3672
Gothic 1
  • Szid
    Mondjuk nálunk a Komáromban a Kauflandban. Kb 200 sk ami forintaban úgy 1200.
  • Mészy
    Hol lehet kapni és mennyiért?
    Tudsz valamit?
  • Szid
    Inkább vedd meg az Originált. Ennyit megéremel.....
  • vegesm
    Nem tudja vki, hogy honnan lehet letölteni ezt a játékot? DC-n nem találtam
  • CarajoEsp
    A VILÁG EGYIK JÁTÉKÁVAL ÜDVÖZLÖM A 2000-dik HOZZÁSZÓLÁSOM!!!!
  • Toughtful
    Öh, milyen magyarítás?
  • Randal
    a magyarosítás telepítésekor el kellene olvasni a szövegeket.
  • Toughtful
    Help! Havernál toljuk a Gothic1-et, de semmi nem jön be neki a szövegekből. Párbeszédpanelek, ilyenek, mind és mind láthatatlanok, csak enterrel derül ki, hogy ott vannak. Esc-ép és egyéb "rajzolt" menü esetén a játék pausálódik, de semmi., HELP!
  • sanyiiiii
    thx
  • Duzsuki
    Hi!
    Itt a válasz ha ezt keresed.
    Kőnyvek rejtéje

1. lemész egy toronyba a roncs hajo mellett akkor ott találsz egy könyvet
    2. a térkép legmagasabb pontján, az ork rom tornyának tetején
    3. a régi tábor főbejárata előtt, a hídon túl jobbra van a folyón egy sziget, bazinagy sziklával. A szikla keleti oldalán van a könyv
    4. az Új Tábor előtt, a romos halászkunyhókkal szembeni parton van
    5. vissza a hajóroncsokhoz, a két hajó között van
    6. ugyanabban a barlangban, ahol az első könyv volt, most van egy holttest, annál van.

(Most idéztem valakitől, de a neve nem volt felírva. Bocs érte)
  • sanyiiiii
    Hi!
    A Stranger küldetés-t hogy lehet megcsinálni?
    Olvastam 1 könyvet ami után megkaptem a questet de semmi mást nem találtam.
  • Wanted
    Hi!
    Nekem is volt hasonló problémám a G2-vel.(még anno a G4Ti kártyámon)
    A felbontás/színmélység/graf részletesség átállítása után nem tudtam a gammát állítani.
    Ilyenkor újrainstall és egyenként átállítgatva próbálgatni, hogy melyik miatt van a probléma megoldást találtam.
  • Shan
    Fel. de hiába csúsztatok bármilyen csúszkát, nem változik semmi...
  • Bandew
    GAmma fel van véve?
  • Shan
    Szevasztok!

Valakinek hasonló porblémája?:

G1-ben nagyon sötét a táj. Ha belenézek a napba, akkor kivilágosodik, de pár másodperc után újra sötét...Nem tök
    sötét, lehet azért látni, de nagyon zavaró, hogy "nappal is alkonyat" van.

