3672
Gothic 1
-
#2070 Egy srác, átírta és postázta nekem. Azóta is nagyon hálás vagyok neki érte. -
#2069 Gothic 1, kivégezve :)
Ez lettem a játék végén:
Őr->zsoldos
Level 31
erő:176
ügyesség:136
mana:152
életerő:622
egykezes fegyverharc:mesterszint
kétkezes fegyverharc:mestreszint
íjpuska:tanult
íj:tanulatlan
lockpickelés:tanult
lopás:tanulatlan
lopódzás:tanulatlan
akrobatika:tanulatlan
felmaradt tp-k:51 -
#2068 Honnan a halalbol szedted le? -
#2067 Bár ezek inkább élőhalott ork varázslók -
#2066 Jah...mégvalami. Az ork varázslókat ki kell nyírni, vagy csak azért a rengeteg xp-ért éri meg? -
#2065 Tudna valaki segíteni? Szóval, az van, hogy bejutottam az Alvó templomába, és elakadtam. Szóval ott vagyok, ahol először találkozunk, egy templomossal, és kik kell nyírni. Hát ez már megtörtént, de most nem találok semmilyen kapcsolót. Lehet, hogy a vörös szobában van valami (ott ahol lyukas a padló. Valószínűleg tüskék fognak majd kijönni onnan, dehát most játszom, először végig a játékot, így csak tippeltem).
HELP -
nienor #2064 az új táborban vannak, középen van egy vívarázsló, eddig csak scrollokat adott el, de most másról is beszélhetsz vele, meg valahol a bejárattal szemben van nekik egy elkülönített rész, ahova eddig nem engedtek be, asszem így már meg kell találnod őket.
neked ISO-ban van meg?, mert nekem nem és nagyon szeretném.... -
#2063 ja...mégvalami. meg tudná nekem valaki, hogy hol vannak a vízivarászlók? Most el kéne vinnem azt a két varázstárgyat (a könyv, és a fókusz :) ) a fő-fő vízivarázslónak, csakhát nem találom a fickót. Hol van?
HELP -
#2062 Nahát. Van a gothic 1-hez fórum? Hála az istennek, mert most kezdtem el a játékot. jelenleg a chapter 3 végefelé járok. Level 14-es őr vagyok, és olyan 11000 pénzem van (egy kicsit több). Mondjátok már mge, hogy az sok-e? 11000 kő. És ha sok, akkor kelleni for-e ennyi? Azt tudom, hogy majd kell a nehéz őr páncélra 2100, de ez nem sok. Szóval??? -
#2060 A fordítás hogy áll Randal? -
#2059 kerestem! a Balinko-n (independence) nincs fönn, vagyis hát van, de onnan nagyon lassan jön az az 1 darab! :((((( -
#2058 Talán DC++ról. amúgy msáhonnan nem hinném. -
#2057 Hello! bocsi, h felszínre hoztam a topicot, de honnan tölthetném le a játékot? Köszönöm! -
#2056 hoppa ez felre ment :) -
#2055 Hogy lehetne ezt a csonakot eltenni kesobbre?:>
Tok allat mondon szereztem: a zsaru tul kozel jott a parthoz en meg beugrotta, 5 perc mulva meg a zsaru vizbefult es nekem atadta a csonakjat :)
-
#2054 Köszike.
Ja és lécci magyaríccs!!!
Az igazság az hogy segítenék is, de akkor már megfosztanám magam attól az élménytől, hogy a játékban értem meg a sztorit.
Tudom szemét vagyok!!!!! -
#2053 nék -
#2052 Csak holnapra tudnék(vagy nák???) küldeni. Úgy jó? -
#2050 Új épület és quest:
http://www.pcdrama.com/ -
#2049 Elsőnek egy kis cím:
http://en.tagmt.devmode.de/index.htm
aztán meg nézzetek el ide
Hivatalos Gothic fórum a Jowoodon -
#2048 Sziasztok!
felhozom újra a topikot.
Első dolog az lenne amit már a Gothic 2 fórumban is megemlítettem, hogy hogyan lehet kinyerni a Gothicból az angol szövegfájlokat(persze angol a játék), mert ha nem tudom akkor a fordítást se fogom tudni elkezdeni.
Másik:
Sokan nem játszanak addig a G2-vel amíg ki nem jön az angol. Akkro játszatok az eggyel! De!!!
menjetek e hivatalos fórumokra meg ide oda és keressetek hasznos Mod-okat, amivel pl. átalakíthatod a karaktered rakhatsz be saját épületet, küldetést és szörnyeket.
