3672
Gothic 1
  • Hacker
    Egy srác, átírta és postázta nekem. Azóta is nagyon hálás vagyok neki érte.
  • Hacker
    Gothic 1, kivégezve :)

Ez lettem a játék végén:

Őr->zsoldos
    Level 31

erő:176
    ügyesség:136
    mana:152
    életerő:622
    egykezes fegyverharc:mesterszint
    kétkezes fegyverharc:mestreszint
    íjpuska:tanult
    íj:tanulatlan

lockpickelés:tanult
    lopás:tanulatlan
    lopódzás:tanulatlan
    akrobatika:tanulatlan

felmaradt tp-k:51
  • curse
    Honnan a halalbol szedted le?
  • Hacker
    Bár ezek inkább élőhalott ork varázslók
  • Hacker
    Jah...mégvalami. Az ork varázslókat ki kell nyírni, vagy csak azért a rengeteg xp-ért éri meg?
  • Hacker
    Tudna valaki segíteni? Szóval, az van, hogy bejutottam az Alvó templomába, és elakadtam. Szóval ott vagyok, ahol először találkozunk, egy templomossal, és kik kell nyírni. Hát ez már megtörtént, de most nem találok semmilyen kapcsolót. Lehet, hogy a vörös szobában van valami (ott ahol lyukas a padló. Valószínűleg tüskék fognak majd kijönni onnan, dehát most játszom, először végig a játékot, így csak tippeltem).
    HELP
  • nienor
    az új táborban vannak, középen van egy vívarázsló, eddig csak scrollokat adott el, de most másról is beszélhetsz vele, meg valahol a bejárattal szemben van nekik egy elkülönített rész, ahova eddig nem engedtek be, asszem így már meg kell találnod őket.

neked ISO-ban van meg?, mert nekem nem és nagyon szeretném....
  • Hacker
    ja...mégvalami. meg tudná nekem valaki, hogy hol vannak a vízivarászlók? Most el kéne vinnem azt a két varázstárgyat (a könyv, és a fókusz :) ) a fő-fő vízivarázslónak, csakhát nem találom a fickót. Hol van?
    HELP
  • Hacker
    Nahát. Van a gothic 1-hez fórum? Hála az istennek, mert most kezdtem el a játékot. jelenleg a chapter 3 végefelé járok. Level 14-es őr vagyok, és olyan 11000 pénzem van (egy kicsit több). Mondjátok már mge, hogy az sok-e? 11000 kő. És ha sok, akkor kelleni for-e ennyi? Azt tudom, hogy majd kell a nehéz őr páncélra 2100, de ez nem sok. Szóval???
  • Bandew
    A fordítás hogy áll Randal?
  • lee86
    kerestem! a Balinko-n (independence) nincs fönn, vagyis hát van, de onnan nagyon lassan jön az az 1 darab! :(((((
  • Randal
    Talán DC++ról. amúgy msáhonnan nem hinném.
  • lee86
    Hello! bocsi, h felszínre hoztam a topicot, de honnan tölthetném le a játékot? Köszönöm!
  • hiba
    hoppa ez felre ment :)
  • hiba
    Hogy lehetne ezt a csonakot eltenni kesobbre?:>
    Tok allat mondon szereztem: a zsaru tul kozel jott a parthoz en meg beugrotta, 5 perc mulva meg a zsaru vizbefult es nekem atadta a csonakjat :)

• Bandew
    Köszike.
    Ja és lécci magyaríccs!!!
    Az igazság az hogy segítenék is, de akkor már megfosztanám magam attól az élménytől, hogy a játékban értem meg a sztorit.
    Tudom szemét vagyok!!!!!
  • Randal
    nék
  • Bandew
    Csak holnapra tudnék(vagy nák???) küldeni. Úgy jó?
  • Randal
    Új épület és quest:
    http://www.pcdrama.com/
  • Randal
    Elsőnek egy kis cím:

http://en.tagmt.devmode.de/index.htm

aztán meg nézzetek el ide
    Hivatalos Gothic fórum a Jowoodon
  • Randal
    Sziasztok!
    felhozom újra a topikot.
    Első dolog az lenne amit már a Gothic 2 fórumban is megemlítettem, hogy hogyan lehet kinyerni a Gothicból az angol szövegfájlokat(persze angol a játék), mert ha nem tudom akkor a fordítást se fogom tudni elkezdeni.

