Gothic 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hol találom a szakácsnak a dolgokat??? Ha gomba meg még valami más van, a gomba megvan. Ha csak gomba akkor a Höllenpliz vagy mi a fene van meg.
Szólj sonic ha ok!!!!!!
Sonic!!!
Az e-mailban megírnám, hogy miket csináltam. És úgy gondoltam, hogy emlékszel, hogy miket kell csinálni.
Melyik gombal, vagy hogyan kell csinálni a zsebmetszést??????
Velem az a baj, hogy sajnálom kinyírni a parasztokat 😊 És így nem tudok 5-ös szintet szerezni, hogy beállhassak banditának 😞 Pedig márcsak 1000 micsoda kéne, hogy meglegyen az ötös szint
hun-ter
én meg itt szenvedek vele csak fenn van és nem vagyok képes vele komolyan játszani... meg álmos is vagyok mááár😞(
Ja, és én is kuplunghoz hasonlóan ezt írom. Ha van kedvetek, elküldeném valamelyikőtöknek a mentésem ( ]sonic[!!!!!!) Egy kis javításra!!!!
Na van egy naggyon nagy problémám!

Megvan egy 10-es lernepunkte, és akarok a Fingersnél lockpick et vagy mit tanulni. Csak az a GÁZ, hogy németül van írva és de komolyan, foggalmam sincs melyik a lockpick. És ott négy dolog van, 2 tanulás 2 szintben. Azt szeretném kérdezni, melyik a lockpick?? (Van valami S betüs (az első😉 És valami T(Nyilvánvaló melyik)) És még azt szeretném tudni, mi a másik.
magus
nyammm!

1714 es írás

Kuplung. Elküldöd nekem is a mentésed??? Én eléggé "Lame" vagyok 😊
hun-ter
látom nagyon elemedben vagy😊)
FREAK
» Gothic 2 RPG 30-Nov-2002

Riszpekk

Evil
probalj meg egy ket szivesseget tenni.Ott a szakacs neki kell egy ket cucc

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

magus
mellette nem tudsz elmenni?
nézd meg a questeknél hogy MINDENT megcsinaltale vagy bár ha Diego beenged akkor nemtom, aludj egyet hétha akkor megy.

A listát is visszahoztad a bányából?

a balettpatkány

hun-ter
dehogynincs: holnap megyek orvoshoz😊))
hun-ter
de édesek vagytok így tavasszal amikor nyílnak a virágockák meg szikrázik a napocka is az egeckén olyan gyönörű nem picikéim?😊))
A kyle azt megtaláltam a leírásban, az amulettet meg én hordom 😊 Na akkor köszi, most viszont kell apámnak a vonal. Különben a kylenak az a problémája, hogy az út közepén van a háza és mindenki átmegy rajta. Holnap ha "édi" vagy 18:00 körül irhatsz még questeket

Elöre is köszi, ja, és tök jó fej vagy!!!!
Vagy ha van kedved írhatsz nekem Old campas questeket. Ja! A mud és a Kyle az Old camp ban van!!!!!!!!
Nem a Jackal meg a flersfvdjkx micsoda az van. A Mud a szakács mellett van, és ha elkap és dumál hozzád már mindig követ. Van egy bunkója, és majdnem olyan a feje mint neked. A kylenak van egy csákánya, és a Bloodvyn küzelében van(Meg a sly)
Hát azt gondolom, hogy a mud keres valakit, és el kell vinnem hozzá, a kylenak meg el kell vinni valamit. SZERINTEM!!!
Az már megvan😊
Majd tudsz írni? Nagyon kéne!!!!!!!!!!!
A 1 one-handed megvan, azt vettem belőle. Már megöltem egy warant és nagy körzetben a farkasokat, meg mindenfélét. A questel kapcsolatban: A mud meg a kyle mit akar? Németül nem értem 😞 Ja, és mi az a lockpick??????
magus
ha az eloszhtato ponrtokra gondolsz akkor szintelepsenkent 10et kapsz

magus
páncélt ha belépsz egy campbe.

