az adsl link led.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Többet bíar kihozni a vonalból mint a 360R?
és mennyire jó!
nekem meg olyan kéne, hogy béreltvonal 100/100 havi 3k-ért bazeg.
kérsz egy 8 megás csomagot, majd jelzed, hogy lassú, akkor leveszik neked 2 megásra 😄
igaz, hogy igy egy 8 megás csomagot fizetsz 😄
Szal a lényeg: vagy lassú lesz vagy szakadozik.
ha van a szolgáltatónál olyan csomag, akkor természetesen azt kell kérni
Valaki megmondaná hogy tudom kérni a 2-3 megát???
Köszönöm
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Végeztem egy tesztet,: http://images.netbag.hu/20080120/20363177259.jpeg
Azt mondták, hogy 2-3 megás netet bírná!
Lehetséges valahogy a 2-3 mega? Fizetném a 4-et és helyette 2-3 megával stabilan menne? Vagy van ilyen modem?
Köszönöm
\"Genyo Kapitany nem kegyelmez!\"
egyébként meg az az optikázás amit te hallottál az tök más. az az lesz, hogy optikai kábelen sokkal közelebb viszik a dslam közponotkat a felhasználókhoz, ezáltal a rézérpár kábelhosszának csökkentését érik el.
azt hogy meddig húzzák ki, azt nem lehet tudni, pár év múlva meglátjuk 😄
Hallottam olyanról , hogy pár éven belül fognak optikázni!
Ennél, fogszámítani a távolság( 3 km) és idáig, a külvárosig kifogják húzni?