Másik:
    Sokan nem játszanak addig a G2-vel amíg ki nem jön az angol. Akkro játszatok az eggyel! De!!!
    menjetek e hivatalos fórumokra meg ide oda és keressetek hasznos Mod-okat, amivel pl. átalakíthatod a karaktered rakhatsz be saját épületet, küldetést és szörnyeket.
    Szeritnem sokkal több van így ebben a játékban.
    Így akkár Morrowind mennyiségű cucc is lehet benne:)))
    Ja igen, és ha találsz valami érdekeset linkeld be ide és írd le hogyan lehet hazsnálni, és egyáltalán mire jó:)

Jó játékot mindenkinek!
  • Alastor
    Braveheart, mindjárt küldöm a gothic1 mentést :D majd megírom hány tömöríttésben van benne, ha rájövök tömörítést hogy lehet tömörítteni :D
  • Braveheart
    remélem nem vettétek komolyan
  • gothic1
    :)

Kb. 1300 levél elég is lenne hozzá! :)))
  • Randal
    Mailben hogy lehet???
    Feldarabolod 1 megás részekre és elküldözgeted???
  • Braveheart
    mailban elküldöm oké
  • dracoon
    Valaki kuldjon mar nekem egy gothic 1 -et neten!!
  • Braveheart
    Te, mi a neve annak a tárgynak, amit oda akarsz adni Iannak?
  • Braveheart
    nyugodtan elküldheted
    [email protected]
  • Braveheart
    Fucko az orc rabszolga feletti "emeleten" van a barlang, ami a fogaskerékhez vezet, nem az orc rabszolga alatti emeleteken! (ott ahol hidak vannak vagy lépcsőszerű tákolmányok, és van ott 2 templar, mellettük meg mégegy barlang ahol van pár minecrawler meg asszem egy gyűrű is. Annak a barlangnak a bejáratát, amely a fogaskerékhez vezet, egy guard vigyázza és asszem mögötte van pár csontváz is. A bugos létra is ott van, a legegyszerűbb, hogy amikor jössz fel, felmész a létra fölötti részre és onnét az alrobatika képességgel átugrasz a létra mögé, így nem kell szenvedned vele (emlékszek hogy ki voltam akadva a létra miatt)
  • fucko
    Hat akko nemtom,felvetted 1altalan a kuletest a szerzetesrol kor alom vagy ki az?Mer lehet hogy aze nem fogadja el azt a fogaskereket,bar nem hiszem:)
  • fucko
    Nem sajna mar nincs meg.De ezekszerint nem neztel meg mindent.Ha iantol jossz lefele talalsz 2 csakot a akik mennenek a minecrawler feszket kerseni,na meg attol is lejjebb kell menni.Ott lesz mar olyan is hogy orc rabszolga de meg onnantol is lejebb kell menni.
  • fucko
    Ott van a nagyfonok vagyis az Ian gyerek egy boltnal akinek oda kell majd vinni a kereket,es attol visszabb van egy bode ahol van 3 lada es egy or.En nem talaltam masik kereket csak azt az 1et ami iannak kellett.Lent van nagyon melyen ott van egy csomo tarnafereg vagy mi meg egy nagy faszerkezet mar irtam,es ott van meg 2 letra nekitamasztva a falnak is ami bugos mer nem lehet rajta felmenni csak ha ugralgatsz a vegen,erre meg pontosan emlexem : )
  • fucko
    Teljesen lent van a meylen az egesznek ott van egy csomo minecrawler es egy nagy faszerkezet es a foldon hever a gear.Azt a kulcsot asszem a raktarnal lehet hasznalni ha elkuldod az ort a fonokhoz.Remelem tuttam segiteni.
  • Bandew
    Mikor lesz már Gothic2 (angol)?
  • Csacsi
    Nem vitatkoztunk, csak eszmét cseréltünk :)
  • gothic1
    :)

Legalább van miről vitázni, ugye?
  • Csacsi
    Mehet a new campbe is, amíg nem veszik be az old campbe. Egyébként Én értettem, hogy te mit mondasz, csak Te nem értetted, hogy Én mit akarok mondani, de mos tmr világos minden, ugye? :)

Egyébként még mindig hálás vagyok, hogy meg tudtam szerezni tőled fullba a gothicot
  • gothic1
    Ja így OK! A sect campben viszont ez nem befolyásol semmit! Mehet küldetéseket teljesíteni.
  • Csacsi
    Én nem azt mondom, hogy ahhoz nem kell, hogy bejusson a belső várba, de ha a new camphez akar csatlakozni, akkor előbb egy new campes srácnak kell adnia a listát, aki átírja, és csak utána kell odaadni diegonak a "hamis" listát.