Az oké, hogy öljem meg, de néhány dolog: Én 3, as szintü vagy, egy szar fekete kardom, van (18-as erejü) és a verzió német, és páncélom sincs.
És még 3 valami: Eltudjátok mondani, hogy hogyan lehet lernepunkte vagy mi-t szerezni mert mint elöbb is mondtam a tanuláshoz kell (Kb. fél órával ezelött észrevettem, hogy kaptam tizet), hol lehet álkulcsot szerezni (elfogyott) és hogyan lehet páncélt szerzni?????????
Hogy lehet osonni, vagyis kitől tanulod meg????????
hun-ter
elsőre nekem is szarul jött onnan
Tudom, csak 18,5 mb-nál, vagy 14,5 nél megál
hun-ter
ha kell angol változat, akkor: http://gothic.uw.hu/gothic.htm
Hogy lehet lopni???
Mi az a lernepunkte vagy micsoda??? (Német változat) Mert kell az akrobatikához meg másmilyen harcművészethez. Ja és még egy fontos dolog: Hogyan lehet szerezni??????????
magus
allisd a hangot,es rakd fel a patchet. akkor nem fagy

toMpEr
Csak nekem szokott fagyni, ha hatulrol tamadnak ram?

Randal
Aham. gondoltam rá, de előbb gondoltam megkérdezem. legfeljebb hülyének néznek és azt hiszik, hogy nem értek az RPG-hez.

Randal
Okés, de hogy adom el?
Mer ha azt csináltam, hogy rámentem egy fószernál a trade-re, bepakoltam az oldalamra cuccost amit el akrtam adni aztán accept-eltem, akkor nem csinált semmit.

magus
én nem harcoltam velük, mert mire visszamentem halottak voltak, és ott feküdtek a földön

toMpEr
hol lehet jobb fegyvereket/pancelt venni?
Az OldCamp-i arenaban le kene gyoznom valakit, de meg se tudom oket sebezni 😞

Ahol a 4 sámán imádkozik? (vagyis imádkozott 😊 )

a balettpatkány

Randal
Ja, tudja valaki, hogy a köv. honlapon a Gothichoz a kiegk mit csinálnak?:
gothic.rpgdot.com/index.php
ave!

Randal
Ave! a cuccokat hogy lehet átváltani pénzzé?

magus
vegyél egy telekinesis tekercset, és ahol kéne hasznalnood a teleportot, ott lesz egy ilyen gozolgo feleseg . egy racson allsz. telekinesissel lelehet szedni a tetejerol egy szobrot es azzal kilehet niytni a kpaut.

Sziasztok!
Elakadtam a Gothic végén. A 6. fejezetben járok, megvan a tápolódott Uzriel (vagy mi), de nem bírok visszajutni az Ork templomba (nincs még egy ork teleport tekercsem). A kapcsoló meg nem működik.
Honnan lehetne még egy olyan tekercset szerezni, (vagy ha mást nem csalni)?

ui. bocs ha erről már volt szó korábban, de nem volt időm a toipicot végigolvasni.

a balettpatkány

hun-ter
jedi kinight 2 is ott lapul még eltolták a törlését pótolja mindenki aki még nem szerezte meg valahogyan
bár gondolom nem szalasztottátok el😊
hun-ter
#1640 nél írtam már de frissítésnek jó😊
Randal
Ave!
Hogy van az, hogy mindenhol azt mondják, hogy a játék csak német nyelvű?
Nekem angol, ja amúgy Gothic nevezetű emberke honlapjáról szedtem le, köszönöm neki.
Címe😞esetleg ha másnak is kellene)
www.gothic.uw.hu
Ave!

Randal
Na igen, csak én vagyok egy kicsit béna, igazság szerint most nem volt kedvem nagyon tökölni, úgyhogy megkérdeztem, pedig hát ez lenne az RPG-k lényege. Mégegyszer köszi.

Randal
aha, csak el kell csalnom a New Campbe?
Szal a bányához kell menni, majdcsak meglezs. Ja! a cuccokat kinél tudom becserélni pézre, mert mindenkinek ez kell😊

hun-ter
Morrowind... csak itt lenne mááááár
hun-ter
ja és nem tudom beszéltél-e már a camp-ben Diegoval... ő segít bejutni a várba (többet nem mondok😊)
hun-ter
Mordragot nem _kell_ legyakni csak Old Camből kell eltüntetni - ez elég - aztán meg vegyél térképet az segít megtalálni a bányát (azt hiszem arra gondolsz...)
Randal
Thx!
CSak még a játékhoz kéne help😊))