Szeritnem sokkal több van így ebben a játékban.
Így akkár Morrowind mennyiségű cucc is lehet benne:)))
Ja igen, és ha találsz valami érdekeset linkeld be ide és írd le hogyan lehet hazsnálni, és egyáltalán mire jó:)
Jó játékot mindenkinek! -
#2047 Braveheart, mindjárt küldöm a gothic1 mentést :D majd megírom hány tömöríttésben van benne, ha rájövök tömörítést hogy lehet tömörítteni :D -
Braveheart #2046 remélem nem vettétek komolyan -
#2045 :)
Kb. 1300 levél elég is lenne hozzá! :))) -
#2044 Mailben hogy lehet???
Feldarabolod 1 megás részekre és elküldözgeted??? -
Braveheart #2043 mailban elküldöm oké -
#2042 Valaki kuldjon mar nekem egy gothic 1 -et neten!! -
Braveheart #2040 Te, mi a neve annak a tárgynak, amit oda akarsz adni Iannak? -
Braveheart #2038 nyugodtan elküldheted
[email protected] -
Braveheart #2036 Fucko az orc rabszolga feletti "emeleten" van a barlang, ami a fogaskerékhez vezet, nem az orc rabszolga alatti emeleteken! (ott ahol hidak vannak vagy lépcsőszerű tákolmányok, és van ott 2 templar, mellettük meg mégegy barlang ahol van pár minecrawler meg asszem egy gyűrű is. Annak a barlangnak a bejáratát, amely a fogaskerékhez vezet, egy guard vigyázza és asszem mögötte van pár csontváz is. A bugos létra is ott van, a legegyszerűbb, hogy amikor jössz fel, felmész a létra fölötti részre és onnét az alrobatika képességgel átugrasz a létra mögé, így nem kell szenvedned vele (emlékszek hogy ki voltam akadva a létra miatt) -
fucko #2035 Hat akko nemtom,felvetted 1altalan a kuletest a szerzetesrol kor alom vagy ki az?Mer lehet hogy aze nem fogadja el azt a fogaskereket,bar nem hiszem:)
-
fucko #2033 Nem sajna mar nincs meg.De ezekszerint nem neztel meg mindent.Ha iantol jossz lefele talalsz 2 csakot a akik mennenek a minecrawler feszket kerseni,na meg attol is lejjebb kell menni.Ott lesz mar olyan is hogy orc rabszolga de meg onnantol is lejebb kell menni. -
fucko #2030 Ott van a nagyfonok vagyis az Ian gyerek egy boltnal akinek oda kell majd vinni a kereket,es attol visszabb van egy bode ahol van 3 lada es egy or.En nem talaltam masik kereket csak azt az 1et ami iannak kellett.Lent van nagyon melyen ott van egy csomo tarnafereg vagy mi meg egy nagy faszerkezet mar irtam,es ott van meg 2 letra nekitamasztva a falnak is ami bugos mer nem lehet rajta felmenni csak ha ugralgatsz a vegen,erre meg pontosan emlexem : ) -
fucko #2027 Teljesen lent van a meylen az egesznek ott van egy csomo minecrawler es egy nagy faszerkezet es a foldon hever a gear.Azt a kulcsot asszem a raktarnal lehet hasznalni ha elkuldod az ort a fonokhoz.Remelem tuttam segiteni. -
#2023 Mikor lesz már Gothic2 (angol)? -
#2017 Nem vitatkoztunk, csak eszmét cseréltünk :)
-
#2016 :)
Legalább van miről vitázni, ugye? -
#2015 Mehet a new campbe is, amíg nem veszik be az old campbe. Egyébként Én értettem, hogy te mit mondasz, csak Te nem értetted, hogy Én mit akarok mondani, de mos tmr világos minden, ugye? :)
Egyébként még mindig hálás vagyok, hogy meg tudtam szerezni tőled fullba a gothicot
-
#2014 Ja így OK! A sect campben viszont ez nem befolyásol semmit! Mehet küldetéseket teljesíteni. -
#2013 Én nem azt mondom, hogy ahhoz nem kell, hogy bejusson a belső várba, de ha a new camphez akar csatlakozni, akkor előbb egy new campes srácnak kell adnia a listát, aki átírja, és csak utána kell odaadni diegonak a "hamis" listát.