Gothic 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ha majd elég messzire jutsz akkor látni fogod, hogy a régi ellenfeleid le birod gyõzni, de az "újakat" ill. a nagyobbakat itt is csak nehézkesen.
Srácok az miért van, hogy a Xardas-os küldetés az átkerül a Failed Missionhoz, meg miért kell nekem átállnom a New Campbe???
Két napja kezdtem el játszani a Gothic-kal. 10 perc után elhatároztam hogy letörlöm. Nem ment se az irányítás, se a harc(hujjuj), se a sztori, ráadásul olyan gyenge voltam mit egy ( a PcGuru végigjátszásának szavaival élve) marék szárított lepke. Csak egy valami miatt nem töröltem le. Valahogy megfogott a hangulata. Azóta (a végigjátszást használva) egy kicsit megerõsödtem, haladok a sztoriban, és az irányítást is elsajátítottam. Viszont a harc még mindig nehézkes. Az egykezes kardból trained vagyok, a támadás megyeget, de a védekezés! Egyet belém vágnak, ütnek vagy harapnak és nekem kampó. Valaki szolgáljon valami tippel. Vagy csak fejlesztgessem türelmesen a karakteremet?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Én tudom, mert ma fejeztem be a gamet
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Szívesen...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Koszi!
Dextert nem értem, akkor lehet, hogy megkaptad már ezt a küldetést.
Sly: Meg kell találni Nek-et.
Whistler: Kardot kell neki szerezni
Dexter: El kell lopni neki egy receptet a sect campbõl.
Thorus: El kell tüntetni Mordragot.
Diego: El kell hozni a listát az old mine-ból Ian-tól.
Azthiszem ennyi elég kell hogy legyn, ha még tolvajlást is tanultál.
...beszéltem Mordaraggal is, de úgy tûnik Ian listája nélkül nem megy. Mind1, majd a következõ végigjátszás alkalmával Laresnek adom és nem Diegonak.

Nekem az a gondom,hogy régi tábort választottam, megcsináltam az összes küldetést a második pályán és amikor odaadtam Cor Kalomnak az almanacot akkor õt el kell kisérnem a templomhoz ahol Y'berion megtartja a ceremoniát.Ez a baromarcu Cor Kalom felmegy a templom lépcsön majdnem a tetejéig majd visszafordul és lesétál az emelvényhez a fõpaphoz. Itt kellene a fõpapnak elkezdenie a ceremoniát de nem történik semmi. Miért????????????????????????
Elõre is kösz.
Talán kicsit le vagyok maradva, de én még csak most kezdtem el játszani az elsõ résszel...
...viszont azt hiszem találtam egy bugot.
A Chapter I végén vagyok és teljesítettem mindhárom camp alapküldetéseit, már csak azt kellett eldöntenem melyikhez csatlakozzam.
Bár az Old Camp mellett döntöttem, gondoltam kipróbálok egy korábbi mentést és megnézem milyen kezdõ küldetésekkel kecsegtet a New Camp, ám itt a probléma.
Lares azt mondja, hogy még nem állhatok be közéjük (pedig odaadtam neki Mordrag gyûrûjét + Baal Isador swampweedjébõl befolyt 400 ore-t is megkapta) és közben megjelenik a felirat: "...level 5 required".
Tehát gondolom min. 5-ik szintû kellene, hogy legyek. A helyzet azonban az, hogy most 8-ik szinten vagyok...
Más is találkozott ezzel a problémával?
Most nem lesz Gothic, az biztos.
Gyu"
Ezt a mailt kaptam a gamestartól, tehát nem a gothic lesz a full játék aköv. gamestarban 😞((
Bakker, meglesz eredtibe a gothic, vagy esetleg keressem valamelyik pc-s üzletben , mer gondolom ott dobozzal adják, úgyis benyomják ahogy jön a Gothic 2.
_sonic_:
Nagyon sokat segítettél, megnyugodtam. Tényleg!
Tudja valaki, honnan lehet még letölteni a Gothic 1-et? Nem találtam sehol 😞 A második rész demója nagyon bejött, az elsõrõl pedig csupa jót hallok tõletek, ergo szeretném az angol nyelvû verziót magamévá tenni 😊 Remélem még nem késtem el
Másik dolog: ezt a journal-os témát szerintem nyugodtan hanyagolhatod, legfeljebb akkor nézz bele, ha már felhalmozódtak a questek és esetleg nem emléxel valamire. Szal,ha pl. Sly-nak visszaviszed Nek amulettjét az egyik shadow questben, megkapod az xp-t (plusz journalba új bejegyzés) ergo quest teljesítve és innentõl kezdve lényegtelen hogy mi a van a journalba írva. Na remélem segítettem valamennyit.
Ha van még egyéb kérdésed vesd fel nyugodtan!
Ja és mentsél sokat! 😄
A Camp-ekbe való bekerülés pedig elég macerás munka, mindegyikhez sokat kell futkosni. Ahogy írtam korábban a Diego mondja, hogy az Old Camp-ben hol tarasz. Ha mindenkinek "bejössz", felvesznek. Migcsináltad már az összes õr küldetését?
A kettõre addig várok, amíg nem lesz meg englisül.
Lenne egy problémám!
Asszem a New Campben van egy olyan küldetés, hogy el kellküldeni vmi Sharky nevezetû fószert aki a kunyhóját építgeti.
Az van, hogy a végigjátszásban írták, hogy íjjal nem lehet meggyakni, nekem mégis meghalt, de a küldetésem nem tünt el és nem lett failed, viszont a faszit seholse találom.
A másik az Old ampben lévõ NIK. Õneki a hulláját találtam meg a barlangban, ezt el ismondtam akinek kellett, meg odaadtam a nyakláncot, de a küldetésszövegben vmi olyasmi van, hogy az aréna körül lévõ parasztok talán tudják, hogy hol van, de egyiknél sincs iylen választási lehetõség, és ez a küldetés is megvan!
Valaki segítsen mert nem akarom újrakezdeni a játékot!!!
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
kérlek: sajna nem találkoztam ezzel a névvel
már a piranha-intonál bugyborékol a hang, és ez folytatódik a játék indításakor is. ha valakinek volt hasonló gondja, kérem jelezze (fõleg, ha tud megoldást is...)!
War. War never changes.
War. War never changes.