(Asus 9600xt, catalyst 4.6)
  • Kurty
    A Quardhodron sírja hol van nyugaton???
  • tibor16
    ...ja, nekem az is segített, hogy elszaladtam ahhoz a falhoz, ahol a rejetek ajtót sejtettem... (ha kinnt szembe álsz a bejárattal, jobboldal)
  • tibor16
    Ugyanezt végigcsináltam (lukor gond) -szal, addig csalogasd amig az oszlopokon túúúúl kerülsz, a csempeszájú lukor meg az oszlopok közé... végső esetként, szólítsd meg haq visszaváltoztál.. ééés tüüüüürelem....
  • Rga
    Hoi!
    Ezt már próbáltam, elcsaltam, amíg át voltam változva ütött, de amikor visszaváltoztam abbahagyta, és visszament a helyére.
    Azért kösz!
    Egyéb ötlet?
  • Bandew
    Hmmmm... okos!
  • Braveheart
    változz át vmivé (tényleg bug) és megtámad, csalogasd el és változz vissza.
  • Bandew
    EZ nekem is volt, de sajna már nem emlékszem, hogy mit csináltam.
    A lényeg, hogy megoldható.
  • Rga
    Sziasztok!
    Egy kis segítség kéne. Egyszer már végigjátszottam a Gothic I-et, és most nekikezdtem újra, de sjnos az ork temetőben Baal Lukornál elekadtam. Egyszerűen nem hajlandó utánam jönni(pedig a szövegben elhangzik), így nem csinálja meg a teleportálást sem, és nekem sem támad, enélkül meg sajnos a fő történetszál nem megy tovább. Bug-ra gyanakszom, de ugyanezzel a verzióval játszottam végig előzőleg is! Ha valaki tud valamit erről a hibáról, kérem válaszoljon.
    Üdv!
  • sanyiiiii
    majd a 3 széép lesz
  • Methylisocloro
    Nekem még jobban is tetszik az 1 grafikája - nincs az a rengeteg aljnövényzet amiben mindig hasraestem.
  • Bandew
    Őszintén szólva alig különbözik tőle. Talán a 2-ben picit részletesebb textúrákat használtak, de az 1-ből átvett helyszínek az 1-ben pont ugyanúgy néznek ki.
  • Shan
    A 2-höz képest milyen a grafikája? Nem, mintha számítana, mert így is, úgy is megveszem (megvenném, ha végre lenne egy bolt ebben a k...va országban, ahol meglenne), csak érdekel.
  • Randal
    Gregi:
    Nézz át a gothic 2 fórumba ott többen vannak.
    innen letöltheted a friss magyarosítást:
    user.sync.hu/randal

Ha jól emlékszem ő összerakja a tekercset amit neked kell felolvasnod és te teleportálsz át a falnál ahol áll, így ki tudod nyitni.
  • Gregi
    Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni.
    A szitu a következő: Cor Angar elküldött Baal Lukor után az orkokkal teli barlangokba. Lukor-nak össze is szedtem a két darab fél tekercset. Ezután semmi. Megnéztem a végigjátszást, ott az van írva, hogy már alapból velem kéne futkosnia, a bal oldalon lévő teremben felolvasná a tekercset, és átteleportáltatna egy másik terembe. De ő csak kint áll, és nem csinál semmit.
    Olvastam valami lukor_bugfixbook-ot, de azt nem igazán értem, hogy mit csinál. Valami könyvet adott, ennyi, nem tudok mire menni vele.
    Örülnék ha valaki tudna segíteni, mert az előző mentésem több órával előtti mentés.
    Előre is köszi!
  • Hunnenkoenig
    Ja, a vegigjatszas is felkerült, bar meg csiszolva lesz a küllemen...
  • Hunnenkoenig
    A honlapomon fent van a Gothic1 magyaritas es berendeztem egy forumot is!

http://honositasok.com/g1.html

Jo csevegest!
  • Mészy
    Lenyomtam magyarul is!
    Kb fele idő alatt...
    27 óra
  • Mészy
    Köszönöm
  • Bandew
    user.sync.hu/randal
  • Mészy
    Azt hiszem engem is érdekelne egy magyar nyelvű gothic...
    Van egyáltalán ilyen? Kerestem már DC++-n, de ott sem találtam semmit. :(
  • Shongi
    Hi lenne egy kérédsem, Gothic 2 kiegészítőröl semmi hí nincs, mert nagyon érdekelne?
  • Randal
    tp= Tapasztalati pont.

A magyarosításon még lesz csiszolás, a Gothic 2 fórumában írtam is, mivel az az aktívabb:)
  • Harek
    Hát lehet, majd újra kezdem, de akkor már máshova csatlakozok. De egyenlőre még ezt sem vittem végig. A "tp" alatt mire is gondolsz? Nem sokat játszottam még RPG-vel (kevés angol tudás). Amúgy a magyarosításotokat használom, ami nagyon jó lett. Thx érte.
  • Randal
    Igen lehet.
    Bár ahhoz elég sok tp kell hogy az legyél, de ha sokat játszol és arra gyúrsz akkor lehetsz.
    Vagy játszd újra megint:)
  • Harek
    Hali

Egy kérdés. Old Camp-ba vagyok csatlakozva ÖR ként. Lehet még belöllem mágus? Most léptem be a 4. fejezetbe.
    Thx